Uudenmaan Vihreät ry, Nylands Gröna rf

Uudenmaan Vihreät esittää Saara Hyrkköä Vihreiden puheenjohtajaksi

Jaa
Saara Hyrkkö (Kuva: Salla Merikukka)
Saara Hyrkkö (Kuva: Salla Merikukka)

Uudenmaan Vihreät päätti virallisesti esittää kansanedustaja, diplomi-insinööri Saara Hyrkköä Vihreiden puheenjohtajaksi.

- Vihreiden tavoitteena on rakentaa avointa, kansainvälistä, koulutukseen nojaavaa Suomea, joka kulkee vihreän siirtymän etujoukoissa ja pitää huolta ihmisistä ja taloudesta. Näistä lähtökohdista tulemme haastamaan ja kirittämään tekeillä olevaa oikeistokonservatiivista. On vaikea keksiä merkityksellisempää tehtävää, kuin luotsata Vihreiden uutta alkua juuri tällaisena aikana, sanoo Hyrkkö.

Uudenmaan Vihreiden puheenjohtaja Outi Huusko iloitsee Hyrkön ehdokkuudesta. - Saara on kokenut tekijä, joka pystyy kokoamaan puolueväkeä ja tarjoamaan uskottavia ratkaisuja sekä Suomen että Vihreiden tulevaisuuden haasteisiin. Valituksi tullessaan hän olisi Vihreiden ensimmäinen puheenjohtaja Uudenmaan vaalipiiristä, sanoo Huusko.

Vihreiden jäsenet äänestävät puheenjohtajasta 29.5.-8.6. Jäsenäänestykseen voivat osallistua kaikki 14.5. puolueeseen liittyneet.
Puheenjohtaja valitaan Vihreiden puoluekokouksessa Seinäjoella 10.-11.6.2023.

Saara Hyrkkö on toisen kauden kansanedustaja Uudenmaan vaalipiiristä ja vihreän eduskuntaryhmän 1. varapuheenjohtaja. Hyrkkö on koulutukseltaan diplomi-insinööri ja hänellä on pitkä tausta erilaisissa johtamistehtävissä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Saara Hyrkkö
Kansanedustaja
p. 0407197604
saara.hyrkko@eduskunta.fi


Outi Huusko
Uudenmaan Vihreiden puheenjohtaja
outihuusko3@gmail.com


Oskari Sundström
Toiminnanjohtaja
Uudenmaan Vihreät ry
+358 45 124 2818
oskari.sundstrom@vihreat.fi

Kuvat

Saara Hyrkkö (Kuva: Salla Merikukka)
Saara Hyrkkö (Kuva: Salla Merikukka)
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Uudenmaan Vihreät ry, Nylands Gröna rf
Uudenmaan Vihreät ry, Nylands Gröna rf
Mannerheimintie 15b, A-porras, 4.krs
00260 Helsinki

https://www.uudenmaanvihreat.fi/

Uudenmaan Vihreät ry (perustettu 1984) on Vihreä liitto rp:n jäsenyhdistys ja toimii Vihreän liiton piirijärjestönä toimialueellaan.

Uudenmaan Vihreiden tarkoituksena on edistää toiminnallaan vihreitä arvoja. Tarkoituksen toteuttamiseksi Uudenmaan Vihreät tekee ennen kaikkea vaalityötä mm. asettamalla eduskuntavaaliehdokkaat ja aluevaaliehdokkaat sekä tukemalla jäsenyhdistyksiään kuntavaaleissa.  

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Uudenmaan Vihreät ry, Nylands Gröna rf

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme