Uudenmaan ELY-keskus

Uudenmaan ELY-keskuksen asiakaspalveluaula vaihtuu 3.5.2021

Jaa

Uudenmaan ELY-keskuksen asiakaspalveluaula Pasilan virastokeskuksessa muuttaa nykyisestä B-portaan viidennestä kerroksesta A-portaan toiseen kerrokseen. Asiakkaita palvellaan uudessa aulapalvelupisteessä maanantaista 3.5.2021 alkaen.

Uudenmaan ELY-keskuksen asiakaspalveluaula Pasilan virastokeskuksessa muuttaa nykyisestä B-portaan viidennestä kerroksesta A-portaan toiseen kerrokseen. Viides kerros suljetaan asiakkailta ja jatkossa kaikki asiointi tapahtuu A-portaan 2. kerroksen aulapalvelupisteessä. Esimerkiksi kirjaamoon tarkoitetut asiakirjat toimitetaan uuteen aulapalvelupisteeseen. Käyntiosoite: Pasilan virastokeskus, Opastinsilta 12 A, 2. kerros, 00520 Helsinki.

Uudenmaan ELY-keskuksen asiakkaita palvellaan uudessa aulapalvelupisteessä maanantaista 3.5.2021 alkaen.

Aulapalvelupisteen yhteystiedot:

Käyntiosoite: Opastinsilta 12 A, 2. kerros, Helsinki (Itä-Pasila)

Puh. 040 516 7506

Sähköposti: aula.pvk@palmia.fi

Karttalinkki

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Yhteystiedot:

Uudenmaan ELY-keskus

Aukioloajat: arkisin klo 8.00–16.15

Liitteet

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Uudenmaan ELY-keskus
Uudenmaan ELY-keskus
Opastinsilta 12 A, 2. krs
00520 Helsinki

0295 021 000http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-uusimaa

ELY-keskukset ovat valtion viranomaisia, jotka edistävät alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä alueilla. ELY-keskukset hoitavat elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Uudenmaan ELY-keskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme