Ylva Palvelut Oy

UniCafe avaa opiskelijoille oman baarin Helsingin keskustaan

Jaa
Myöhä Café & Bar on UniCafe-ketjun ensimmäinen täysin vegaaninen ravintola. Kaivopihan uudessa siivessä entisen Suomalaisen kirjakaupan tiloissa sijaitseva ravintola avaa ovensa 7. joulukuuta 2022.
Myöhä-ravintolan sisäänkäynti Kaivopihalla
Myöhä-ravintolan sisäänkäynti Kaivopihalla

UniCafe avaa Helsingin keskustaan uuden ravintolan. Myöhä Café & Bar on opiskelijaruokailuun erikoistuneen ketjun ensimmäinen anniskeluravintola, joka on auki myöhäiseen iltaan saakka.

”Myöhä on UniCafe-ravintoloiden räväkkä pikkusisko ja opiskelijoiden oma baari. Tarjoamme asiakkaillemme olohuoneen, jonne on helppo tulla ystävien kanssa viihtymään ja nauttimaan juomista sekä pikkupurtavasta myöhäiseen iltaan saakka. Myöhässä pääsee laulamaan myös karaokea”, kertoo liiketoimintajohtaja Anne Immonen.

Myöhä on 7. joulukuuta lähtien avoinna tiistaista torstaihin kello 16–22 ja perjantaista lauantaihin kello 16–23. Tulevaisuudessa konseptia ja aukioloja on tarkoitus laajentaa myös lounasruokailun puolelle. Myöhän ravintolapäällikkönä toimii muun muassa Navy Jerry’s- ja Steam Helsinki -baarikonseptien parissa työskennellyt Sami Hongisto.

Toive täysin vegaanisesta opiskelijaravintolasta tuli asiakkailta

Myöhä on UniCafe-ketjun ensimmäinen ravintola, jonka koko ruoka- ja juomavalikoima on täysin kasvipohjainen.

”Kaikissa UniCafe-ravintoloissa on jo nyt päivittäin tarjolla myös vegaaninen lounasvaihtoehto, ja asiakkaistamme noin 50 prosenttia valitsee päivittäin kasvipohjaisen aterian. Asiakkaamme ovat toivoneet kokonaan vegaanista opiskelijaravintolaa. Odotan innolla, miten Myöhä otetaan vastaan”, Immonen iloitsee.

Ravintolan konsepti kannustaa paitsi ruokailemaan, myös nauttimaan alkoholia vastuullisesti. Listalta löytyy laaja valikoima laadukkaita alkoholittomia juomia sekä mietoja alkoholijuomia ja cocktaileja. Juomien valinnassa on huomioitu myös hiilijalanjälki.

”Esimerkiksi talon viini tarjotaan hanapakkauksesta, sillä sen hiilijalanjälki on huomattavasti pienempi kuin lasipullon. Pienemmän hiilijalanjäljen vuoksi suosimme ylipäätään hanatuotteita pullojuomien sijaan”, Immonen kertoo.

Opiskelijahintaisen lounaan lisäksi myös juomat on hinnoiteltu opiskelijan kukkarolle sopivaksi: oluen (0,4 l) tai viinilasillisen (12 cl) saa Myöhästä opiskelijakorttia näyttämällä 5 euron hintaan. Kosteita lounaita ei Myöhässä kuitenkaan tulla näkemään, sillä anniskelu alkaa Kelan säädösten mukaisesti vasta lounasajan päätyttyä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Anne Immonen
Liiketoimintajohtaja, Ylva
+358 40 512 5008
anne.immonen@ylva.fi

Kuvat

Myöhä-ravintolan sisäänkäynti Kaivopihalla
Myöhä-ravintolan sisäänkäynti Kaivopihalla
Lataa
Lataa
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Ylva Palvelut Oy
Kaivokatu 10 A, 3. krs, PL 1099
00101 Helsinki

Ylvan tavoitteena on ylihuomisen Helsingin rakentaminen. Liiketoimintamme keskittyvät kiinteistö- ja ravintola-alaan. Ylvan omistaa Helsingin yliopiston ylioppilaskunta. Olemme olleet jo 150 vuotta rakentamassa helsinkiläisille kaupunkia, jossa ihmiset ja ideat kohtaavat. Kannattavuus tarkoittaa meille pitkäjänteisiä päätöksiä, jotka mahdollistavat seuraavat 150 vuotta. Ainutlaatuinen taustamme edellyttää meiltä edelläkävijyyttä avoimuudessa ja vastuullisuudessa sekä sitoutumista Helsingin kehittämiseen. www.ylva.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Ylva Palvelut Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme