Menevä Oy

Uudenmaan Kela-kyytejä ajetaan noin 2 900 päivässä. - Kuljetuksia hoitava Menevä taksipalvelu odottaa määrän nousevan

Jaa

Huhtikuun alussa Uudenmaan Kela-kuljetuksista vastuun ottanut Menevä taksipalvelu ennakoi, että alueen kuljetusmäärät tulevat vielä nousemaan noin 10 %. – Kapasiteettimme riittää hyvin asiakasmäärien kasvuun, toteaa Menevän toimitusjohtaja Tuomo Halminen.

Huhtikuussa Kela-kuljetuksista vastuun ottanut Menevä taksipalvelu on saanut kuljetukset sujuvasti käyntiin. Arvioitu päivittäinen kuljetusten määrä on noin 3 300. Vielä tähän lukuun ei ole päästy.

– Kun aloitimme uuden kilpailutuksen myötä uutena palveluntuottajana huhtikuussa, pientä varovaisuutta oli jo valmiiksi ilmassa. Koska kuljetukset ovat sujuneet hyvin, olemme ilokseni saaneet Kela-asiakkailtamme luottamuksen ja asiakasmäärät ovatkin lähteneet nyt kasvuun, kertoo Menevän Tuomo Halminen.

Menevä kasvuun sopimuksen myötä

Uuden sopimuksen myötä Menevän oma henkilöstömäärä on noin kolminkertaistunut.

– Olemme palkanneet yritykseen hallinnollisen henkilöstön lisäksi useita sekä suomen- että ruotsinkielentaitoisia asiakaspalveluhenkilöitä. Sen avulla varmistamme, että Kela-puhelintilauksiin voidaan vastata tavoitteemme mukaisesti keskimäärin 60 sekunnissa, Halminen tähdentää.

Halminen myöntää, että Menevän loikka sadasta autosta liki tuhannen auton vaikutuspiiriin on ollut suuri.

– Kun puhutaan yrityksen näin suuresta henkilöstö-, asiakas- ja automäärän kasvusta, se on luonnollisesti ollut välillä haastavaa. Olemme kuitenkin tehneet hyvää pohjatyötä sekä työskennelleet Kelan kanssa läheisesti yhteistyössä kuljetusten varmistamiseksi.

Erityishuomio palautteissa

Halmisen mukaan Menevä kävi tapaamassa useita käyttäjäryhmiä ja toimijoita ennen sopimuskauden alkua.

– Meille oli tärkeää, että kunnat, sairaalat, eri terveydenhuoltoyksiköt sekä eri asiakasryhmät ja palveluja käyttäviä asiakkaita edustavat järjestöt ja yhdistykset tunsivat meidät ja toimintamme. Olemme myös panostaneet kuljettajien koulutukseen ja perehdytykseen erilaisissa koulutustilaisuuksissa sekä laajalla verkkokoulutusmateriaalilla. Valvomme jatkuvasti kuljetuksien sujumista ja kuljettajien toimintaa ja puutumme virheisiin nopeasti.

Kuljetusten palauteprosentti on tällä hetkellä noin 0,5 %. Aktiivisimpia palautteen antajia ovat olleet vakiotaksiasiakkaat, joiden kuljetusten alku kangerteli.

– Pyrimme siihen, että saisimme kaikki kuljetukset hoidettua ilman mielipahaa, mutta sitäkin valitettavasti mahtuu joukkoon. Palautteiden joukossa on iloksemme positiivista palautetta – ja toki myös rakentavaa, minkä perusteella pystymme kehittämään toimintaa entistä sujuvammaksi. Erityisesti harmittaa toiminnan alussa Kelan vakiotaksiasiakkaiden palvelun ruuhkautuminen. He joutuivat odottamaan liian pitkään tietoa vakiotaksistaan, josta olemme pahoillamme. Nyt onneksi tilanne on parantunut, toteaa Halminen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tuomo Halminen
Toimitusjohtaja
tuomo@meneva.fi
+358 50 520 8706

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Menevä Oy
Menevä Oy
Panimokatu 2 A
00580 Helsinki

http://www.meneva.fi

Menevä Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva 40-vuotias taksialan perheyritys. Yritys on yksi Suomen suurimmista taksialan yrityksistä. Sen vaikutuspiiriin kuuluu noin 1000 autoa ja se toimii valtakunnallisesti. Tilaus- ja taksitoiminnan lisäksi Menevä vastaa muun muassa Päijät-Hämeen ja Uudenmaan Kela-kuljetuksista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Menevä Oy

Perheyritys Menevä kiihdyttää Suomen tunnetuimmaksi taksibrändiksi6.2.2020 13:30:00 EETTiedote

Menevä taksipalvelun tavoitteena on olla valtakunnallisesti tunnetuin taksitoimija vuoden 2020 lopussa. Avuksi otetaan mittava huumorilla sävytetty mainoskampanja. "Olemme tällä hetkellä Suomen suurin perheomistuksessa oleva taksialan yritys. Nyt haluamme myös olla tunnetuin. Käynnistämme yrityksemme tähän mennessä suurimman markkintointikampanjan, jolla lähdemme hakemaan lisää kasvua", sanoo Menevän myynti- ja markkinointijohtaja Arto Peisa.

Ilmastotaksin kyydissä ajankohtaista asiaa ilmastonmuutoksesta ja kestävästä kehityksestä - 15 taksia, 15 asiantuntijaa3.9.2019 10:02:44 EESTTiedote

Helsinki Design Weekin oheistapahtumana järjestettävässä Ilmastotaksissa on mahdollisuus kysyä suoraan alan asiantuntijoilta mieltä askarruttavista ilmastohuolista. Ilmastotaksi on kuvataiteilija Gloria Lauterbachin ja Menevä taksipalvelun tuottama maksuton tapahtuma, jossa kohtaamispaikkana toimivat Menevä-taksit. Lauantaina 7.9. taksit kuljettavat asiantuntijoita ja asiakkaita Kaapelitehtaan ja keskustan väliä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme