HMD Global

Uuden Nokia 1 -puhelimen myynti alkaa 1. kesäkuuta Suomessa

Jaa

Uutuus tuo Nokia-älypuhelinkokemuksen jokaisen saataville. Nokia 1 tarjoaa kuluttajille Nokia-älypuhelinten keskeiset toiminnallisuudet, korkean laadun sekä raikkaan ja tutun muotoilun. Tyylikkäitä Xpress-on -kuoria vaihtamalla puhelimen väri vaihtuu hetkessä.

Nokia 1 -älypuhelin
Nokia 1 -älypuhelin

”Nokia 1 on monipuolinen ja edullinen älypuhelin sekä käytössä erittäin kestävä. Nokia 1 on suunniteltu sujuvaksi ja responsiiviseksi käyttää. Se tarjoaa pääsyn Google Play™ -kaupan kattavaan valikoimaan, josta löytyvät kaikki suosikkisovellukset WhatsAppista, Facebookista ja Instagramista mobiilipankkisovelluksiin. Sovelluskaupasta voi ladata myös erityisesti Android Oreon Go-versioon optimoituja sovelluksia”, sanoo HMD Globalin Pohjoismaiden liiketoimintajohtaja Ossi Korpela.

Nokia 1 sisältää myös YouTube Gon, joka toimii nopeammin ja käyttää vähemmän dataa videoita ja ohjelmia suoratoistona katsottaessa. Käyttäjä voi myös valita toistolaadun ja ladata videoita katsottavaksi myöhemmin offline -tilassa.

Ikoninen kaareva muotoilu – ’Nokia-hymy’ – on nyt tuoreessa paketissa. Nokia 1:n ulkomuotoa voi kätevästi muuttaa suosituilla Xpress-on-kuorilla, jotka hehkuvat useissa väreissä. Kuoria vaihtamalla tyyli muuttuu sekunneissa. Vaihtokuoret on rakennettu samalla tarkkuudella ja panostuksella yksityiskohtiin kuin puhelimen alkuperäinen kuori. Xpress -polykarbonaattikuoret on suunniteltu kestämään myös arjen kolhuja.

Nokia 1 -älypuhelimessa on 5 megapikselin LED-salamalla varustettu takakamera ja 2 megapikselin etukamera, jolla voi ottaa hienoja selfieitä ja soittaa videopuheluita. Puhelimessa on myös mahdollisuus vaihtaa SIM-korttia, sillä puhelimessa on kaksoiskorttipaikka. MicroSD-korttipaikka tarjoaa puhelimen käyttäjälle jopa 128 Gt:a lisätallennustilaa.

Nokia 1 on saatavilla lämpimän punaisena ja tummansinisenä. Puhelimen suositeltu vähittäismyyntihinta on 99 euroa. Xpress-on-kuoret myydään erikseen. Niiden suositeltu vähimmäishintä on 9,90 euroa, ja kuorien värit ovat vaaleansininen, harmaa, keltainen ja vaaleanpunainen.

Puhdas ja turvallinen Android

Uudessa Nokia 1 -älypuhelimessa on Android Oreo 8.1TM (Go Edition) -käyttöliittymä. Se on suunniteltu laitteille, joissa on 1GB RAM- tai sitä pienempi muisti. Käyttöliittymän ansiosta sovelluksia voi käyttää ilman viiveitä. Lisäksi valmiiksi asennetut sovellukset käyttävät vähemmän tallennustilaa ja dataa, minkä ansiosta puhelimeen mahtuu enemmän kuvia ja sovelluksia.

Puhdasta Androidia käyttävän Nokia 1-älypuhelinten käyttöliittymää ei ole tarpeettomasti muokattu eikä siinä ole akkua kuluttavia ja puhelinta hidastavia taustaprosesseja. Puhelimessa on vain vähän esiasennettuja sovelluksia, joten käytössä on enemmän tallennustilaa. Lisäksi viimeisimmät innovaatiot auttavat pysymään aina kehityksen kärjessä.

Lisätietoja medialle:

Ossi Korpela

Pohjoismaiden liiketoimintajohtaja, HMD Global Oy

puh. 050 482 4109

sähköposti: ossi.korpela@hmdglobal.com

HMD Global on Nokia-puhelinten ja -tablettien uusi koti, jonka pääkonttori on Espoossa. HMD muotoilee ja markkinoi älypuhelin- ja peruspuhelinvalikoimaa, joka on kohdennettu useille eri kuluttajaryhmille ja joka tarjoaa puhelimia useissa eri hintakategorioissa. Innovointiin ja korkeaan laatuun sitoutunut HMD Global Oy on Nokia-puhelinten ja -tablettien lisensoija yksinoikeudella. www.hmdglobal.com

Nokia on Nokia-yhtymän rekisteröity tavaramerkki. Android, Android One ja muut tavaramerkit ovat Google LLC:n tavaramerkkejä; Oreo on Mondelez International, Inc. Groupin tavaramerkki.

Avainsanat

Kuvat

Nokia 1 -älypuhelin
Nokia 1 -älypuhelin
Lataa
Nokia 1 ja Xpress on  -kuoret
Nokia 1 ja Xpress on -kuoret
Lataa
Nokia 1 -älypuhelin tulee myyntiin 1. kesäkuuta Suomessa.
Nokia 1 -älypuhelin tulee myyntiin 1. kesäkuuta Suomessa.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

HMD Global
HMD GlobalTilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HMD Global

EISA valitsi Nokia 7 plus -puhelimen vuoden 2018 parhaimmaksi kuluttajaälypuhelimeksi15.8.2018 15:50Tiedote

Espoo, 15.8.2018 – Nokia-puhelinten uusi koti HMD Global kertoi tänään, että Expert Imaging and Sound Association (EISA) on valinnut Nokia 7 plus -puhelimen vuoden 2018 - 2019 voittajaksi kuluttajille suunnatussa älypuhelinkategoriassa. EISA:n palkinnot jakaa maailman suurin itsenäisesti toimiva palkintopaneeli, johon kuuluu 55 arvostetuinta erikoisalojen aikakausilehteä ja verkkojulkaisua. Palkintopaneeli kiitti Nokia 7 plus -mallia hienosta muotoilusta, vahvasta suorituskyvystä sekä vaikuttavista kuvausominaisuuksista. Nokia 7 plus sai kovan vastuksen muista testatuista puhelimista, sillä kuluttajaälypuhelinkategoria on yksi kilpailluimmista kategorioista EISA:n vuosittaisessa kilpailussa.

HMD Global esittelee uuden version matopelistä - toimii Facebookin AR-kamerasovelluksella6.8.2018 10:57Tiedote

Nokia-klassikko, matopeli, on pelattavissa Facebookin uudella AR-kamerasovelluksella. Ikoninen peli on päivitetty toimimaan Facebookin kameralla. Mukava tulevat Snake Mask ja Snake Real World, joissa on monipelaajaominaisuus. Pelin fanit voivat lisätyn todellisuuden avulla muuttua ikoniseksi matopelin madoksi ja striimata pelin SUORANA omassa Facebook-uutisvirrassaan. ubettaja Matt Keck on julkistanut #imasnake2-videon juhlistamaan uutta peliversiota. Matt tuli kuuluisaksi netissä alkuperäisellä ”I’am a snake” -videollaan vuonna 2010.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme