Tampereen Särkänniemi Oy

Työn iloa Särkänniemessä – Särkänniemi palkkaa taas 450 kausityöntekijää

Jaa
Särkänniemen kesätyöpaikat kaudelle 2023 ovat tulleet haettaviksi. Yleishaussa kaikki hakijat pääsevät haastatteluun. Tarjolla on joustavasti erilaisia työsopimuksia 16 ja 18 vuotta täyttäneille.
Työtehtäviä on tarjolla 16 ja 18 vuotta täyttäneille. Ajolaitteenhoitajiksi haetaan yli 18-vuotiaita.
Työtehtäviä on tarjolla 16 ja 18 vuotta täyttäneille. Ajolaitteenhoitajiksi haetaan yli 18-vuotiaita.

Särkänniemen kesätyöhaku on alkanut. Suurin osa paikoista on nyt haettavissa, ja muutamaan paikkaan haku alkaa 1.2.2023. Suurin osa työpaikoista on tarjolla niin kutsutussa yleisessä haussa, jossa kaikki hakijat pääsevät haastatteluun. Hakuaikaa yleisessä haussa on 19.2.2023 asti.

”Haastattelut järjestetään Särkänniemessä, ja niihin varataan aika hakemuksen lähettämisen jälkeen, jotta jonotusajat Särkänniemessä eivät venyisi liian pitkiksi”, kertoo Särkänniemen operatiivinen johtaja Tiia Ojansivu. Pitkän matkan päästä tulevien on mahdollista varata aika myös etähaastatteluun.

Yleisessä haussa on tarjolla yli 350 kesätyöpaikkaa: haussa on esimerkiksi ravintola-, pikaruoka- ja kioskityöntekijöitä, ajolaitteenhoitajia, järjestyksenvalvojia sekä myymälä- ja lipunmyyjiä. Yhdessä haastattelussa hakija voi ilmaista kiinnostuksensa useampaankin paikkaan.

Osaan paikoista on 16 vuoden, osaan 18 vuoden ikäraja.
”Ikärajat perustuvat lakiin ja viranomaismääräyksiin. Esimerkiksi järjestyksenvalvojaksi emme voi palkata alaikäisiä”, kertoo Ojansivu.

Eri alojen kesätyöpaikkoja

Yleisen haun lisäksi käynnissä on toinen haku, jonka hakijoista osa kutsutaan haastatteluun hakemuksen perusteella. Tässä haussa haetaan esimerkiksi Koiramäen esiintyjiä, eläintenhoitajia sekä kahvila- ja myymälätyöntekijöitä, kone- ja sähköasentajia laitteiden kunnossapitoon sekä IT-tuen ja ensiavun työntekijöitä. Hakuajat vaihtelevat työtehtäväkohtaisesti.

”Hakija voi hakea töihin sekä yleishaussa että hakemuksen perusteella haastatteluun kutsuttavien haussa”, kertoo Ojansivu. Erillishaussa on tarjolla noin 100 työpaikkaa, mutta esimerkiksi Näsinneulan kesäravintoloiden kokkien ja tarjoilijoiden sekä hygieniatyöntekijöiden haku alkaa vasta 1.2.2023.

Tarjolla joustavasti erilaisia sopimuksia

Töihin Särkänniemeen voi hakea joko koko kesäsesongiksi tai lyhyemmäksi ajaksi, ja töissä on mahdollista jatkaa myös kesäkauden ulkopuolella esimerkiksi Karmivassa karnevaalissa ja Koiramäen joulussa.

”Tarjoamme joustavasti erilaisia työsopimuksia”, Ojansivu sanoo.
”Työsopimus voidaan tehdä joko keskimääräisellä tuntimäärällä tai työntekijän niin toivoessa vaihtelevan työajan sopimuksena, jolloin työntekijä kutsutaan töihin tarvittaessa. Kaikki riippuu työntekijän halusta ja mahdollisuuksista olla töissä.”

Joustavat työsopimukset sopivat erityisesti laajennetun oppivelvollisuuden piirissä oleville työnhakijoille, joiden työntekoa koulupäivät rajoittavat.

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Työtehtäviä on tarjolla 16 ja 18 vuotta täyttäneille. Ajolaitteenhoitajiksi haetaan yli 18-vuotiaita.
Työtehtäviä on tarjolla 16 ja 18 vuotta täyttäneille. Ajolaitteenhoitajiksi haetaan yli 18-vuotiaita.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Tampereen Särkänniemi Oy
Tampereen Särkänniemi Oy
Särkänniemi
33230 TAMPERE

020 7130 200https://sarkanniemi.fi/fi/

Tampereen Särkänniemi Oy on vuonna 1966 perustettu Tampereen kaupungin omistama matkailuyhtiö. Särkänniemi on ilon ja elämysten alusta, Suomen monipuolisin matkailukohde ja Tampereen matkailun suurin vetovoimatekijä. Särkänniemen elämyskokonaisuuteen kuuluvat tällä hetkellä huvipuisto, akvaario, Näsinneulan näkötorni ja Koiramäen eläinpuisto sekä maamme parhaimpiin ravintoloihin kuuluva Ravintola Näsinneula.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Tampereen Särkänniemi Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme