Ulkoministeriö / Utrikesministeriet

UM: Kaikille avoin keskustelutilaisuus Tiedekulmassa EU:n epävirallisen ulkoministerikokouksen alla

Jaa

Ulkoministeriö järjestää maanantaina 26. elokuuta klo 17−18.30 Tiedekulmassa kaikille avoimen keskustelutilaisuuden, jossa avataan ensi viikolla Suomessa järjestettävien epävirallisten puolustusministerien ja ulkoministerien (Gymnich) kokousten teemoja.

Tilaisuus pidetään Tiedekulmassa, os. Yliopistonkatu 4. Alustajina ovat ulkoministeri Pekka Haavisto, puolustuspoliittisen osaston päällikkö, ylijohtaja Janne Kuusela puolustusministeriöstä ja ohjelmajohtaja Juha Jokela Ulkopoliittisesta instituutista.

Mikä on Suomen ja EU:n suunta ulko- ja turvallisuuspolitiikassa? Mitkä aiheet puhuttavat EU-maiden ulko- ja puolustusministereitä, jotka tapaavat Helsingissä? Tilaisuudessa käsitellään ministerikokouksessa esiin tulevia sisältöjä, joita ovat muun muassa hybridiuhat, arktiset asiat, Lähi-itä sekä yhteistyö Länsi-Balkanin maiden kanssa.

Kaikille avoin keskustelutilaisuus striimataan Tiedekulman sivuille. https://www.helsinki.fi/fi/unitube/video/21196

Tilaisuus on osa ulkoministeriön järjestämää keskustelutilaisuuksien sarjaa, jossa käsitellään EU-puheenjohtajakaudella Suomessa pidettävien ministerikokousten eli neuvostojen teemoja. Seuraava tilaisuus järjestetään 20. syyskuuta EU:n maatalouspolitiikasta ennen maatalousministerien tapaamista, Agrifish-neuvostoa. 

Lisätietoja: yksikönpäällikö Ville Cantell, Eurooppa- ja lähialueen viestinnän yksikkö, p. 0295 351 847.

Twitterissä: #EU2019FI #netkot

Ulkoministeriön sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@formin.fi

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Ulkoministeriö / Utrikesministeriet
Ulkoministeriö / Utrikesministeriet
Kanavakatu 3 C, PL 481
00023 Valtioneuvosto

0295 350 000http://um.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Ulkoministeriö / Utrikesministeriet

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme