Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus | NTM-centralen i Södra Österbotten

Työstä hyvinvointia ja kilpailuetua Etelä-Pohjanmaalle -hanke on käynnistynyt

Jaa
Hanke on osa valtakunnallista TYÖ2030-kehittämisohjelmaa ja sen rahoittaa Työterveyslaitos. Hanke toteutetaan ajalla 1.9.2021 - 31.7.2022. Sen toteuttajana on Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus yhteistyössä muun muassa Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien, Kauppakamarin, Seinäjoen Ammattikorkeakoulun ja Koulutuskuntayhtymä SEDUn kanssa. Hankkeeseen on nimitetty työelämänvalmentajaksi Ari Koivuniemi.

Hankkeen tavoitteena on edistää maakunnan pk-yritysten työhyvinvointia ja kilpailukykyä

  • käynnistämällä työhyvinvoinnin alueellisen yhteistyöfoorumin toiminta
  • kokoamalla ja vahvistamalla alueella toimivaa työelämän kehittämisen palveluverkostoa
  • kokoamalla työelämän kehittämisen palvelutarjontaa helpommin löydettävään muotoon
  • lisäämällä työelämän kehittämisen palvelutarjonnan tunnettavuutta pk-yritysten keskuudessa sekä
  • aktivoida ja tukea alueen pk-yrityksiä työelämän muutoksien tunnistamisessa ja siitä johtuvien kehittämistoimien käynnistämisessä omin sisäisin toimin ja ulkoisia palveluita hyödyntäen.

Hankkeen kohderyhminä ovat:

Eteläpohjalainen työelämän kehittämistoimia harjoittava palveluntarjoaja

Kokoamme palveluverkostoa palveluiden helpomman löydettävyyden varmistamiseksi ja palveluyritysten toiminnan synergiaetujen löytämiseksi. Jos tunnistat kuuluvasi työelämän kehittäjäverkostoon ja haluaisit verkostoitua muiden alan yrittäjien kesken, kehittää toimintaa alueellisesti sekä saada valmennusta mm. palvelumuotoiluun ja markkinointiin, ota yhteyttä.

Eteläpohjalainen pk-yritys

Jos yrityksenne on kiinnostunut kehittämään toimintaansa työhyvinvointiin vahvasti liittyvien, mutta lähellä perustyötä olevien asioiden parissa, kuulutte hankkeen kohderyhmään. Hankkeessa keskitytään mm. seuraaviin asiakokonaisuuksiin:

  • Muutoksen johtaminen organisaatiossa
  • Osaamisen jatkuva kehittäminen muuttuvassa toimintaympäristössä
  • Digitalisaatio pk-yrityksessä
  • Työhyvinvoinnin kehittäminen pk-yrityksessä

Pk-yrityksiä aktivoidaan työelämän kehittämiseen mm. haastatteluiden, webinaarien työpajojen ja pilottiyrityksissä tapahtuvan neuvonnan muodossa. Toiminnan kehittämisestä kiinnostuneille yrityksille tarjotaan palveluohjausta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Työelämävalmentaja Ari Koivuniemi, 0504734086, ari.koivuniemi@ely-keskus.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus | NTM-centralen i Södra Österbotten
Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus | NTM-centralen i Södra Österbotten
Päätoimipaikka Seinäjoki: Alvar Aallon katu 8, PL 156
Vaasa: Wolffintie 35 | Kokkola: Pitkänsillankatu 15

0295 027 500http://www.ely-keskus.fi/etela-pohjanmaa

Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus on monialainen, alueellinen toimija. Haluamme edistää alueemme elinvoimaa, kestävää kasvua ja hyvää tulevaisuutta sekä hyvinvointia ja sisäistä turvallisuutta. Hoidamme elinkeinoihin, ympäristöön ja liikenteeseen liittyviä tehtäviä asiakkaidemme eli ihmisten, yritysten ja yhteisöjen hyväksi. Teemme työtämme Etelä-Pohjanmaan lisäksi Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan alueilla ympäristö- ja liikenneasioissa.

ELY-keskusten valtakunnallisia tiedotteita voit lukea täältä: ELY-keskukset

NTM-centralen i Södra Österbotten är en branschövergripande, regional aktör. Vi vill främja livskraft, hållbar tillväxt, en god framtid samt välstånd och intern säkerhet i regionen. Vi sköter uppgifter i anslutning till näringslivet, miljön och trafiken för våra kunders, dvs. människors, företags och sammanslutningars bästa. Vi är verksamma utöver i Södra Österbotten även i Österbotten och Mellersta Österbotten i fråga om miljö- och trafikfrågor.

NTM-centralernas riksomfattande pressmeddelanden kan du läsa här: NTM-centralerna

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus | NTM-centralen i Södra Österbotten

NTM-centralen i Södra Österbotten har gett utlåtande om Koppö Energia Oy:s MKB-program för framställning av syntetisk metan (Österbotten)21.3.2023 12:00:00 EET | Tiedote

Koppö Energia Oy planerar en anläggning för tillverknng av syntetisk metan på Björnön i Kristinestad. Projektets mål är att producera kolneutral syntetisk metan (LSNG = Liquid syntethic natural gas) genom att återvinna koldioxid från rökgasströmmar i närområdet samt med vätgas som producerats av förnybar energi.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme