Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Urheilulehdon katuremonttia tehdään hetki Mannerheimintiellä

Jaa

Yli satavuotiaan vesijohdon uusimistyöt siirtyvät hetkeksi Mannerheimintien puolelle. Työt haittaavat liikennettä Nordenskiöldinkadun ja Mannerheimintien risteyksessä, jossa yksi Mannerheimintien kaista kohti pohjoista joudutaan sulkemaan noin kaksi viikkoa kestävän työn ajaksi.

Haittaa pyritään vähentämään ohjelmoimalla liikennevaloja ja tekemällä töitä vuorotöinä.

Urakoitsijan arvion mukaan Urheilulehdon hankkeen kaikki työt valmistuvat kesäkuun loppuun mennessä.

Urheilulehdon ympäristön työt tähän mennessä:

Peruskorjaus alkoi Töölön Urheilulehdon kaduilla toukokuussa 2017. Nordenskiöldinkadulla Urheilukadun ja Mannerheimintien välillä on tehty viime aikoina vesijohtotöitä, jossa vuonna 1914 rakennettu vesijohto uusitaan.

Reijolankadulle on rakennettu raitiotiekiskot ja yksisuuntaiset pyörätiet. Nordenskiöldinkadulla on uusittu raitiotiekiskot ja rakennettu yksisuuntaiset pyörätiet.

Reijolankadulla on uusittu hulevesiviemäri ja vaihdettu kaukolämpöputket. Urheilukadulla on saneerattu osa kaukolämpölinjasta. Alueelle on rakennettu uusia vesijohtoja ja uudet kaukojäähdytysputket. Myös Mannerheimintien ja Reijolankadun risteyksessä on uusittu kunnallistekniikkaa. Kaikilla ympäristön kaduilla on uusittu kilometreittäin maanalaisia kaapeleita.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Taneli Kärkkäinen, NCC Infrastructure
puh. 044 244 7978
Mertsi Mäkinen, kaupunkiympäristön toimiala
puh. 09 310 38565
etunimi.sukunimi@hel.fi

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 58200, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 2611http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta, rakennusvalvonnasta sekä ympäristöön liittyvistä palveluista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan ympäristö- ja lupajaoston päätökset 14.6.201914.6.2019 16:21:42 EESTTiedote

Kokouksen päätöstiedote on luettavissa osoitteessa: https://www.hel.fi/static/public/hela/Kaupunkiymparistolautakunnan_ymparisto-_ja_lupajao/Suomi/Paatostiedote/2019/Kymp_2019-06-14_Ylja_10_Pt/index.html Jaosto kokoontuu seuraavan kerran 16.8.2019 Lisää tietoa ympäristö- ja lupajaoston toiminnasta: https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi/paatoksenteko/Ymparisto-ja-lupajaosto/ Matti Miinalainen viestintäsuunnittelija Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala puh. 09 310 31520 matti.miinalainen@hel.fi

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme