Ulkoministeriö / Utrikesministeriet

UM: Mikko Koivumaa ulkoministeriön viestintäjohtajaksi

Jaa

Valtioneuvosto on nimittänyt Mikko Koivumaan ulkoministeriön viestintäjohtajaksi 18.10.2021 alkaen. Toimikausi on viisivuotinen. Koivumaa toimii tällä hetkellä viestintäjohtajana työ- ja elinkeinoministeriössä.

Mikko Koivumaalla on pitkä kokemus viestintätehtävistä ulkoministeriössä ja sille läheisistä toimijoista. Koivumaa on työskennellyt työ- ja elinkeinoministeriössä vuodesta 2018 lähtien. Tätä ennen Koivumaa toimi viestintäpäällikkönä Kirkon ulkomaanavussa vuosina 2015–2018. Suomen Tokion-suurlähetystössä Koivumaa toimi lehdistö- ja kulttuurineuvoksena vuosina 2010–2015. Lisäksi hän on työskennellyt Finnfacts -organisaatiossa, joka on nykyisin osa Business Finlandia. Koivumaa on ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry:n hallituksen jäsen.

Koulutukseltaan Mikko Koivumaa on filosofian maisteri ja valtiotieteiden kandidaatti Helsingin yliopistosta.

”Ulkoministeriö on ratkaisevassa roolissa edistämässä Suomen ja suomalaisten asioita maailmalla. On erityisen mielenkiintoinen aika päästä mukaan tähän työhön nyt, kun maailma hiljalleen avautuu pandemian kourista.”, Koivumaa sanoo.

Ulkoministeriön viestintäjohtaja johtaa ministeriön viestintäosastoa, vastaa ministeriön viestinnän strategisesta kehittämisestä sekä toimii ministeriön johtoryhmän jäsenenä.

Viestintäjohtajan tehtävää haki yhteensä 27 henkilöä.

Lisätietoja: henkilöstöjohtaja Kirsti Pohjankukka, puh. 029 5350 038 ja Mikko Koivumaa, puh. 050 3453 555. Ulkoministeriön sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@formin.fi.

Avainsanat

Kuvat

Mikko Koivumaa
Mikko Koivumaa
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Ulkoministeriö / Utrikesministeriet
Ulkoministeriö / Utrikesministeriet
Laivastokatu 22, PL 176
00023 Valtioneuvosto

0295 16001http://um.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Ulkoministeriö / Utrikesministeriet

MFA: Finland bears responsibility on eve of UN Climate Change Conference and supports developing countries’ adaptation to climate change15.10.2021 13:27:32 EEST | Press release

Finland bears its responsibility as part of the climate finance pledge of the Paris Agreement. At the United Nations Climate Change Conference, Finland will announce support for adaptation measures in developing countries in particular. The COP26 United Nations Climate Change Conference will be held in Glasgow from 31 October to 12 November 2021.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme