Ulkoministeriö / Utrikesministeriet

UM: Euroopan neuvoston pääsihteeri Thorbjørn Jagland Suomeen

Jaa

Ulkoministeri Soini ja Euroopan neuvoston pääsihteeri Thorbjørn Jagland tapaavat Helsingissä tiistaina 26. helmikuuta ja keskustelevat Euroopan neuvoston ajankohtaisista asioista, kuten Venäjän osallistumisoikeuksista ja maksamattomista jäsenmaksuista.

Ulkoministeri Soinin ja pääsihteeri Jaglandin tapaaminen järjestetään Suomen isännöimän tekoälykonferenssin yhteydessä. Molemmat pitävät puheenvuorot konferenssin avauksessa.

Konferenssi kuuluu Suomen puheenjohtajakauden tapahtumiin Euroopan neuvostossa ja se käsittelee tekoälyn vaikutuksia ihmisoikeuksiin, oikeusvaltioperiaatteeseen ja demokratiaan.

Ulkoministeri Soini ja pääsihteeri Jagland tapasivat viimeksi tammikuussa Strasbourgissa, jolloin esillä olivat niin ikään järjestöä koskevat ajankohtaiset kysymykset.

Edellisen Suomen vierailunsa pääsihteeri Jagland teki Suomen puheenjohtajakauden kynnyksellä marraskuussa 2018. Puheenjohtajakausi jatkuu toukokuun puoliväliin saakka.

Lisätietoa: Sari Uusi-Rauva, sisältö- ja viestintäasiantuntija, Ajankohtaisviestinnän yksikkö, puh. + 358 295 350 290

Ulkoministeriön sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@formin.fi.

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Ulkoministeriö / Utrikesministeriet
Ulkoministeriö / Utrikesministeriet
Kanavakatu 3 C, PL 481
00023 Valtioneuvosto

0295 350 000http://um.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Ulkoministeriö / Utrikesministeriet

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme