Ulkoministeriö / Utrikesministeriet

UM: Ministeri Blomqvist pohjoismaiseen yhteistyöministerikokoukseen

Jaa

Pohjoismaisen yhteistyön ministeri Thomas Blomqvist toimii puheenjohtajana Suomen pohjoismaiden ministerineuvoston puheenjohtajuuskauden ensimmäisessä yhteistyöministerikokouksessa 11.2.2021.

Suomen puheenjohtajuuskausi Pohjoismaiden ministerineuvostossa alkoi tammikuussa 2021. Puheenjohtajuusohjelma löytyy digitaalisena julkaisuna. Puheenjohtajuuskauden ensimmäinen ministerikokous on siirretty videolle koronatilanteen vuoksi.

Kokouksessa hyväksytään ministerineuvoston yhdentoista sektorin budjettiraamit tulevalle vuodelle ja saadaan katsaus ministerineuvoston taloustilanteeseen. Ministerit keskustelevat pandemian vaikutuksista pohjoismaiseen yhteistyöhön.

Suomi esittelee kokouksessa aloitteensa, jonka tavoitteena on pohjoismaisen huoltovarmuus- ja varautumisyhteistyön tiivistäminen. Kokouksessa vieraana myös Huoltovarmuuskeskuksen johtaja Janne Känkäinen.

Lisätietoja: Pohjoismaisen yhteistyön sihteeristön päällikkö Johan Schalin, puh. +358 295 351 781. Ulkoministeriön sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@formin.fi.

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Ulkoministeriö / Utrikesministeriet
Ulkoministeriö / Utrikesministeriet
Kanavakatu 3 C, PL 481
00023 Valtioneuvosto

0295 350 000http://um.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Ulkoministeriö / Utrikesministeriet

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme