Zeroten Oy

Uudentyyppisellä palvelukonseptilla tukea suomalaisten PK-yritysten kasvuun

Jaa
Pk- yritysten siirtymistä digimarkkinoinnin pariin hidastaa usein markkinointiviestintäpalvelujen korkea hintataso ja vaikea terminologia. Markkinoinnin ja viestinnän rooli liiketoiminnan kasvattajana ja ylläpitäjänä on kuitenkin kiistaton. Zeroten on vastannut haasteeseen lanseeraamalla markkinointiviestinnän työkalupakin, Boundian, josta markkinointipalvelut saa valmiiksi paketoituina ja leasingrahoituksella.
Zeroten Oy:n toimitusjohtaja Pasi Miettinen (oik.)  ja Boundian liiketoimintajohtaja Ari Marttinen kääntävät markkinointijargonin suomeksi ja tekevät palveluiden hankkimisesta ymmärrettävää.
Zeroten Oy:n toimitusjohtaja Pasi Miettinen (oik.) ja Boundian liiketoimintajohtaja Ari Marttinen kääntävät markkinointijargonin suomeksi ja tekevät palveluiden hankkimisesta ymmärrettävää.

Markkinointiviestintäala on jatkuvassa murroksessa digitalisaation ja toimintatapojen kehityksen myötä. Maailma muuttuu nopeasti ja palveluntarjoajan on reagoitava ketterästi muuttuneisiin tarpeisiin.  

– Laadukas ja asiakkaan tarpeista lähtevä markkinointi edellyttää liiketoiminnan ymmärtämistä ja markkinoinnin eri työkalujen monipuolista yhdistämistä. Oikein hyödynnettyinä eri mediat tukevat toisiaan ja panostusten tulokset pystytään mittaamaan, kertoo Zeroten Oy:n toimitusjohtaja Pasi Miettinen

– KPI -mittareiden määrittäminen, tulosten mittaaminen ja raportointi tekee toiminnan läpinäkyväksi ja perustelee toimenpiteiden kannattavuuden, Miettinen lisää.  

Siirtymistä laadukkaan digimarkkinoinnin pariin hidastaa Miettisen mukaan  markkinointiviestipalveluiden tämänhetkinen korkea hintataso sekä palveluntarjoajien osaamistason huikea vaihtelu.   

Markkinointi- ja viestintätoimisto Zeroten Oy:n liiketoimintayksikkönä toimiva Boundia on vastannut haasteeseen tarjoamalla markkinoinnin ja viestinnän tärkeimmät työkalut leasinghinnoitteluun perustuvina valmiiksi paketoituina ja toimiviksi todettuina kokonaisuuksina.  

Markkinointipaketit sisältävät muun muassa verkkosivujen suunnittelua ja ylläpitoa, sisällöntuotantoa, markkinoinnin automaatiota, hakukoneoptimointia sekä digimarkkinointia. Valmispakettien lisäksi niiden sisällöt ovat räätälöitävissä asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. 

Normaalin kertalaskutuksen lisäksi Boundian palveluiden pariin on mahdollista päästä rahoitusyhtiön tarjoamalla leasingsopimuksella, jolloin kokonaiskustannukset muuttuvat edullisiksi kuukausimaksuiksi. 

– Kustannukset toki laskevat tai nousevat, kun pakettia räätälöidään, huomauttaa Miettinen.  

Leasinghinnoittelu lisää markkinointipalveluiden saavutettavuutta 

– Tavoitteemme on mahdollistaa pk-yritysten siirtyminen modernin digimarkkinoinnin aikakaudelle ja tehdä se laadukkaasti. Yritysten kasvaessa esiintyy myös tarvetta investoida markkinointiviestintään. Panostus jää kuitenkin valitettavan usein ajatuksen tasolle, kun tulee puhetta ammattilaispalvelujen hinnoista, Miettinen kertoo. 

Boundian leasingpalvelun ensisijainen kohderyhmä ovat pk-yritykset, joissa sen tarjoama hyöty näyttäytyy ensisijaisesti yhtiön lyhyen ajan kassavirroissa. Malli sopii myös suurempien yritysten projekteihin tasaamaan tulos- ja tasevaikutuksia. 

Zeroten on rakentanut rahoitusmallinsa yhdessä Funder Finance Oy:n kanssa. 

– Jo aiemmista projekteista tuttujen taustavaikuttajien luoman Boundian paketti- ja rahoitusidean toimivuus tuntui heti omalta. Täysin vastaavaa palvelua ei Suomessa käsittääksemme ole, joten halusimme ilman muuta olla mukana nostamassa pk-yritysten toimintaedellytyksiä, kertoo Funder Financen hallituksen puheenjohtaja Tom Uhlenius.  

Boundia solahtaa suunnannäyttäjän roolin luontevasti 

Markkinointiviestinnän palvelujen paketoiminen leasinghinnoittelulla on uusi tapa toimia alan  markkinoilla. Boundia lanseerattiin heinäkuussa 2021 ja sen tarjoamat leasing-rahoitusmahdollisuudet avautuivat laajempaan käyttöön toukokuussa 2023. Palvelumallin vastaanotto on ollut positiivinen ja innostunut. 

– Emme epäröi lähteä suunnannäyttäjäksi ja kehittää uusia käytäntöjä alalle. Näemme tässä mahdollisuuden merkittävään liiketoiminnan kasvattamiseen ja markkinoiden muuttamiseen. Arkipäiväistämme ja madallamme kynnystä käyttää ammattilaistason digitoimistopalveluja, ja ajan myötä ja liiketoiminnan kasvaessa yritykset rohkenevat siirtyä myös muiden markkinointi- ja viestintäpalveluiden pariin, tiivistää Miettinen. 

Zeroten Oy työllistää 14 henkilöä ja sen liikevaihto oli vuonna 2022 noin 1,15 miljoonaa euroa. Zerotenin asiakkaita ovat muun muassa Forever Pihjalalinna, Knauf, Lapti, Expandia Moduulit sekä Baumedi Solutions.  

Katsoaksesi videon lähteestä youtu.be, anna hyväksyntä sivun yläosasta.Zeroten showreel

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Zeroten Oy
Pasi Miettinen
toimitusjohtaja
040 519 8451


Funder Finance Oy
Tom Uhlenius
040 500 7972
hallituksen puheenjohtaja

Kuvat

Zeroten Oy:n toimitusjohtaja Pasi Miettinen (oik.)  ja Boundian liiketoimintajohtaja Ari Marttinen kääntävät markkinointijargonin suomeksi ja tekevät palveluiden hankkimisesta ymmärrettävää.
Zeroten Oy:n toimitusjohtaja Pasi Miettinen (oik.) ja Boundian liiketoimintajohtaja Ari Marttinen kääntävät markkinointijargonin suomeksi ja tekevät palveluiden hankkimisesta ymmärrettävää.
Lataa
Zeroten Oy:n toimitusjohtaja Pasi Miettinen (oik.)  ja Boundian liiketoimintajohtaja Ari Marttinen kääntävät markkinointijargonin suomeksi ja tekevät palveluiden hankkimisesta ymmärrettävää.
Zeroten Oy:n toimitusjohtaja Pasi Miettinen (oik.) ja Boundian liiketoimintajohtaja Ari Marttinen kääntävät markkinointijargonin suomeksi ja tekevät palveluiden hankkimisesta ymmärrettävää.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Zeroten Oy
Zeroten Oy
Jaakonkatu 2
01620 Vantaa

http://www.zeroten.fi/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Zeroten Oy

Uusi liikuntatapahtuma LOL Expo kerää yhteen liikunnasta, hyvinvoinnista ja terveyttä edistävästä ravinnosta kiinnostuneet14.4.2023 11:01:24 EEST | Tiedote

LOL Expo 2023 esittelee monipuolisesti liikuntapalveluita, ennaltaehkäisevää terveydenhoitoa sekä terveyttä edistävää ravitsemusalaa. Kuluttajille suunnattu messutapahtuma järjestetään Wanhassa Satamassa 26.8.2023. Tapahtuman tavoitteena on paitsi madaltaa kynnystä liikunnan pariin ja antaa eri ikäisille liikkujille tietoa eri lajeista, mahdollisuuksista ja menetelmistä. Tapahtumajärjestäjien tarkoituksena on vakiinnuttaa asema liikunta-ja hyvinvointialan tuottajien ja kuluttajien tärkeimpänä vuosittaisena kohtaamispaikkana.

Vantaalla on kehitetty kaikessa hiljaisuudessa huipputeknologiaa, joka on vakuuttanut jo maailmantähdetkin21.3.2023 12:42:22 EET | Tiedote

CTN Group - Recovery Technologies - on tekemässä sen, mitä suomalaiset kaiutinvalmistajat ja pelien tuottajat edellä, valloittamassa maailmaa ilman suurempaa meteliä. Suomalainen kehon palautumiseen keskittyvä huipputeknologiayritys on lyönyt läpi vähin äänin ja tällä hetkellä sen laitteet ovat jo olennainen osa niin erilaisten hyvinvointiyritysten liiketoimintaa kuin huippu-urheilijoiden treenirutiineita. Pian CTN:n palautumishoidot ovat helpommin myös tavallisen kuluttajan saatavilla.

FSP ja Zeroten ovat sopineet uusasiakashankinnan ja viestinnän ulkoistuksesta27.5.2021 15:34:25 EEST | Tiedote

FSP Finnish Steel Painting Oy siirtää kaiken sisäisen ja ulkoisen viestinnän sekä uusasiakashankinnan Zeroten Oy:lle. Sopimuksella yritykset vahvistavat olemassa olevaa kumppanuuttaan, sillä Zeroten on jo aikaisemmin vastannut FSP:n markkinoinnista. Liikkeenluovutuksen yhteydessä FSP:n henkilökuntaa siirtyy vakituisesti Zerotenin palvelukseen. Tulevaisuudessa Zeroten rekrytoi tarvittaessa itsenäisesti uutta henkilöstöä FSP:n tarpeisiin.

Suomalainen koronavirukselta suojaava tarrapinnoite valloittaa kuluttajamarkkinat23.4.2021 09:00:00 EEST | Tiedote

Clean Touch Medicalin innovaatio CovidSafe on suomalainen keksintö taistelussa koronavirusta vastaan. Tarrapinnoite lanseerataan kuluttajille kuluvan huhtikuun aikana. CovidSafe on tarrapinnoite, joka eliminoi SARS-CoV-2 viruksen kosketuspinnoilta sekunneissa. Tuote perustuu patentoituun monimetallihybridiseokseen, joka soveltuu käytettäväksi sekä ulkona että sisällä. Tuotteen teho on vahvistettu Helsingin yliopiston laboratoriossa.

Uusi helppokäyttöinen Fustra Seniori -sovellus ikääntyneiden liikuttamisen tueksi22.12.2020 14:52:22 EET | Tiedote

Kuluvan vuoden aikana ikääntynyt väestö on jäänyt liian yksin. Kotimainen liikunta-alan yritys Fustra tuo markkinoille ikäihmisille suunnatun helppokäyttöisen sovelluksen, joka ohjaa harjoittelua turvallisesti etänä. Sovelluksen harjoitukset pohjautuvat UKK-instituutin liikuntasuosituksiin. Suunnittelu on toteutettu yhteistyössä UKK-instituutin erikoistutkija Marjo Rinteen kanssa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme