Uuden aallon Amarillo täydentää Mummotunnelin viihdepalveluita
–Helsingissä on ollut Amarillon kokoinen aukko jo pitkään. Uusi Amarillo tulee täydentämään Mummotunnelin ravintola- ja baaritarjontaa muun muassa nykyaikaisella miljööllä, sytyttävällä palvelukonseptilla sekä kiinnostavilla ruoka- ja juomatuotteilla. Nimenomaan baari mielenkiintoisine juomineen on Amarillon sydän, kertoo ravintolajohtaja Roope Kämppi HOK-Elannosta.
Amarillo Helsinki edustaa uutta aaltoa, jossa pääosissa ovat yhteisöllisyys, elämyksellisyys ja viihtyvyys.
–Ruokatuotteissa korostuu aitous. Tarjoamme laadukkaita ja puhtaita raaka-aineita ja yhdistämme meksikolaisen keittiön makuelämykset juomiin. Listalla korostuvat Amarillon kuuluisat burgerit sekä MadMex, kuvailee Nina Rekula, Amarillo Helsingin ravintolapäällikkö.
Amarillon lista jakaantuu erilaisiin osiin. Tutut tacot, fajitakset ja nachoannokset löytyvät MadMex-menulta. Specials-grilliannosten tarjoilussa mahdollistetaan annoksien jaettavuus. Klassikot esittelee suosituimmat pihvi- ja kana-annokset, ja myös burgereille on oma osionsa. Vegaanivaihtoehtoja löytyy monipuolisesti listan kaikista osioista.
Amarilloon ovat tervetulleita herkuttelemaan niin juhlivat seurueet kuin perheetkin. Arkisin on tarjolla myös pöytiin tarjoiltava runsas lounas.
The Table yhdistää ja yllättää
The Table on illalliselämys, joka kokoaa yhteen tutut ja tuntemattomat saman pöydän ääreen. Elämys kestää noin kolme tuntia ja se sisältää seurueen kesken jaettavaa syötävää, juotavaa ja entertainereiden säestämää yllätyksellistä ohjelmaa.
–Amarillo on Action Food and the Social Entertainment -ravintola, jonka ytimessä on The Table. The Table kiteyttää hyvän elämän ja koko ketjun konseptin kahdeksan hengen, ruoan ja juoman yhdistelmään, Roope Kämppi kertoo. The Table on saatavilla perjantaisin ja lauantaisin klo 20.
Myös henkilökunta saa Amarillossa aivan uudenlaisen roolin. Tarjoilija on nyt ”entertainer”, mikä viestiikin hyvin, mistä on kyse. –Tehtävämme on pitää asiakkaista elämyksellisesti huolta alkudrinkeistä illallisen loppuun saakka. Palvelun nuotit päättää kukin viihdyttäjä itse”, Nina Rekula sanoo.
Avainsanat
Yhteyshenkilöt
Henriikka Puolanne, HOK-Elanto, toimialajohtaja, Ravintolatoimiala, p. 010 76 606 42
Roope Kämppi, HOK-Elanto, ravintolajohtaja, Mummotunneli, p. 010 76 646 71
etunimi.sukunimi@sok.fi, www.amarillo.fi
Kuvat
Tietoja julkaisijasta
S-ryhmän suurin osuuskauppa HOK-Elanto on yli 660 000 asiakasomistajan oma osuuskauppa, jonka liikevaihto vuonna 2022 oli 2,4 miljardia euroa. HOK-Elannossa työskentelee yli 6 700 henkeä, ja osuuskaupan monipuolisia palveluita käyttää vuosittain yli 150 miljoonaa asiakasta Espoossa, Helsingissä, Hyvinkäällä, Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Tuusulassa ja Vantaalla.
Kun kaikki Alepat, S-marketit, Prismat, Food Market Herkut, ravintolat, ABC-asemat ja latauspisteet, Sokokset ja Sokos Emotion -myymälät, Hautaus- ja lakipalvelupisteet sekä Omistajapalvelupisteet lasketaan yhteen, toimipaikkoja HOK-Elannolla on yli 400.
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta HOK-Elanto
HOK-Elanto Liiketoiminta Oy:n Alepa-ketjun muutosneuvottelut ovat päättyneet27.3.2024 15:00:00 EET | Tiedote
HOK-Elanto Liiketoiminta Oy on saanut päätökseen tammikuussa alkaneet muutosneuvottelut. Muutosneuvottelut koskivat Alepa-ketjun myymäläpäälliköitä. Muutosneuvottelut käytiin toimintojen uudelleenorganisoimistarpeesta johtuvista syistä. Myymäläpäällikkötehtävien alkuperäinen vähennystarve muutosneuvotteluesityksessä oli 65. Neuvottelujen aikana suunnitelma tarkentui henkilöstöltä tulleiden hyvien ratkaisuehdotusten mukaisesti siten, että lopullinen vähennystarve myymäläpäällikkötehtävistä on 52. Kaikille päättyvistä tehtävistä irtisanotuille on tarjottu muita työtehtäviä HOK-Elannon palveluksesta. Muutoksella ei ole vaikutusta Alepa-myymälöiden lukumäärään. Lähikaupan rooli asiakkaiden arjessa on murroksessa. HOK-Elannon tavoitteena on uudistaa Alepa-ketjua strategiansa mukaisesti vastaamaan yhä vahvemmin muuttuvaan kuluttajakäyttäytymiseen, ja varmistaa edellytykset tulevaisuuden menestykselliseen liiketoimintaan. Muutosneuvotteluilla haettiin Alepalle yhtenäisempää ja tehokkaampaa jo
Hyvikkihevi ja hyvikkileipä rantautuvat Prismoihin – HOK-Elanto vauhdittaa taistelua ruokahävikkiä vastaan19.3.2024 06:00:00 EET | Tiedote
HOK-Elannon Prismoissa myydään maaliskuusta alkaen Hyvikkiheviä ja Hyvikkileipää. Syömäkelpoisia, hehkeimmät hetkensä nähneitä hedelmiä, vihanneksia ja leipomotuotteita myydään hyvikkilaatikoissa kahden euron hintaan. Tavoitteena on vähentää ruokahävikkiä yhdessä asiakkaiden kanssa.
Prisma Iso Omenan uudistus päätökseen18.3.2024 08:00:00 EET | Tiedote
Reilun kahden kuukauden mittainen uudistus Prisma Isossa Omenassa on valmistumassa. Myymälän kruununjalokivinä toimivat etenkin upea uudistettu makeisosasto sekä Ruokatorin valmisruokavalikoima, josta jatkossa saa niin valmiiksi pakattuja annoksia kuin kotimaisia wingsejäkin. Uudistunutta myymälää juhlitaan 21.3. alkaen.
Kysely: Suomalaiset haluavat lisätä kierrätysvaatteiden ostamista – Sokos ja Emmy avaavat second hand -osastot Helsinkiin11.3.2024 09:34:26 EET | Tiedote
Tavarataloketju Sokos ja Emmy avaavat yhdessä kierrätysvaateosastot Helsingin Sokokselle 18.3. Sokoksen ja Emmyn yhteistyön tavoitteena on tuoda kestävän kuluttamisen mahdollisuudet lähelle arjen asiointia ja madaltaa kynnystä kestävien kulutusvalintojen tekoon.
Ravintolatasoinen kebab rantautuu S-market Rediin6.3.2024 13:58:29 EET | Tiedote
HOK-Elanto lanseeraa uuden kebabbuffetin, Kebabkioskin, S-market Rediin. Kebabkioskissa on tarjolla ravintolatasoista, valmista kebabia erilaisine lisukkeineen ja kastikkeineen.
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme