Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Uintilipun ostaneille kuntosalikäynti kaupan päälle - Itiksessä myös maksuttomia virtuaalijumppia

Jaa

Pääsiäisen jälkeen tiistaista 23.4.2019 alkaen Itäkeskuksen, Pirkkolan ja Jakomäen uimahallien uintilipun ostaneet pääsevät samaan hintaan huhkimaan uimahallien kuntosaleille. Tarjous on voimassa kyseisten uimahallien kevätkauden 2019 loppuun asti ja koskee myös sarja- ja kuukausikortteja. Lisäksi Itäkeskuksen uimahallissa järjestetään pääsiäisen jälkeen maksuttomia virtuaalijumppia.

Itäkeskuksen, Jakomäen ja Pirkkolan uimahalleissa uimarit pääsevät kuntosaleille pelkällä uintilipun hinnalla. Kuva: Maarit Hohteri
Itäkeskuksen, Jakomäen ja Pirkkolan uimahalleissa uimarit pääsevät kuntosaleille pelkällä uintilipun hinnalla. Kuva: Maarit Hohteri

Uinti+kuntosali -tarjoushinnat:
Aikuiset: kertamaksu 5,50e (norm. 7e) 10 kerran sarjakortti tai kk-kortti 44e (norm. 56e)
Muut: kertamaksu 3e (norm. 4e), 10 kerran sarjakortti tai kk-kortti 24e (norm. 32e)
Lapset: kertamaksu 2,50e (norm. 3,50e), 10 kerran sarjakortti tai kk-kortti 20e (norm. 28e)

Itäkeskuksen uimahalli on auki 20.6. asti, Jakomäen halli 2.6. ja Pirkkolan 30.6. asti.

Itiksen uimahallissa ohjattua jumppaa nappia painamalla
Tiistaista 23.4.2019 alkaen Itäkeskuksen uimahallissa on myös mahdollista osallistua oman aikataulun mukaan ja maksutta vesi- ja kymmeniin muihin erilaisiin jumppiin. Itiksessä otetaan käyttöön niin sanottu virtuaalijumppalaitteisto, eli asiakas voi itse valita laitteiston näytöltä haluamansa vesijumpan ja sen jälkeen pulahtaa altaaseen huhkimaan. Vesijumpat kestävät noin 20 minuuttia ja valittavana on useampi vesijumppavaihtoehto oman tason ja rankkuuden mukaan.

Vastaava virtuaalijumppajärjestelmä otetaan käyttöön myös Itiksen uimahallin jumppasalissa. Salin virtuaalijumppavalikoima on kattava, ja valittavana on kymmeniä eri vaihtoehtoja vatsa-pakarajumpasta joogaan ja coresta venyttelyyn.

Avainsanat

Kuvat

Itäkeskuksen, Jakomäen ja Pirkkolan uimahalleissa uimarit pääsevät kuntosaleille pelkällä uintilipun hinnalla. Kuva: Maarit Hohteri
Itäkeskuksen, Jakomäen ja Pirkkolan uimahalleissa uimarit pääsevät kuntosaleille pelkällä uintilipun hinnalla. Kuva: Maarit Hohteri
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Helsinki on elämyksellinen ja vetovoimainen kaupunki täynnä tekemistä ja osallistumisen mahdollisuuksia. Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala tarjoaa kaupungin asukkaille ja vierailijoille vuodessa yli 20 miljoonaa kokemusta – taidetta, tapahtumia, kursseja, harrastuksia, tiloja, ulkoilualueita ja palveluja liikkumiseen sekä tukea kulttuurille ja kansalaistoiminnalle.

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala muodostuu viidestä palvelukokonaisuudesta: kirjasto, kulttuuri, liikunta, nuoriso ja hallinto. Toimialan 1 800 työntekijää ylläpitää ja parantaa helsinkiläisten mahdollisuuksia hyvään elämään ja aktiiviseen kansalaisuuteen. Helsingissä on helppoa ja houkuttelevaa lähteä liikkeelle. Joka päivä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Tanssiryhmä Kinetic Orchestran teos Wildlife saa ensi-iltansa Stoassa 11.12.201921.11.2019 15:12:00 EETTiedote

Kinetic Orchestran uusin teos Wildlife on hallittu kaaos, jossa 6-vuotias Lyyli Mandelin esittää nuorta nykyaikaista Pulcinellaa. Tyttöä, joka on yhtä aikaa nokkela, ilkeä, herkkä, manipuloiva ja yksinäinen. Commedia dell’arte hahmo Pulcinellan dualismiin löyhästi nojaava Wildlife on esitys, joka perustuu akrobaattiseen ja taitavaan tanssiin, lasten läsnäoloon ja kahdella tasolla vyöryviin tapahtumiin.

TIEDOTE / KUTSU: Helsinki juhlii nuorten vaikuttamista RuutiGaalassa – Vaikuttamistoiminta kiinnostaa nuoria aiempaa enemmän20.11.2019 11:23:54 EETTiedote

Helsinki juhlii nuorten vaikuttamista Suvilahden Tiivistämössä tiistaina 3.12. RuutiGaalassa myönnetään tunnustuksia nuorten vaikuttamista edistäneille henkilöille, jaetaan 150 000 € nuorten ideoiden toteuttamiseen sekä nautitaan nuorten artistien esityksistä. Gaala huipentuu Helsingin nuorisoneuvoston vaalien tuloksen julkistamiseen.

Helsinkiläiset ovat siivonneet talkoovoimin puolet koko kaupungin rantaviivasta - SATAKOLKYT-rantojensiivoushanke palkittiin Sivistyspalkinnolla18.11.2019 12:14:47 EETTiedote

SATAKOLKYT-hanke on innostanut tuhannet helsinkiläiset mukaan koko kaupungin yhteisiin rannansiivoustalkoisiin. Vuoden 2019 aikana talkoilla on saatu siivottua 65 km eli tasan puolet koko kaupungin rantaviivasta. Samalla rannoilta on kerätty pois yhteensä noin kahden jätelavallisen verran roskaa. SATAKOLKYT-hankkeelle myönnettiin perjantaina 15.11. Kansanvalistusseuran vuoden 2019 Sivistyspalkinto. Palkitsemisperusteiden mukaan kansalaisten yhteen tuominen ympäristön hyväksi on juuri sellaista arkisivistystä, jota tarvitsemme nyt ja tulevaisuudessa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme