Ulkoministeriö / Utrikesministeriet

UM: Ulkoministeri Haavisto keskustelee globaalisti vahvemmasta EU:sta Eurooppa olemme me-kiertueella

Jaa

Ulkoministeri Pekka Haavisto keskustelee EU:n globaalista roolista 9. marraskuuta Helsingin Tiedekulmassa. Tilaisuudessa halutaan kuulla kansalaisten ajatuksia ja toiveita Euroopan tulevaisuudesta. Tilaisuus on osa Eurooppa olemme me -ministerikiertuetta.

Ministeri keskustelee EU:n globaalista roolista yleisön kanssa tiistaina 9. marraskuuta klo 9.00 –10.30 Helsingin Tiedekulmassa, Yliopistonkatu 4. Keskustelemassa ovat myös Ulkopoliittisen instituutin tutkija Tyyne Karjalainen sekä Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan hallituksen varapuheenjohtaja Inka Sylgren. Tiedekulmaan voi saapua paikanpäälle esittämään kysymyksiä ja näkökantoja. Tilaisuutta voi seurata myös etänä verkkolähetyksen kautta, jossa voi myös esittää kysymyksiä ja kommentteja.

Suomalaisministerit kiertävät syksyllä ja talvella Suomea kuuntelemassa suomalaisten ajatuksia ja toiveita Euroopan tulevaisuudesta. Kansalaisten viestit välitetään osaksi EU-tason pohdintaa siitä, millaista Eurooppaa haluamme rakentaa. Eurooppa olemme me –keskustelu on osa Euroopan tulevaisuuskonferenssia.

Lisätietoa ulkoministerin Vahvempi EU globaalisti -tilaisuudesta Helsingin Tiedekulmassa löydät kiertuesivuilta ja Facebook-tapahtumasta. Tilaisuutta voit seurata ja kommentoida myös suoratoiston välityksellä.

Lisätietoja:
Saku Pesonen, konsultti, ajankohtaisviestinnän yksikkö, p. +358 295 350 407

Ulkoministeriön sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@formin.fi.

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Ulkoministeriö / Utrikesministeriet
Ulkoministeriö / Utrikesministeriet
Laivastokatu 22, PL 176
00023 Valtioneuvosto

0295 16001http://um.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Ulkoministeriö / Utrikesministeriet

MFA: Funding allocated to Finnish civil society organisations for reducing poverty and inequality25.11.2021 19:01:27 EET | Press release

Programme-based support for Finnish civil society organisations (CSOs) is allocated for the implementation of Finland’s development policy objectives to eradicate extreme poverty, reduce inequality and promote human rights. The work is carried out in close cooperation with developing countries’ own CSOs. The Ministry for Foreign Affairs has granted approximately EUR 276 million for Finnish CSO’s multiannual development cooperation in 2022–2025.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme