SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta

Uuden vuosikymmenen hotelli avautuu tänään – Original Sokos Hotel Tripla Helsingin Pasilassa henkii yhteisöllisyyttä ja kohtaamisia

Jaa

Uusi urbaani hotelli avaa ovensa ensimmäisille vierailleen tänään. Hyvien liikenneyhteyksien varrelle Pasilan Triplaan avautuva hotelli panostaa sydämelliseen palveluun, yhteisöllisyyteen ja uudenlaisiin kohtaamisiin.

Original Sokos Hotel Tripla on Suomen arvostetuimman hotelliketjun Sokos Hotels -ketjun uusin hotelli. Yli 90 metriä meren pinnan yläpuolelle kohoavassa hotellissa on 14 kerrosta, 430 huonetta ja 15 eri tavoilla jaettavaa ja yhdisteltävää kokous- ja juhlatilaa.

– Kokonaan uuden hotellin avaaminen Helsingissä on merkittävä hetki Sokos Hotels -ketjulle ja matkailunäkökulmasta myös koko kaupungin kehitykselle. Matkailu Helsinkiin kasvaa voimakkaasti, ja tähän kehitysnäkymään hotelli on osaltaan vastaamassa. Kysyntä hotellin tapahtuma- ja majoituspalveluille on ollut kova, ja varausaste on jo ylittänyt odotukset, kertoo Sokotel Oy:n liiketoimintajohtaja Heli Engblom.

Hotelli yhdistää elämykset ja kävijät sekä levon ja sykkeen

Hotellivieraille Original Sokos Hotel Tripla on loistavan sijaintinsa ansiosta linkki Helsingin monipuolisiin elämyksiin. Kaupungin suosituimmat matkakohteet sijaitsevat vain kivenheiton päässä hotellista. Hotelli sijaitsee Pasilan aseman yhteydessä, joten se on helposti saavutettavissa kaikilla kulkuvälineillä.

– Sijaintinsa puolesta Original Sokos Hotel Tripla on poikkeuksellinen. Kehäradan ansiosta hotelliin voi siirtyä mistä päin maailmaa tahansa käytännössä sisätiloissa, sanoo hotellinjohtaja Hanna Riihimäki.

Urbaanin kylän autenttisuutta hotelliin rakennetaan yhdessä Pasilan alueen asukkaiden kanssa.

– Original Sokos Hotel Tripla on linkki kaupunkilaisten ja matkailijoiden välillä. Yhteisöllisyys ja paikallisuus tulee näkyväksi ja koettavaksi hotellin arjessa. Triplan asiakaskokemus kiteytyy tunnelmaan, jossa vieras tuntee olevansa kuin kylässä hyvän ystävän luona, Riihimäki toteaa.

– Olemme tehneet muun muassa yhteistyösopimuksen päivittyvän taidenäyttelyn kuratoinnista kaupunkitaiteeseen erikoistuneen Helsinki Urban Art -yhdistyksen kanssa. Sen myötä paikallisille sekä ulkomaalaisille taiteilijoille tarjoutuu mahdollisuus saada teoksiaan esille hotellin kotimaisille ja kansainvälisten vieraille, Riihimäki jatkaa.

Kaupungin sykkeen vastapainoksi hotellihuoneessa vieraalle halutaan tarjota mahdollisuus lepoon ja rentoutumiseen. Hotellin sisustuksessa on keskitytty rauhoittavan tunnelman luomiseen ja hotellihuoneiden lattiasta kattoon ulottuvat suuret ikkunat avaavat inspiroivan näkymän Helsinkiin. Matkailijoiden unista tullaan huolehtimaan Sokos Hotellien Onnellisia unia -konseptin muodossa, joka lanseerataan Triplan avautumisen yhteydessä.

Uusi hotelli avautuu tapahtumien, konserttien ja messujen solmukohtaan

Tapahtumien, konserttien ja messujen odotetaan tuovan Triplan alueelle vuodessa kolme miljoonaa kotimaista ja ulkomaista kävijää, mikä tekee Triplasta houkuttelevan kokous- ja tapahtumahotellin.

Kokoustilojen odotettu kysyntä on hotellissa otettu huomioon monipuolisten kokous- ja juhlatilojen muodossa. Tilakonseptin avulla tarjotaan helposti räätälöitäviä ratkaisuja eri tyylisten ja kokoisten tilaisuuksien tarpeisiin.

Original Sokos Hotel Tripla vaalii yhdessä tekemisen riemua tuomalla kokoustiloissa esiin suomalaista kylähenkeä. Tämä tapahtuu yhteistyössä 11 kotimaisen kylän kanssa, joista jokainen pääsee tuomaan nimensä, tunnelmansa ja uniikin tarjoomansa – kuten paikallisen pienpanimo-oluensa tai parhaat reseptinsä – esiin osana Original Sokos Hotel Triplan kokouselämystä.

– Olen aina ihaillut maamme uniikkia kyläkulttuuria ja kylistä löytyvää yhdessä tekemisen iloa. Tämän tunnelman haluamme tuoda kokousvieraiden lähelle, jotka toivotamme tervetulleiksi kylien mukaan nimettyihin kokoustiloihimme, kuten Tiutiseen, Vuotsoon tai Kaivolaan, Riihimäki iloitsee.

Vastuullisuus elää hotellin rakenteissa ja arjessa

Sokos Hotels panostaa toiminnassaan merkittävästi vastuullisuuteen. Sokos Hotels on valittu Suomen vastuullisimmaksi hotelliketjuksi (Sustainable Brand Index™).

Hotellin rakennusvaiheessa vastuullisuus on huomioitu energiatehokkaiden ja kestävien rakennusratkaisujen muodossa. Triplan rakentaminen on saavuttanut korkeimman platina-tason Leed-ympäristösertifikaatin. Sertifioinnin saamiseen vaikuttivat erityisesti energiatehokkuutta edistävät ja ympäristön huomioon ottavat rakentamisen ratkaisut.

– Yksi tapa, jolla vastuullisuus tehdään näkyväksi, on Green Key -sertifikaatti, jota haemme hotellin avauduttua. Meille on myös tärkeää luoda kannustava työyhteisö ja tukea henkilökohtaista kehittymistä hyvän esimiestyön kautta. Lisäksi esteettömyys on pystytty huomioimaan uudisrakennuksessa hyvin. Vastuullisuus näin ollen elää hotellin arvoissa ja tulee todeksi teoissa jokapäiväisessä arjessa, Riihimäki tiivistää.

Lisätietoja:

Heli Engblom, liiketoimintajohtaja Sokotel Oy, p. 050 388 3111, heli.engblom@sok.fi

Hanna Riihimäki, hotellinjohtaja, Original Sokos Hotel Tripla, p. 050 4640 589, hanna.riihimaki@sok.fi

Sokotel Oy on SOK:n matkailu- ja ravitsemisliiketoimintaa harjoittava tytäryhtiö, joka operoi Suomessa neljäätoista Sokos Hotellia ja seitsemää Radisson Blu Hotellia. Sokotel Oy toimii pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Oulussa ja Vaasassa.

Sokos Hotels

Suomalainen Sokos Hotels -ketju on jakautunut kolmeen erilaiseen hotellityyppiin tarjotakseen yksilöllisiä hotellielämyksiä kaikille. Original-hotelli on sydämeltään suomalainen, Break-hotelli on paljon kaivattu tauko arjen keskellä ja Solo-hotelli on joko klassikko tai syntyy sellaiseksi. Sokos Hotels on Suomen vastuullisin, luotetuin ja arvostetuin hotelliketju. Ketjuun kuuluu 49 hotellia Suomessa, Virossa ja Venäjällä.

www.sokoshotels.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Heli Engblom, liiketoimintajohtaja Sokotel Oy, p. 050 388 3111, heli.engblom@sok.fi

Hanna Riihimäki, hotellinjohtaja, Original Sokos Hotel Tripla, p. 050 4640 589, hanna.riihimaki@sok.fi

Kuvat

Liitteet

Tietoja julkaisijasta

SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
Fleminginkatu 34
00510 Helsinki

http://www.s-ryhma.fi

Sokos Hotels

Sokos Hotels on 49 hotellista koostuva suomalainen hotelliketju. Ketjun kolme eri hotellityyppiä tarjoavat yksilöllisen hotellikokemuksen jokaiselle. Original-hotellit tunnetaan sydämellisestä palvelustaan ja keskeisistä sijainneistaan, Break-hotellit tarjoavat rentouttavaa irtiottoa arjesta ja uniikkien Solo-hotellien korkea laatu näkyy niin palvelussa kuin hotellien puitteissakin.

Sokos Hotels on valittu Suomen vastuullisimmaksi ja luotetuimmaksi hotelliketjuksi useana vuonna peräkkäin. Ketjun hotelleja on Suomessa, Virossa ja Venäjällä.

www.sokoshotels.fi  

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme