Ulkoministeriö / Utrikesministeriet

UM: Yhdysvaltain kehitysyhteistyöviraston varapääjohtaja Bonnie Glick Suomeen

Jaa

Yhdysvaltain kehitysyhteistyöviraston (USAID) varapääjohtaja Bonnie Glick vierailee Suomessa 19.-20.10.2020.

Vierailun aikana varapääjohtaja Glick tapaa kehitysyhteistyö- ja ulkomaankauppaministeri Ville Skinnarin, jonka kutsusta varapääjohtaja Glick vierailee Suomessa osana muuta Eurooppaan suuntautuvaa matkaansa. Varapääjohtaja Glick tapaa vierailunsa aikana myös ulkoministeri Pekka Haaviston ja hänellä on tapaaminen valtioneuvoston kansliassa.

Vierailun aikana on tarkoitus jatkaa keskusteluja ajankohtaisista kehityspoliittisista kysymyksistä ja erityisesti digitalisaation edistämisestä kehittyvissä maissa. Lisäksi esillä tulevat olemaan COVID-pandemian vaikutukset sekä tuleva Afganistan-apukonferenssi, jonka Suomi järjestää yhdessä Afganistanin ja YK:n Afganistanin avustusoperaation UNAMA:n kanssa.

Suomen-vierailunsa aikana varapääjohtaja Glickillä on muita tapaamisia suomalaisten viranomaisten ja yrityskentän kanssa.

Lisätietoja: Ulkoministeriön Pohjois-Amerikan yksikön päällikkö Hanna-Leena Korteniemi, puh. +358 295 350 662 ja kehitysyhteistyö- ja ulkomaankauppaministerin diplomaattiavustaja Mikko Autti, puh. +358 295 350 034.

Ulkoministeriön sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@formin.fi.
 

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Ulkoministeriö / Utrikesministeriet
Ulkoministeriö / Utrikesministeriet
Kanavakatu 3 C, PL 481
00023 Valtioneuvosto

0295 350 000http://um.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Ulkoministeriö / Utrikesministeriet

UM: Vahva tuki Afganistanille vuoden 2020 apukonferenssissa24.11.2020 21:00:26 EETTiedote

Genevestä käsin 23.-24. marraskuuta pidetyssä virtuaalisessa Afganistan-apukonferenssissa kansainvälinen yhteisö vahvisti sitoutumisensa Afganistanin tukemiselle vuosille 2021–2024. Kumppanimaiden rahoituslupaus tulevan neljän vuoden jakson ensimmäiselle vuodelle on 3,3 miljardia dollaria. Yhteisesti linjatut kehitystavoitteet sekä konferenssissa hyväksytty poliittinen julistus pyrkivät viemään Afganistania kohti kestävää rauhaa, vakautta ja hyvinvointia.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme