Ulkoministeriö / Utrikesministeriet

UM: Sata vuotta ulkopolitiikkaa – ulkoministeriön yleisötilaisuus Vaasassa

Jaa

Osana 100-vuotisjuhlavuottaan ulkoministeriö esittelee toimintaansa tilaisuuksilla ympäri Suomea. Ulkoministeriö järjestää yleisötilaisuuden Vaasassa 23. huhtikuuta.

Yleisötilaisuuden aiheina ovat Pohjoismainen yhteistyö, Suomen kehitysyhteistyö ja ulkoministeriön kansalaispalvelut. Tilaisuuden asiantuntijoina ovat UM100-suurlähettiläs Petri Salo, lähetystöneuvos Katja Luopajärvi ja kansalaisjärjestöjen kehitysyhteistyön vastuuvirkamies Leila Riitaoja.

Yleisötilaisuus on 23.4. Vaasan kaupunginkirjastossa, Kirjastonkatu 13 klo 16.30 alkaen. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Ulkoministeriön asiantuntijat vierailevat myös Vaasan lyseon lukiossa.

Lisätietoja: suurlähettiläs Petri Salo, puh. 0295 351 018 ja UM100-vastuuvirkamies Tiina Tähtinen, puh. 0295 351 765.

Ulkoministeriön sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@formin.fi.

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Ulkoministeriö / Utrikesministeriet
Ulkoministeriö / Utrikesministeriet
Kanavakatu 3 C, PL 481
00023 Valtioneuvosto

0295 350 000http://um.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Ulkoministeriö / Utrikesministeriet

MFA: Foreign Minister Soini to Foreign Affairs Council in Brussels16.11.2018 14:15Tiedote

The EU Foreign Affairs Council (FAC) will meet in Brussels on 19 November. Finland's representative at the meeting will be Minister for Foreign Affairs Timo Soini.The topics on the meeting agenda will be Ukraine, Central Asia, and Bosnia and Herzegovina. At lunch, foreign ministers will discuss the situation in Yemen. The meeting will close with a joint session of foreign and defence ministers, whose topic of discussion will be security and defence.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme