Universal Robots

Universal Robotsilta uusi 20 kg:n teollisuuscobotti markkinoiden johtavaan valikoimaansa

Jaa

Tanskalainen yhteistyörobottien (cobottien) valmistaja Universal Robots tuo markkinoille uuden 20 kilon cobotin.

UR20
UR20

UR20-nimellä kutsutun cobotin muotoilu on täysin uusi ja laitteen tekniikka perustuu Universal Robotsin pitkään kokemukseen ja alan parhaaseen insinööritaitoon. UR20 on uusin täydennys yhtiön vahvaan cobottivalikoimaan.

UR20 on tähän mennessä paras esimerkki Universal Robotsin ylivertaisesta innovaatiokyvystä coboteissa. Laitteessa on täysin uusi nivelrakenne, joka mahdollistaa entistä nopeammat läpimenoajat sekä kyvyn käsitellä raskaampia kuormia. Sen 1750 mm:n ulottuvuus yltää normaalin eurolavan koko alalle, mikä helpottaa yritysten pakkaustoimintoja ja lavaamista. Cobotin vähäinen tilantarve tehostaa yritysten tilankäyttöä.

Lavauksen lisäksi Universal Robots odottaa UR20:a käytettävän hitsaukseen, materiaalinkäsittelyyn, pakkaukseen ja konepalveluun sekä laajan kumppaniekosysteemin luomiin innovatiivisiin ratkaisuihin.

Yhtiön toimitusjohtaja Kim Povlsen sanoo:

"UR20 ei ole vain suurempi versio olemassa olevista coboteistamme; se on uudelleen luotu cobotti.”

"UR20 on innovatiivisin valmistamamme cobotti ja uusin evoluutio pohjautuen 17 vuoden kokemukseemme robotiikasta. Asiantuntevat insinöörimme ovat suunnitelleet varren täysin uudelleen, mutta säilyttäneet saman intuitiivisen käyttöliittymän, josta meitä on paljon kehuttu”.

"UR20:n edut ovat merkittäviä: nopeampi tuotannon läpimenoaika, kyky käsitellä raskaampia kuormia ja suurempi ulottuvuus, säilyttäen silti pienen tilatarpeen. Olemme myös tehneet ohjelmistoon parannuksia, jotka antavat käyttäjille ennennäkemättömät liikkeenohjauksen mahdollisuudet.”

Universal Robots toi markkinoille maailman ensimmäisen kaupallisesti menestyneen cobotin vuonna 2008. Sen jälkeen yritys on rakentanut yli 1 100 integraattorin, jakelijan ja riippumattoman kumppanin ekosysteemin, jotka luovat coboteille komponentteja, tuotekokonaisuuksia ja sovelluksia. Yritys on myynyt yli 50.000 cobottia ja hyödyntänyt uusimman cobotin suunnittelussa vakiintuneen asiakaskuntansa käyttökokemuksia.

UR20 on lähtölaukaus uudelle sarjalle innovatiivisia, seuraavan sukupolven cobotteja, jotka täydentävät yrityksen erittäin menestyvää e-sarjaa.

Kim Povlsen jatkaa:

”Sitoutumisemme jokaisen asiakkaan menestykseen näkyy panostuksessamme tuotteidemme kehittämiseen ja UR20:n kehitys on tästä täydellinen esimerkki. Olemme omistautuneet laadukkaalle insinöörisuunnittelulle, upealle pohjoismaiselle muotoilulle ja erinomaiselle käyttökokemukselle aina ohjelmistoista lopputuotteisiin asti.”

"UR20 on vasta alkua. Tuomme nyt ensimmäisenä markkinoille seuraavan sukupolven suuren hyötykuorman cobotin. Se kykenee automatisoimaan asiakkaan koko tuotantoprosessin, mikä mahdollistaa cobottien hyödyntämisen uusissa tehtävissä. Seuraava askel automaation kehityksessä on tuoda samat innovatiiviset ominaisuudet uuteen cobottiperheeseen. Joten seuraa kehitystä - emme malta odottaa, että voimme näyttää sinulle, mitä tulevaisuus tuo tullessaan.”

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

UR20
UR20
Lataa
UR20
UR20
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Universal Robots
Universal Robots
Universal Robots A/S Energivej 25
DK-5260 Odense, Denmark

+45 89 93 89 89https://www.universal-robots.com/

Universal Robots tukee työnteon muutosta luomansa robotiikka-alustan ja siihen liittyvien ratkaisujen avulla.

UR esitteli maailman ensimmäisen kaupallisesti menestyneen yhteistyörobotin (cobotin) vuonna 2008. Sen jälkeen UR on kehittänyt tuotevalikoiman eri hyötykuormille ja ulottuvuuksille: UR3e, UR5e, UR10e, UR16e ja UR20. Jokaista mallia tukee laaja valikoima ohjelmistoja, lisävarusteita ja sovelluksia UR+ -ekosysteemissä. Tämä mahdollistaa cobottien käytön useilla eri aloilla ja niiden uudelleensijoittamisen eri tehtäviin.

Yritys on osa Teradyne Inc. -konsernia. Universal Robotsin pääkonttori on Odensessa, Tanskassa, ja sillä on toimistot Yhdysvalloissa, Saksassa, Ranskassa, Espanjassa, Italiassa, Tšekissä, Romaniassa, Turkissa, Kiinassa, Intiassa, Japanissa, Etelä-Koreassa, Singaporessa ja Meksikossa.

Universal Robots on asentanut maailmanlaajuisesti yli 50 000 cobottia.

Lisätietoja on osoitteessa www.universal-robots.com tai blogissamme osoitteessa blog.universal-robots.com

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Universal Robots

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme