Uponor Suomi Oy

Uponorilta uusi ekologinen ratkaisu omakotitalojen harmaiden vesien käsittelyyn

Jaa

Uponor tuo kesän alussa markkinoille uuden harmaavesisuodattimen omakotitaloille ja kakkoskodeille. Harmaavesisuodattimen innovatiivinen ja ekologinen puhdistustekniikka takaa ympäristöystävällisyyden, eikä järjestelmä tarvitse sähköä. Tämän lisäksi Uponor-harmaavesisuodatin Koti on helppo asentaa tontille kuin tontille. Se sopii mihin tahansa maaperään ja myös korkean pohjaveden alueille.

Uponor-harmaavesisuodatin Koti
Uponor-harmaavesisuodatin Koti

Harmaavesisuodattimen suodatustekniikka perustuu biosuodatukseen. Ekologisuutensa lisäksi Uponor-harmaavesisuodatin Koti on vaivaton käyttää ja huoltaa, lokatyhjennys joka toinen vuosi ja suodatinturpeen vaihto viiden vuoden välein riittää. Kestävän kehityksen mukainen suodatinmateriaalina käytettävä turve mahdollistaa ravinteiden kierrätyksen. Uponor-harmaavesisuodatin Koti ei tarvitse sähköä tai kemikaaleja, joten sen käyttökustannukset ovat matalat.

”Valikoimissamme on ollut harmaavesisuodatin mökkikäyttöön jo jonkin aikaa. Havaitsimme kuitenkin selkeän tarpeen vastaavalle ratkaisulle myös omakotitaloille. Tämän perusteella kehitimme tekniikkaa entisestään, jotta tuote täyttäisi ympärivuotisen asumisen vaatimukset. Uusi Uponor-harmaavesisuodatin Koti on loistava ja taloudellinen ratkaisu ympäristöystävälliseen harmaiden vesien käsittelyyn. Lisäksi tarvitaan ainoastaan umpisäiliö WC-vesille tai kuivakäymälä.” Kertoo tuotepäällikkö Jyrki Löppönen Uponorilta.

Suomen ympäristökeskuksen (SYKE) pitkäaikaistestissä Uponor-harmaavesisuodatin Koti saavutti erinomaiset puhdistustulokset, jotka täyttivät asetuksen tiukemmat vaatimukset.

Jyrki Löppönen

tuotepäällikkö, jätevesituotteet

infofi@uponor.com

www.uponor.fi 

p. 020 129 211

Kuvat

Uponor-harmaavesisuodatin Koti
Uponor-harmaavesisuodatin Koti
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Uponor Suomi Oy
Uponor Suomi Oy
Kouvolantie 365
15561 NASTOLA

020 129 211http://www.uponor.com
Uponor lyhyesti - Uponor on yksi johtavista rakennus- ja ympäristötekniikan järjestelmien toimittajista maailmassa. Uponor tarjoaa rakentajille ja remontoijille kattavan valikoiman lämmitykseen, veden- ja energianjakeluun sekä ilmanvaihtoon ja jäteveden käsittelyyn tarkoitettuja järjestelmiä. Lisäksi valmistamme tuotteita kunnallisen infrastruktuurin rakentamiseen ja saneeraukseen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Uponor Suomi Oy

Uponor tutki putkiremontteja - Pitävä budjetti ja palveleva putkimies eivät ole toiveajattelua - STT INFO KUVA (KUVATIEDOTE)30.9.2010 09:07:53 EEST | Tiedote

Rakentamisen painopisteen siirtyminen saneeraukseen tuo rakennusmiehet keskelle asumista. Tällöin he kohtaavat työmaallaan asukkaan. Saneeraukseen räätälöityjen, asukkaan huomioonottavien toimintamallien tarve onkin ilmeinen. Uponor on kehittänyt pientalojen putkistoremontteihin uuden mallin ja kerännyt sitä toteuttamaan laajan palveluverkoston. Koulutus ja hiotut toimintatavat ovat remontoijien keskuudessa tehdyn selvityksen mukaan muuttaneet putkiremontin kuvaa. Rakennusalan ammattilainen voi jättää taakseen myös tyytyväisen asiakkaan. Tämä on totta enemmän kuin yhdeksässä kymmenestä kohteesta, jossa uutta toimintamallia on sovellettu.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme