Uponor Suomi Oy

Ultra Classic -maaviemärijärjestelmä haastaa perinteiset PVC -putket

Jaa

Uponor toi huhtikuun alussa markkinoille uuden sileän maaviemäriputken, Ultra Classicin. Järjestelmä sopii käytettäväksi jäte- ja sadevesihankkeissa kokoluokassa 160 - 400 mm. Putki on valmistettu polypropeenista, joka kestää erinomaisesti iskuja ja rasitusta, myös Pohjolan kylmissä olosuhteissa.

Uponor Ultra Classic kestää kevyesti
Uponor Ultra Classic kestää kevyesti

Ultra Classic on pitkän tuotekehityksen ja ainutlaatuisen teknologian tulos. Uuden teknologian avulla putkesta on saatu ympäristöystävällinen sekä erittäin helposti työstettävä ja kestävä. Materiaalina polypropeeni on ylivoimainen, sillä se on kestävyytensä lisäksi myös kierrätettävä. Ylijäämäputket voidaan esimerkiksi polttaa. Ultra Classic -putkella on Nordic Poly Mark -hyväksyntä. Tämä on kolmannen osapuolen myöntämä laatumerkki ja osoitus siitä, että järjestelmä sopii loistavasti pohjoismaisiin olosuhteisiin.

”Meillä Uponorilla panostetaan voimakkaasti tuotekehitykseen, jotta voimme tarjota asiakkaillemme aina parasta laatua. Ultra Classic on uuden teknologian ja rankan kehitystyön tuloksena syntynyt erittäin kestävä ja helposti työstettävä maaviemäri. Se tulee olemaan erittäin vahva haastaja perinteisille PVC -putkille.” Sanoo tuotepäällikkö Teemu Salminen Uponorilta.

Tule kotisivuillemme tutustumaan Ultra Classiciin ja pelaa itsellesi iPad Mini uudessa The Good & the Bad Pipes -pelissämme!

Lisätietoja

Uponor Suomi Oy

Tuotepäällikkö

Teemu Salminen

p. 020 129 211

teemu.salminen@uponor.com

www.uponor.fi

Kuvatekstit:

Uponor Ultra Classic kestää kevyesti

Pelaa itsellesi iPad Mini!

Kuvat

Uponor Ultra Classic kestää kevyesti
Uponor Ultra Classic kestää kevyesti
Lataa
Pelaa itsellesi iPad Mini
Pelaa itsellesi iPad Mini
Lataa
Classic-putki
Classic-putki
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Uponor Suomi Oy
Uponor Suomi Oy
Kouvolantie 365
15561 NASTOLA

020 129 211http://www.uponor.com
Uponor lyhyesti - Uponor on yksi johtavista rakennus- ja ympäristötekniikan järjestelmien toimittajista maailmassa. Uponor tarjoaa rakentajille ja remontoijille kattavan valikoiman lämmitykseen, veden- ja energianjakeluun sekä ilmanvaihtoon ja jäteveden käsittelyyn tarkoitettuja järjestelmiä. Lisäksi valmistamme tuotteita kunnallisen infrastruktuurin rakentamiseen ja saneeraukseen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Uponor Suomi Oy

Uponorilta uusi ekologinen ratkaisu omakotitalojen harmaiden vesien käsittelyyn14.5.2013 09:00:00 EEST | Tiedote

Uponor tuo kesän alussa markkinoille uuden harmaavesisuodattimen omakotitaloille ja kakkoskodeille. Harmaavesisuodattimen innovatiivinen ja ekologinen puhdistustekniikka takaa ympäristöystävällisyyden, eikä järjestelmä tarvitse sähköä. Tämän lisäksi Uponor-harmaavesisuodatin Koti on helppo asentaa tontille kuin tontille. Se sopii mihin tahansa maaperään ja myös korkean pohjaveden alueille.

Uponor tutki putkiremontteja - Pitävä budjetti ja palveleva putkimies eivät ole toiveajattelua - STT INFO KUVA (KUVATIEDOTE)30.9.2010 09:07:53 EEST | Tiedote

Rakentamisen painopisteen siirtyminen saneeraukseen tuo rakennusmiehet keskelle asumista. Tällöin he kohtaavat työmaallaan asukkaan. Saneeraukseen räätälöityjen, asukkaan huomioonottavien toimintamallien tarve onkin ilmeinen. Uponor on kehittänyt pientalojen putkistoremontteihin uuden mallin ja kerännyt sitä toteuttamaan laajan palveluverkoston. Koulutus ja hiotut toimintatavat ovat remontoijien keskuudessa tehdyn selvityksen mukaan muuttaneet putkiremontin kuvaa. Rakennusalan ammattilainen voi jättää taakseen myös tyytyväisen asiakkaan. Tämä on totta enemmän kuin yhdeksässä kymmenestä kohteesta, jossa uutta toimintamallia on sovellettu.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme