Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uimahallin vanha puoli suljetaan väliaikaisesti huomisesta 19.9. lähtien

Jaa

Tällä viikolla valmistui raportti uimahallin kuntotutkimuksesta, jonka perusteella vanha puoli suljetaan. Jos kuntotutkimuksen aikana olisi ilmennyt jotain vakavaa, käyttökielto olisi tullut heti voimaan.

- Uimahallin hyppytornista on löytynyt kesällä toteutetussa kuntotutkimuksessa vähäisiä käyttäjien turvallisuutta vaarantavia seikkoja, jotka haluamme selvittää perinpohjaisesti. Tämän takia uimahallin vanha puoli suljetaan kokonaan, kunnes turvallisuustekijät on saatu selvitettyä ja mahdolliset korjaukset tehtyä. Uimareiden turvallisuus on tässä etusijalla, kertoo kiinteistöpäällikkö Hanna Pekkala.

- Uimahallin uusi puoli eli isot altaat ovat normaalisti auki myös huomenna, muistuttaa liikuntatoimenjohtaja Mika Lehtonen.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoa:
Hanna Pekkala, kiinteistöpäällikkö
puh. 040 739 7273

Mika Lehtonen, liikuntatoimenjohtaja
puh. 040 718 7034

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme