Espoon kaupunki - Esbo stad

Ulkona on nyt liukasta: ennakoi, älä kaadu tai kolaroi

Jaa

Tiet ja kadut ovat nyt erityisen liukkaita koko Espoon alueella. Myös loppuviikoksi ennustetaan vuorotellen lauhtuvaa ja pakastuvaa säätä, mikä tietää, että hankalat kelit jatkuvat.

Etenkin nyt, kun terveydenhuollon resurssit ovat tiukoilla koronaepidemian vuoksi, on tärkeää ehkäistä onnettomuuksia, jotta päivystykset ja sairaalat eivät kuormittuisi pahoin.

Varoitus liukkaasta kelistä koskee niin jalankulkijoita ja pyöräilijöitä kuin autoilijoitakin. Erityisesti ikääntyneiden on syytä olla varovaisia, koska kaatumiset ovat heille usein kohtalokkaampia kuin nuoremmille.

Ennakoi vaaratilanteet ja estä onnettomuudet

  • Unohda kiire − varaa paikasta toiseen liikkumiseen nyt tavallista enemmän aikaa.
  • Älä lähde liikenteeseen autolla, jossa on kesärenkaat. Muista tarkistaa säännöllisesti myös talvirenkaidesi nastat, kulutuspinnat ja ilmanpaineet.
  • Valitse kengät kelin mukaan. Suosi matalia kenkiä, joissa on karkea kuvio pohjassa. Nasta- tai kitkakengät tai kengän päälle lisättävät irralliset piikit ovat hyvä lisäturva.
  • Vaihda pyörääsi nasta- tai kitkarenkaat tai jätä pyörä suosiolla parkkiin talvikelien ajaksi.

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Espoon kaupunki edellyttää koronapassia laajasti yleisötilaisuuksissa ja osassa asiakastiloja3.12.2021 15:11:14 EET | Tiedote

Espoon kaupunki edellyttää asiakkailtaan koronapassia laajasti kulttuurin ja liikunnan palveluissa 4.12.2021 alkaen. Tarkistamme koronapassin kaikissa yli 20 hengen yleisötilaisuuksissa sekä sisäänpääsyn edellytyksenä kaupunginmuseon toimipisteisiin, Näyttelykeskus WeeGeelle ja uimahalleihin. Myös ryhmäliikuntaan edellytämme koronapassia, jos ryhmäkoko on yli 20 henkilöä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme