UKKO.fi

UKKO.fi vahvistaa hallituksensa FinTech- ja brändiosaamista – Laura Tarkka ja Perttu Kröger aloittavat hallituksessa

Jaa
UKKO.fi:n hallitus saa kaksi uutta jäsentä, kun Laura Tarkka ja Perttu Kröger aloittavat hallituksen jäseninä huhtikuussa 2023. Tarkka ja Kröger vahvistavat hallituksen kansainvälistä markkinointi- ja palvelukokonaisuuksien kehittämisosaamista ja tuovat mukanaan monipuolista FinTech-osaamista.

Kodinelektroniikkaketju Gigantin toimitusjohtaja Laura Tarkka (DI) on urallaan työskennellyt mm. Kämp Collection -hotelliketjun toimitusjohtajana, entisen terveyspalveluita tuottaneen Diacorin talous- ja varatoimitusjohtajana, Fazerilla useissa johtotehtävissä ja finanssisektorilla mm. investointipankkiirina ja sijoitusanalyytikkona. Tarkka on toiminut mm. Lassila & Tikanojan, Carunan, Fazerin, Viking Linen, ja Docratesin hallituksissa.

Mobiilimaksusovellus MobilePay Suomen maajohtaja Perttu Kröger (MBA) on kokenut pankki- ja rahoitustoimialan ammattilainen taustallaan vaikuttava kansainvälinen ura mobiilipalveluiden sekä digitaalisten pankki- ja maksuratkaisujen kehityksen parissa niin Elisalla, OP:lla, Danske Bankilla kuin Luminorilla.

-       UKKO.fi:n strategian ja kehitystilanteen myötä on myös ajankohtaista päivittää hallituksen osaamista ja kokoonpanoa. Olemme ylpeitä, iloisia ja inspiroituneita saadessamme Laura Tarkan ja Perttu Krögerin kaltaiset, kokeneet osaajat mukaan hallitustyöhömme. Molemmat ovat olleet mukana rakentamassa lukuisten yritysten kasvua, ja kummallakin on näkemystä ja taustaa kasvuorganisaatioista yritysjärjestelyineen. Henkilöinä he ovat erinomainen ”match” meihin ukkolaisiin – tunnetaanhan heidät mutkattomina, tavoitteellisina ja yrittäjähenkisinä tapauksina, kertoo UKKO.fi:n hallituksen puheenjohtaja Petri Kalliokoski.

UKKO.fi on laajentanut tuotevalikoimaansa vastaamaan kaikkia itsenäisen yrittäjän laskutus- ja kirjanpitopalveluita, ja palvelu kattaa nyt ainoana toimijana Suomessa eri yritystoiminnan muodot kevytyrittäjyydestä toiminimi- ja osakeyhtiöihin. UKKO.fi on yli kymmenen vuotisen toimintansa aikana kasvanut Suomen merkittävimmäksi itsenäisten yrittäjien palveluksi ja UKKO.fi:n palveluita käyttää yli 140 000 itsenäistä yrittäjää.

-       Suomessa olemme jäljessä kansainvälistä keikkatyön ja itsensä työllistämisen trendiä, ja markkinat kasvavat jatkossa Suomen lisäksi globaalisti, kun työelämän muutos vauhdittuu entisestään. UKKO.fi panostaa vahvasti laajan palvelukonseptin skaalamiseen ja seuraavana kehitysaskeleena on palvelukonseptin laajentaminen kansainvälisesti, summeeraa Petri Kalliokoski tulevaisuuden strategisia painotuksia.

UKKO.fi:n hallituksen puheenjohtajana jatkaa Petri Kalliokoski ja hallituksen jäseninä jatkavat myös Marko Yli-Paavola ja Anita Ojala.

-       Haluamme kiittää omistajien ja koko hallituksen puolesta nyt hallitustehtävänsä jättäviä Lasse Järvistä, Lasse Larvankoa, Antti Turpeista ja Tapani Varjasta erinomaisesta yhteistyöstä ja pitkäjänteisestä panoksesta UKKO.fi:n kasvumatkalla. He jatkavat yhtiön omistajina ja osallistuvat sitä kautta yhtiön kehittämiseen, sanoo hallituksen puheenjohtaja Petri Kalliokoski.

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:

Petri Kalliokoski, UKKO-konsernin hallituksen puheenjohtaja, 040 526 7122

Netta Siljanen, viestintä, UKKO.fi, 040 588 4777

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

UKKO.fi
UKKO.fi
Itämerenkatu 1
00180 HELSINKI

https://ukko.fi

Työelämä on muuttunut ja yrittäjyys on murroksessa. UKKO.fi mahdollistaa yrittäjyyden kaikille ja tekee yrittämisestä helppoa. Yhdeksän vuoden aikana UKKO.fi on saattanut yli 140 000 kevytyrittäjää yrittäjyyden polulle, heidän tekemästään työstä on maksettu veroja yli 115 miljoonaa euroa ja työtä on tehty yli 500 000 toimeksiannon verran. UKKO.fi on ollut tärkeässä roolissa myös harmaan talouden ehkäisemisessä. Tänä päivänä UKKO.fi auttaa myös toiminimiyrittäjiä ja lisäksi tarjoaa helppotajuista ja ymmärrettävää tietoa yrittäjyydestä kaikille avoimessa Yrittäjyyskoulussa. Koska aina kannattaa yrittää ja ilman yrittämistä UKKO.fikin olisi ollut vain yksi baarissa keksitty idea muiden joukossa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta UKKO.fi

UKKO.fi on julkaissut ensimmäisen yrityskohtaisen työehtosopimuksensa – mukana alan parhaat perhevapaat8.5.2023 09:30:00 EEST | Tiedote

UKKO.fi on julkaissut yrityksen historian ensimmäisen oman yrityskohtaisen työehtosopimuksensa. Oman työehtosopimuksen tavoitteena on ollut tietysti tarjota alan parhaat työehdot työntekijöille, mutta myös toimia edelläkävijänä tasa-arvoisemman työelämän puolestapuhujana. Tästä syystä UKKO.fi tarjoaakin jatkossa palkallisen vanhempainvapaan sekä synnyttäville että ei-synnyttäville vanhemmille kolmen kuukauden ajalta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme