Vaasan kaupunki - Vasa stad

Ungdomsfullmäktige ordnar en julkonsert: ”Vad trevligt att kunna samlas tryggt för första gången på länge!”

Dela

Vasa ungdomsfullmäktige ordnar en avgiftsfri julkonsert för Vasaungdomarna fredag 3.12. På konserten uppträder sångerskan Sara Siipola och DJ Angoboyz.

Konserten äger rum i restaurang Fontana 3.12 kl. 18–22. Det avgiftsfria och rusmedelsfria evenemanget riktar sig till ungdomar i åldern 13–18 år.

­– Det är fint att kunna föra samman ungdomar för första gången på länge. Jag tror att det redan under en längre tid har funnits intresse för ett sådant här evenemang, men på grund av den rådande situationen har vi inte kunnat ordna det tidigare. Som ungdomsfullmäktige gör vi vårt yttersta för att garantera ett tryggt evenemang. Fontana är så pass rymlig att man kan hålla säkerhetsavstånd och ändå ha det roligt, säger Elias Riekki, ordförande för ungdomsfullmäktiges verksamhetsutskott.

Ungdomsfullmäktige är ungdomarnas språkrör

Evenemanget och evenemangsprogrammet har planerats av Vasa ungdomsfullmäktige som består av Vasaungdomar i åldern 13–20 år. Även Vasa stads ungdomsservice deltar i arrangemangen.

Ungdomsfullmäktige är ungdomarnas språkrör och för idéer och önskemål vidare till beslutsfattare. Ungdomsfullmäktige har en egen årlig budget som de använder för att ordna meningsfull verksamhet för ungdomar och dela ut verksamhetsunderstöd varje år. En representant för ungdomsfullmäktige har yttrande- och närvarorätt i sex av stadens nämnder.

Kontakter

koordinatorn för ungdomsärenden Teemu Saarinen, tfn 040 173 0745, teemu.saarinen@vaasa.fi

Länkar

Om

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vasa stad

Alltid soliga Vasa är Nordens energihuvudstad som förenar innovativitet, teknologi, högklassiga tjänster, mångsidigt utbildnings- och kulturutbud och positiv energi.

Följ Vaasan kaupunki - Vasa stad

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Vaasan kaupunki - Vasa stad

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum