Lapin ELY-keskusLapin ELY-keskus

Työelämävalmennuksen toinen pilotti käynnistyy Lapissa

Jaa

Lapin ELY-keskus tarjoaa työelämävalmennusta alueen yrityksille tueksi. Ensimmäinen pilotti toteutettiin keväällä. Syyskuussa uusi joukko lappilaisia yrityksiä ja organisaatioita lähti mukaan kehittämään työyhteisöjen hyvinvointia, etäjohtamista sekä prosessien kehittämistä.

Lapin Materiaalipankki | Juha Kauppinen
Lapin Materiaalipankki | Juha Kauppinen

Työhyvinvointia digiajassa -hankkeessa toteutetaan jo toinen työelämävalmennus. Pilottiin haettiin mukaan Lapin alueella toimivia organisaatioita, jotka haluavat kehittää työyhteisön työskentelytapoja. Valmennuksen toiselle kierrokselle osallistuvat Lapin kauppakamari, Veljekset Vaara Oy, Muonion kunta, EDURO ja Metsähallituksen Tiedekeskus Pilke.  Valmentajina toimivat asiantuntijat Timanttia Consulting -yrityksestä.

Tavoitteena on, että työelämävalmennuspalvelun avulla Lapissa toimiviin työyhteisöihin syntyy uusia käytäntöjä ja toimintatapoja, jotka tukevat työhyvinvoinnin ylläpitämistä ja muutoskyvykkyyttä yhä enemmän digitalisoituvammassa työelämässä. ”Pilotista saatavat kokemukset ovat meille hyvin tärkeitä, kun mietimme laajemmin toimintaamme ja mahdollisuuksiamme tukea alueemme yrityksiä kehittyvässä työelämässä ja Lapin muuttuvassa toimintakentässä”, toteaa projektipäällikkö Maria Vuorensola.

Työelämävalmennus on osa Lapin ELY-keskuksen Työhyvinvointia digiajassa -hanketta, jota rahoittaa Työterveyslaitos osana Työ2030-ohjelmaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Projektipäällikkö Maria Vuorensola, Lapin ELY-keskus, puh. 029 503 7064
Sähköposti: etunimi.sukunimi@ely-keskus.fi

Kuvat

Lapin Materiaalipankki | Juha Kauppinen
Lapin Materiaalipankki | Juha Kauppinen
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Lapin ELY-keskus
Lapin ELY-keskus
Rovaniemi: Hallituskatu 3 B (valtion virastotalo)
Kemi: Valtakatu 28

0295 037 000http://www.ely-keskus.fi/lappi

ELY-keskukset ovat valtion viranomaisia, jotka edistävät alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä alueilla. ELY-keskukset hoitavat elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lapin ELY-keskus

ELY-keskuksen kautta Lappiin noin 102,9 miljoonaa euroa (korjattu tiedote)28.9.2021 15:34:33 EEST | Tiedote

ELY-keskuksen kautta Lappiin ohjautui kuluvan vuoden tammi-kesäkuun aikana yhteensä 102,9 miljoonaa euroa. Hankintapäätöksiä tehtiin 73 miljoonalla eurolla, yrityksille ja elinkeinonharjoittajille myönnettiin investointeihin tukea 19,1 miljoonaa ja erilaisia kehittämishankkeita rahoitettiin 10,8 miljoonalla. Rahoitusta myönnettiin yrityksille ja elinkeinonharjoittajille noin 1,1 miljoonaa euroa enemmän kuin viime vuonna vastaavana ajankohtana.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme