Universal Robots

Universal Robots järjestää maailman laajimmat virtuaaliset yhteistyörobotiikan messut

Jaa

16-18. kesäkuuta järjestettävillä “We are Cobots” -virtuaalimessuilla julkistetaan useita tuoteuutuuksia ja esitellään automaatioteknologian viimeisiä trendejä viidellä eri kielellä.

Viime kuukausina perinteisten teknologiamessujen järjestämisestä on tullut käytännössä mahdotonta. Yhteistyörobotiikan (eli cobotiikan) johtava yritys, tanskalainen Universal Robots (UR) uudistaa messukäytännöt toteuttamalla ne virtuaalisesti.

UR järjestää kesäkuun 16-18. päivinä “We Are Cobots - the World's Largest Virtual Collaborative Robot Expo” -messut. Maksuttomat messut ovat avoinna kaikille teollisuuden alojen edustajille. Messukävijät voivat liikkua messualueella, vierailla osastoilla ja osallistua syventäviin keskusteluihin johtavien robotiikka-asiantuntijoiden kanssa.

UR toteutti virtuaaliset “We Are Cobots” -messut ensimmäistä kertaa huhtikuussa Saksassa. UR laajentaa tätä konseptiaan nyt koko Eurooppaan. Esityskielinä ovat englanti, saksa, ranska, espanja ja italia.

Messuilla on yli 30 virtuaalista osastoa ja 50 keynote-puheenvuoroa laajasti eri robotiikan osa-alueilta. Vierailijoiden toivotaan saavan hyvän kuvan automaation tulevaisuudesta.

“Universal Robotsille on aina ollut tavoitteena haastaa perinteinen ajattelu ja toimia asiakassuuntautuneesti, vaikka haaste olisi miten vaikea tahansa, Universal Robotsin toimitusjohtaja Jürgen von Hollen sanoo.

“Virtuaalisten messujen lanseeraaminen tukee tätä samaa tavoitetta. Virtuaalimessut on uusi hieno tapa linkittyä automaation tulevaisuudesta kiinnostuneiden ihmisten kanssa. “We Are Cobots” - tapahtuma tarjoaa kaikkien teollisuuden alojen ja kaikenkokoisten yritysten edustajille mahdollisuuden oppia automaation viimeisimmistä trendeistä, jotka ovat erityisen ajankohtaisia juuri nyt”, hän sanoo ja viittaa haasteisiin, jotka valmistavalla teollisuudella on.

Yritykset yrittävät turvata liiketoimintansa ja tuotantoketjujensa toiminnan samalla kun ne huolehtivat työntekijöidensä terveydestä ja sosiaalisesta etäisyydestä.

“Olemme innoissamme pystyessämme tarjoamaan kiinnostavan virtuaalisen kohtauspaikan, jossa osallistujat voivat nähdä miten yhteistyöautomatiikka kykenee auttamaan näissä haasteissa.”

Monipuolinen ohjelma, joka pitää sisällään asiantuntijapuheenvuoroja ja yli 30 messuosastoa

“We Are Cobots“ -messujen ohjelma koostuu 50:stä keynote-puheenvuorosta. Ne keskittyvät alan johtavien asiantuntijoiden näkemyksiin alan trendeistä, UR+ ecosysteemin lukuisiin sovelluskohteisiin ja cobotin toiminnan tehostamiseen osana tuotantoa (Universal Robots Academy).

Messuilla esitellään livenä innovatiivisia automaatiosovellutuksia pakkaamiseen, hiomiseen, kiillotukseen ja ruuvaamiseen. Kaikki keskustelut on kuunneltavissa englanniksi, saksaksi, ranskaksi, espanjaksi ja italiaksi.

Yli 30:lla virtuaalisella messuosastolla vierailijat voivat käydä kahdenkeskisiä keskusteluja UR:n asiantuntijoiden ja UR+ -partnereiden kanssa. Vierailijat voivat myös seurata UR:n cobottien ja sovelluksien live-esityksiä.

Jos haluat osallistua “We Are Cobots” -messuille, ilmoittaudu täällä:

https://www.ubivent.com/register/universal-robots-en

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Sales Development Manager
Antti Lumme
anlu@universal-robots.com
+358 44 590 3122

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Universal Robots
Universal Robots
Universal Robots A/S Energivej 25
DK-5260 Odense, Denmark

+45 89 93 89 89https://www.universal-robots.com/

Universal Robots (UR) perustettiin vuonna 2005, ja sen tavoite oli tuoda robottiteknologia kaikkien saataville luomalla pieniä, käyttäjälähtöisiä, järkevän hintaisia ja joustavia yhteistyörobotteja (cobotteja), joiden kanssa työskentely on turvallista. Ensimmäinen cobotti tuotiin markkinoille vuonna 2008, minkä jälkeen yritys on kasvanut merkittävästi, ja sen käyttäjälähtöinen cobotti on tällä hetkellä myynnissä kaikkialla maailmassa. Yritys on osa Teradyne Inc. -konsernia, ja Tanskan Odensessa sijaitsevan pääkonttorin lisäksi sillä on aluetoimistot Yhdysvalloissa, Saksassa, Ranskassa, Espanjassa, Italiassa, Isossa-Britanniassa, Tšekissä, Puolassa, Unkarissa, Romaniassa, Venäjällä, Turkissa, Kiinassa, Intiassa, Singaporessa, Japanissa, Etelä-Koreassa, Taiwanissa ja Meksikossa. Universal Robotsin liikevaihto oli 248 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria vuonna 2019. Lisätietoja osoitteestawww.universal-robots.com.

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Universal Robots

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme