Mangrove Oy

Uudelle Lamminrahkan alueelle etsitään jo asukkaita – haku Kuurankatu 2:n ASO-asuntoihin alkaa syyskuussa

Jaa
Mangrove Asumisoikeus Oy:n asumisoikeuskohde Kuurankatu 2 Kangasalla valmistuu arviolta helmikuussa 2024. Syyskuussa alkavassa haussa on tarjolla 67 erikokoista kerrostaloasuntoa. Energiatehokkaassa kohteessa on käytössä uudentyyppinen hybridilämmitysjärjestelmä, ja asukkaiden käytettävissä on yhteiskäyttöauto. Valmistuessaan Lamminrahkan alue täydentää palveluillaan myös Itä-Tampereen palvelutarjontaa, ja Lamminrahkan kouluun tullaan ottamaan oppilaita yli kuntarajojen.
Mangrove Asumisoikeus Oy:n Kuurankatu 2 valmistuu arviolta helmikuussa 2024. Haku asumisoikeusasuntoihin käynnistyy nyt syyskuussa. 
Mangrove Asumisoikeus Oy:n Kuurankatu 2 valmistuu arviolta helmikuussa 2024. Haku asumisoikeusasuntoihin käynnistyy nyt syyskuussa. 

Mangrove Yhtiöt rakentaa Lamminrahkan keskustaan kokonaisen korttelin, joka valmistuu useammassa vaiheessa vuosien 2022–2025 aikana. Kuurankatu 2:ssa on haettavana kaksioita, kolmioita ja neljän huoneen asunto. 

Mangrove Asumisoikeus Oy:llä on Kuurankatu 2:n lisäksi rakenteilla kaksi muuta asumisoikeuskohdetta: Ilokkaanrinne 5–6 Tampereen Koivistonkylään ja Jalostusasemankatu 5b ja 9b Kaarinan Rauhalinnaan. Ilokkaanrinne valmistuu arviolta lokakuussa 2022 ja Jalostusasemankadun puukerrostalot alkuvuoden 2024 aikana. 

Kuurankadulla yksityiskohdat parantavat asumisen tasoa 

Uusi asumisoikeusrakennus on parasta mahdollista A-energiatehokkuusluokkaa. Lamminrahkan korttelissa rakennusten lämmitysmuodoksi on valittu hybridiratkaisu, joka yhdistää toimintavarmaa ja tehokasta kaukolämpöä sekä ekologista maalämpöä. 

Kuurankadun asukkaat pääsevät hyödyntämään yhteiskäyttöautoa, mikä hyvien joukkoliikenneyhteyksien lisäksi vähentää tarvetta oman auton hankintaan. Suuressa osassa nyt valmistuvista asunnoista on oma sauna, mutta lisäksi Kuurankatu 2:ssa on myös taloyhtiön sauna. 

– Olemme halunneet huomioida erilaisten asujien tarpeet ja samalla tarjota varustetasoltaan kilpailukykyisen vaihtoehdon omistusasumiselle. Kaikista asumisoikeusasunnoista löytyy oletuksena muun muassa induktioliesitaso ja astianpesukone. Kuurankatu 2 on myös savuton, minkä olemme ottaneet periaatteeksi kaikissa asumisoikeuskohteissamme, kertoo Mangrove Asumisoikeus Oy:n myynti- ja hallintopäällikkö Leena Peltola. 

Laaja koulukeskus hyödyttää niin Kangasalaa kuin Tamperetta 

Tampereen kyljessä mutta kuitenkin Kangasalan puolella sijaitseva Lamminrahka yhdistää jatkossa pirkanmaalaisia kuntarajojen yli. 

– Lamminrahka laajentaa Kangasalaa selkeästi kohti Tamperetta, sillä valmistuessaan alueen palvelut ovat tervetullut täydennys Tampereen itäpuolen palveluihin. Lamminrahkaan on kaavoitettu paikka kauppakeskukselle, ja työmatkalaisen näkökulmasta sukkuloiminen Lamminrahkan ja Tampereen välillä on sujuvaa sekä autolla että julkisella liikenteellä, kertoo Mangrove Asumisoikeus Oy:n toimitusjohtaja Sami Lehto. 

Kuurankatu 2 sijaitsee aivan lähellä Lamminrahkan koulukeskusta, jonne tulee tilat varhaiskasvatukselle ja esiopetukselle sekä alakoululle. Ne valmistuvat vuoden 2023 aikana. Koulukeskuksessa on myös yläkoulu, joka valmistuu vuoden 2027 aikana. Tampere ja Kangasala tulevat tekemään Lamminrahkassa laajaa kouluyhteistyötä, sillä Tampereelta osoitetaan tulevaisuudessa oppilaita uuteen koulukeskukseen. 

Joukkoliikenne ja luonto ovat alueen valttikortit 

Valmistuttuaan Lamminrahka on luonnonläheinen pienkaupunkimainen asuinalue, josta on hyvät liikenneyhteydet Tampereen kehätielle ja sitä kautta myös Helsingin ja Jyväskylän suuntaan. Alueella pärjää halutessaan mainiosti ilman autoa. Alueen bussiliikenne alkaa toimia jo kesällä 2023, ja Tampereen raitiotielle on suunniteltu mahdollista jatkoa Lamminrahkaan asti. 

– Lamminrahka on sijainniltaan ainutlaatuinen, sillä sieltä käsin pääsee nauttimaan Tampereen ja Kangasalan kulkuyhteyksistä ja palveluista. Lamminrahkankaunis luonto ja sen tuomat hyvät liikuntamahdollisuudet niin metsäpoluilla kuin ladulla nostavat alueen arvoa entisestään asukkaan näkökulmasta, Lehto korostaa. 

Lisätietoja: 

Sami Lehto, toimitusjohtaja, Mangrove Asumisoikeus Oy, p. 040 582 4182 

sami.lehto@mangrove.fi 

Leena Peltola, myynti- ja hallintopäällikkö, Mangrove Asumisoikeus Oy p. 0400 550 185 

leena.peltola@mangrove.fi 

 

Kuurankatu 2 

  • Mangrove Asumisoikeus Oy:n asumisoikeuskohde Kangasalan Lamminrahkassa 
  • valmistuu arviolta helmikuussa 2024 
  • asuntojen hakuaika on 1.–19.9. 
  • tarjolla on 67 erikokoista asuntoa:kaksioita, kolmioita ja yksi neljän huoneen asunto  
  • hyvät ja nopeat liikenneyhteydet 
  • ympäristöystävälliset energia- ja talotekniikkaratkaisut, mm. hybridimuotoinen lämmitys 
  • valmistuessaan Lamminrahkan alue täydentää palveluillaan myös Itä-Tampereen palvelutarjontaa 
  • Lamminrahkan koulu palvelee yli kuntarajojen 
  • www.mangrove.fi/kuurankatu2

Avainsanat

Kuvat

Mangrove Asumisoikeus Oy:n Kuurankatu 2 valmistuu arviolta helmikuussa 2024. Haku asumisoikeusasuntoihin käynnistyy nyt syyskuussa. 
Mangrove Asumisoikeus Oy:n Kuurankatu 2 valmistuu arviolta helmikuussa 2024. Haku asumisoikeusasuntoihin käynnistyy nyt syyskuussa. 
Lataa
Kangasalan Lamminrahkan kohde on A-energialuokkaa. Kuurankatu 2:n lämmityksessä käytetään hybridiratkaisua, joka perustuu kaukolämmön ja maalämmön hyödyntämiseen. 
Kangasalan Lamminrahkan kohde on A-energialuokkaa. Kuurankatu 2:n lämmityksessä käytetään hybridiratkaisua, joka perustuu kaukolämmön ja maalämmön hyödyntämiseen. 
Lataa
Kuurankatu 2:n asuntojen keittiöiden perusvarustetasoon kuuluu muun muassa induktioliesitaso, erillisuuni ja astianpesukone.  
Kuurankatu 2:n asuntojen keittiöiden perusvarustetasoon kuuluu muun muassa induktioliesitaso, erillisuuni ja astianpesukone.  
Lataa
Kohteessa on tarjolla kaksioita, kolmioita ja neljän huoneen asunto.
Kohteessa on tarjolla kaksioita, kolmioita ja neljän huoneen asunto.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Mangrove Oy
Ruukinkatu 2-4
20540 Turku

050 471 7597https://www.mangrove.fi/

Mangrove on vuonna 1994 perustettu kotimainen asumiseen erikoistunut perheyritys. Yritys on keskittynyt ympäristön hyvinvointia ja kestävää kehitystä tukevien kohtuuhintaisten asuntojen rakennuttamiseen, rakentamiseen ja omistamiseen. Yritys rakentaa ja rakennuttaa omistus-, asumisoikeus- ja vuokrakoteja yksityishenkilöille sekä toimii KVR-rakennuttaja- ja hankeyhteistyökumppanina kiinteistöjen omistajille ja sijoittajille. Mangrove toimii Pirkanmaalla, Varsinais-Suomessa ja Uudellamaalla sekä Länsi-Suomen alueella. Konsernin emoyhtiö on Mangrove Yhtiöt Oy, ja siihen kuuluvat mm. Mangrove Oy, Mangrove Rakennuttaja Oy ja Mangrove Asumisoikeus Oy. Mangroven liikevaihto vuonna 2021 oli noin 47 miljoonaa euroa. www.mangrove.fi 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Mangrove Oy

Mangrove Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi Jouni Hämäläinen21.12.2022 10:09:56 EET | Tiedote

Mangrove Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty rakennusinsinööri Jouni Hämäläinen (s. 1974). Hän aloittaa tehtävässään 19.1.2023. Mangrove Oy vastaa Mangrove Yhtiöt -konsernin rakennusliiketoiminnasta. Mangrove Oy:n nykyinen toimitusjohtaja Antti Lundstedt jatkaa Mangrove Yhtiöt -konsernin emoyhtiön toimitusjohtajana sekä Mangrove Oy:n hallituksen puheenjohtajana. Konsernin hallituksen puheenjohtajana jatkaa Timo Lundstedt.

Mangrove Asumisoikeus Oy rakennuttaa Tampereelle ensimmäiset asumisoikeusasunnot – taloyhtiöiden oma aurinkovoimala tuottaa käyttösähkön koteihin13.1.2022 08:30:00 EET | Tiedote

Mangrove Asumisoikeus Oy:n ensimmäinen asumisoikeuskohde tuo pitkästä aikaa Tampereen Koivistonkylän alueelle uutta asuntotarjontaa. Maalämmön ja aurinkosähkön ansiosta energian käytön kustannukset kohteessa ovat tavallista matalammat. Samalla Ilokkaanpuisto on Euroopan ensimmäinen etätuotetusta aurinkosähköstä energiansa saava asuinalue.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme