SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta

Uudistettu Radisson Blu Hotel Oulu avautuu 3.9.2020 – ”Tästä tulee Pohjois-Skandinavian paras hotelli”

Jaa

Oulun torirannan maamerkki Radisson Blu Hotel Oulu avataan perusteellisten uudistusten jälkeen 3.9.2020. Poikkeustilanteesta huolimatta Oulussa uskotaan kansainvälisen tason hotellin vetovoimaan.

Radisson Blu Hotel Oulun ylimmän kerroksen panoraamahuoneesta aukeavat ainutlaatuiset näköalat.
Radisson Blu Hotel Oulun ylimmän kerroksen panoraamahuoneesta aukeavat ainutlaatuiset näköalat.

Oulun elinkeinoelämä on viime vuosina syntynyt uudestaan. Kaupungista on noussut maailmanmaineeseen ja miljardiluokkaan erityisesti teknologiayrityksiä.

”Oulussa on nykyään koko Suomen kiinnostavimpia yrityksiä, joiden myötä Oulu saa näkyvyyttä ympäri maailmaa. Kaupungin hotellitarjonta oli jäänyt jälkeen tästä kehityksestä, ja nyt voimme ylpeänä ottaa vastaan vieraat kansainvälisen tason hotelliin. Uskomme, että tästä tulee ei ainoastaan Oulun paras, vaan koko Pohjois-Skandinavian paras hotelli”, kertoo Radisson Blu Hotel Oulun hotellinjohtaja Tarja Karvola.

Radisson Blu Hotel Oulun valtteja ovat esimerkiksi asiakkaiden henkilökohtainen huomiointi ja 8. kerroksen panoraamahuoneet, joihin kuuluvat Oulussa ainutlaatuiset lounge-palvelut.

”Meillä ei tarvitse olla superkuuluisuus saadakseen erityiskohtelua. Jokainen vieras on meille se tärkein, ja pyrimme huomaamaan heidän sanattomatkin toiveensa. Uskon, että vieraat tulevat huomaamaan eron”, kertoo Tarja.

Radisson Blu Hotel Oulussa katsotaan jo koronaviruksen aiheuttaman poikkeusajan yli.

”Olemme varmoja, että Oulun vetovoima jatkaa kasvuaan – ei tämä virus meitä oululaisia pysäytä. Hotellin uudistaminen on meiltä parinkymmenen miljoonan euron investointi Oulun elinkeinoelämään ja matkailuun. Myös suorille kansainvälisille lennoille Ouluun voisi olla kysyntää, kunhan tilanne helpottaa. Teemme jatkuvasti yhteistyötä Oulun muiden matkailutoimijoiden kanssa”, kertoo Tarja Karvola.

S-ryhmään kuuluva Sokotel operoi yhteensä seitsemän Radisson Blu -hotellia Suomessa ja 18 Sokos Hotellia pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Oulussa, Vaasassa, Tallinnassa ja Pietarissa.

Radisson Blu Hotel Oulu lyhyesti:

- Radisson Blu Hotel Oulu sijaitsee Oulun torin laidalla keskellä kaupungin tapahtumia. Hotelliin on matkaa Oulun lentokentältä 14 kilometriä.

- Hotellissa on 235 huonetta. Kaikista huoneista on upea näkymä vilkkaalle torille, merelle tai joelle.

- Panoraamakerros 8. kerroksessa, jossa sijaitsevat Executive-huoneet ja sviitit

- 15 kokoustilaa, joista isoimpaan tilaan mahtuu lähes 1000 henkilöä. Uudistuksessa tapahtumatilat laajenevat mahdollistaen yhteensä jopa n.1500 yhtäaikaisen vierasmäärän tai muunneltavuuden useampia pienempiä tilaisuuksia varten. 

- Ravintola Toivo, kaupungin suurin juhlatila, jonne mahtuu illalliselle 530 henkilöä ja cocktailtilaisuuteen lähes 1000.

- Bistroravintola Mesu, jossa asiakaspaikkoja on 130.

- Meriterassi, jossa asiakaspaikkoja on 130.

- Kuntosali ja ryhmäliikuntatila. Erilliset puku- ja suihkutilat kuntoilukeskuksen asiakkaille ja hotellin vieraille.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tarja Karvola, hotellinjohtaja Radisson Blu Hotel Oulu, Tarja.karvola@radissoblu.com, puh. +358 50 388 3309

Jarkko Härmälä, toimitusjohtaja Sokotel Oy, jarkko.harmala@sok.fi, puh. 050 388 4378

Kuvat

Radisson Blu Hotel Oulun ylimmän kerroksen panoraamahuoneesta aukeavat ainutlaatuiset näköalat.
Radisson Blu Hotel Oulun ylimmän kerroksen panoraamahuoneesta aukeavat ainutlaatuiset näköalat.
Lataa
Radisson Blu Hotel Oulun ylimmän kerroksen panoraamahuoneesta aukeavat ainutlaatuiset näköalat.
Radisson Blu Hotel Oulun ylimmän kerroksen panoraamahuoneesta aukeavat ainutlaatuiset näköalat.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
Fleminginkatu 34
00510 Helsinki

http://www.s-ryhma.fi

Sokotel on SOK:n matkailu- ja ravintolaliiketoimintaa harjoittava tytäryhtiö, joka operoi pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Oulussa, Vaasassa, Tallinnassa ja Pietarissa 18 Sokos Hotellia ja seitsemää Radisson Blu Hotellia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta

S-ryhmä julkaisi ruokaostosten personal trainerin14.9.2020 08:18:32 EESTTiedote

Menevätkö sokerin lähteet vaihtoon kauppalistalla? Värähtääkö suolamittari punaiselle? Mistä saisi enemmän kuituja? S-mobiilin Omat ostot -palvelun uuden Ravintolaskurin avulla voi tarkastella ruokaostosten terveellisyyttä ja tehdä viisaampia valintoja ruokakaupassa. Yhteistyössä Suomen johtavien ravitsemustieteilijöiden kanssa kehitetty laskuri auttaa ruokaostosten laadun seuraamisessa ja paljastaa mm. tyydyttyneen rasvan, kuidun, suolan ja sokerin lähteet.

Ravintola 10. Kerros tarjoaa maiseman, jonka jokainen haluaa nähdä. Funkkisklassikko helsinkiläishotelli Vaakunan katolla päivitettiin uuteen loistoon.11.9.2020 08:30:00 EESTTiedote

Helsingin parhaalla paikalla sijaitseva ravintola 10. Kerros avautuu 12. syyskuuta. Tilat on uudistettu funkkiksen hengessä talon uniikkia, alkuperäistä tunnelmaa kunnioittaen. Kaupungin keskustaan avautuvia näköaloja on avattu entisestään, ja uusi ruokalista nostaa aidot maut esiin. Uudistuksen myötä kävijä voi nauttia yhdellä kertaa ajattomasta designista, upeista näkymistä, laadukkaasta ruoasta ja lämpimästä vieraanvaraisuudesta. Ravintolan muotokielen on päivittänyt palkittu sisustusarkkitehtitoimisto Fyra Oy.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme