Ulkoministeriö / Utrikesministeriet

UM: Suomen Latinalaisen Amerikan kunniakonsulit vierailevat Helsingissä

Jaa

Ulkoministeriön Latinalaisen Amerikan ja Karibian yksikkö on kutsunut Suomea Latinalaisessa Amerikassa edustavat kunniakonsulit vierailulle Helsinkiin 20.-22.5.2019.

Paikalle saapuu kunniakonsuleita koko Latinalaisen Amerikan alueelta yli neljäkymmentä henkilöä. Edellinen vierailu järjestettiin vuonna 2013.

Tiiviin kolmipäiväisen vierailun teemat ovat mm. Suomi-tuntemuksen parantaminen, Team Finland –toimintaan osallistuminen sekä suomalaisen osaamisen esittely, etenkin koulutusvientiin, digitalisaatioon, Smart Cities kiertotalouteen ja cleantechiin liittyen.

Kunniakonsuleiden ohjelmassa on myös tasavallan presidentin Sauli Niinistön ja ulkoministeri Timo Soinin tapaamiset.

Eduskunnassa vierailijat vastaanottaa eduskunnan ensimmäinen varapuhemies Juho Eerola. Hänen lisäkseen vierailijat tapaavat eduskunnan pääsihteerin ja eri ystävyysryhmien puheenjohtajistoa.

Kunniakonsuleiden toiminta on tärkeä lisävoimavara suomalaisten vientimahdollisuuksien havaitsemisessa, Suomen osaamisen ja maakuvan välittämisessä sekä verkostoitumisessa maailmalla.

Lisätietoja: ukoministeriön Latinalaisen Amerikan ja Karibian yksikön päällikkö Ari Mäki, puh. 0295 350 595

Ulkoministeriön sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@formin.fi.

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Ulkoministeriö / Utrikesministeriet
Ulkoministeriö / Utrikesministeriet
Kanavakatu 3 C, PL 481
00023 Valtioneuvosto

0295 350 000http://um.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Ulkoministeriö / Utrikesministeriet

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme