Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uimahallin vanhan puolen remontin valmistuminen viivästyy 

Jaa

Vaasan uimahalli on avannut taas ovensa kesätauon jälkeen. Remonttitöiden vuoksi yleisön käytössä on tällä hetkellä vain 50 metrin allas. Hallin vanhalla puolella sijaitsevat 25 metrin allas ja opetusallas sekä pienten lasten kahluuallas ovat toimenpiteiden vuoksi poissa käytöstä.

Kuva: Sanna Råback
Kuva: Sanna Råback

Tavoitteena on saada myös uimahallin vanha puoli avattua 17.8. mennessä. Suljettuina olevissa altaissa korjataan kaakeleita. 

Uimahallin aukioloajat löytyvät osoitteesta www.vaasa.fi/uimahalli 

Saunat ovat normaalisti päällä 

Uimahallin saunat ovat jälleen päällä normaalisti. Jokaisen uimahallissa kävijän tulee noudattaa THL:n ja muiden viranomaisten ohjeita hyvästä hygieniasta koronatilanteen vuoksi. 

Vesijuoksuvyöt ovat asiakkaiden käytössä, ja ne puhdistetaan jokaisen käyttökerran jälkeen. Myös pyyhkeitä ja uima-asuja vuokrataan. Muut välineet, kuten uimalasit ja lasten vesilelut eivät vielä ole asiakkaiden käytössä.

Yhteyshenkilöt

Liikuntatoimenjohtaja Mika Lehtonen, puh. 040 728 7034, mika.lehtonen@vaasa.fi

Kiinteistökehityspäällikkö (talotoimi) Hanna Pekkala, puh. 040 739 7273, hanna.pekkala@vaasa.fi

Kuvat

Kuva: Sanna Råback
Kuva: Sanna Råback
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme