Ulkoministeriö / Utrikesministeriet

Ulkoministeri Haavisto vierailee Bostonissa

Jaa
Ulkoministeri Pekka Haavisto vierailee Bostonissa, Yhdysvalloissa 19.–21. toukokuuta.

Ulkoministeri pitää juhlapuheen Tuftsin yliopiston Fletcher Schoolin päättäjäisjuhlassa. Fletcher School on yksi Yhdysvaltain johtavista kansainvälisten suhteiden tiedekunnista.

Ulkoministeri osallistuu Fletcher Schoolissa myös pyöreän pöydän keskusteluun hiilivapaan siirtymän mahdollisuuksista sekä keskusteluun Euroopan turvallisuudesta.

Ulkoministeri Haavistolla on lisäksi kahdenvälisiä tapaamisia muun muassa YK:n varapääsihteeri Amina Mohammedin sekä paikallisten tutkijoiden kanssa. Tapaamisissa keskustellaan mm. Venäjän hyökkäyssodasta Ukrainassa, Etiopiasta, Sudanista, ja YK:n ajankohtaiskysymyksistä.

Lisätietoja:

  • Laila Clyne, ulkoministerin diplomaattiavustaja, p. +358 295 350 492
  • Annina Aalto, vastuuvirkamies, Yhdysvallat, kaupallis-taloudelliset asiat, Pohjois-Amerikan yksikkö, p. +358 295 350 277
  • Ulkoministeriön sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@gov.fi

Avainsanat

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Ulkoministeriö / Utrikesministeriet
Ulkoministeriö / Utrikesministeriet
Laivastokatu 22, PL 176
00023 Valtioneuvosto

0295 16001http://um.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Ulkoministeriö / Utrikesministeriet

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme