WISE (World Innovation Summit for Education)

UnLearn, ReLearn: Mistä laadukas koulutus muodostuu tulevaisuudessa?

Jaa

Mitä ihmisyys tarkoittaa nykyisen teknologian muutoksen aikakaudella? Mistä laadukas koulutus muodostuu, miten huomioida ihminen koulutuksessa kokonaisuutena ja kuinka voimme tukea elinikäistä oppimista?

Tervetuloa määrittelemään koulutuksen tulevaisuutta alan johtavaan kansainväliseen forumiin, World Innovation Summit for Education (WISE) -tapahtumaan 19.–21.11.2019 Dohaan, Qatariin.

Tapahtumaan osallistuu yli 2 000 opetusalan ammattilaista, päätöksentekijää sekä julkisen ja yksityisen sektorin asiantuntijaa yli sadasta eri maasta. Tarjolla on kiinnostavia luentoja, keskusteluja, väittelyitä ja verkostoitumistilaisuuksia.

WISE 2019 -tapahtuma keskittyy ajankohtaisiin opetusalan kehityssuuntiin ja haasteisiin. Teemoja ovat esimerkiksi kokonaisten kaupunkien muuttaminen oppimista edistäviksi kampuksiksi, opiskelijoiden korkeakoulutuksen rahoituksen mahdollistaminen sekä uusimmat koulutukseen liittyvät teknologiat ja niiden mahdollistamat innovaatiot.

Suomi mukana koulutusbarometrissa

Tapahtumassa julkistetaan myös tuore WISE Education -barometri, joka on tehty yhteistyössä Center for Interdisciplinary Researchin (CRI) ja UNESCOn kanssa. Tutkimuksessa on mukana 18 maata Suomi mukaan lukien. Barometri kartoittaa 16–25-vuotiaiden ajatuksia muun muassa koulutusjärjestelmästä, oppimisympäristöstä sekä tulevaisuuden näkymistä ja YK:n kestävän kehityksen tavoitteista. Barometrissa mitataan myös opiskelijoiden onnellisuutta ja hyvinvointia. 

Lisäksi tapahtumassa palkitaan innovatiivisia ja yhteiskuntaan myönteisesti vaikuttavia koulutushankkeita. WISE Award -palkinnon on aiemmin saanut muun muassa suomalainen Yrityskylä-opetuskonsepti.

Toinen tapahtumassa jaettava palkinto, WISE Prize, myönnetään henkilölle tai tiimille tunnustuksena koulutuksen eteen tehdystä työstä.

Aiheita elinikäisestä oppimisesta kollektiiviseen älykkyyteen

Tämänvuotisen WISE Summitin teemoja ovat muun muassa:

Opettajien elinikäinen oppiminen: Miten voimme varmistaa, että opettajilla on tarvittavat mahdollisuudet tukea seuraavien sukupolvien oppimista?

Omien aivojemme ymmärtäminen: Miten elämäämme integroitu teknologia voi tukea kykyämme oppia?

Hyvinvointi: Opiskelijoiden kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin huomiointi ja hyvinvointia tukevien tekijöiden sisällyttäminen opetusohjelmiin.

Teknologian integrointi ja hyödyntäminen positiivisten oppimistulosten saavuttamiseksi: Voiko joku yksittäinen teknologia auttaa koulutuksen laadun parantamisessa, tasa-arvoisten mahdollisuuksien lisäämisessä sekä opettajan ja oppilaan välisen vuorovaikutuksen maksimoimisessa?

Kollektiivisen älykkyyden hyödyntäminen: Miten rikkoa institutionaalisia siiloja ja vastata siten paremmin maailmanlaajuisiin haasteisiin?

Osaaminen ja arvot: Voimme opettaa työelämätaitoja, mutta miten juurruttaa arvoja, jotka tekevät opiskelijoista vastuullisia ja yhteiskunnallisesti aktiivisia kansalaisia?

Median edustajat ovat tervetulleita osallistumaan tapahtumaan. 

Yhteyshenkilöt

Median yhteydenotot ja ilmoittautumiset tapahtumaan:
Cocomms Oy
Kaisa Rajala
040 523 1361
kaisa.rajala@cocomms.com

Linkit

Tietoja julkaisijasta

WISE (World Innovation Summit for Education)
WISE (World Innovation Summit for Education)
P.O. Box 5825
Doha, Qatar

http://www.wise-qatar.org

Qatar Foundation ja säätiön puheenjohtaja Sheikha Moza bint Nasser perustivat World Innovation Summit for Educationin vuonna 2009. WISE on kansainvälinen ja monialainen alusta luovalle, näyttöön perustuvalle ajattelulle, keskustelulle ja toiminnalle koulutuksen kentällä. WISE tukee uudenlaista koulutusta joka toinen vuosi järjestettävän konferenssin, yhteistyöhön perustuvan tutkimuksen sekä erilaisten projektien avulla. www.wise-qatar.org

 

 

 

 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta WISE (World Innovation Summit for Education)

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme