Osuuskauppa Hämeenmaa

Uudistus toi haaveissa olleen ruokatorin S-market Hennalaan

Jaa

Kuluttajien tarpeet ja odotukset kehittyvät jatkuvasti. Hämeenmaa vastaa omalta osaltaan tähän kehitykseen muun muassa palveluverkostoaan uudistamalla. Tuorein myymäläuudistus toi uusia tuulia S-market Hennalan miljööseen, valikoimaan ja palveluihin. Uudistetun S-marketin avajaisia vietetään torstaina 24. syyskuuta.

Neljä vuotta sitten Lahden Hennalaan avattu S-market oli jo silloin edistyksellinen myymälä. Se oli Hämeenmaan ensimmäinen askel matkalla kohti Hämeen alueen suurinta aurinkovoiman tuottajaa.

– Hennalan S-market oli valmistuttuaan kiinteistöteknologiansa puolesta edistyksellinen yksikkö ja Hämeenmaan ensimmäinen toimipiste, jossa oli oma sähköinen aurinkovoimala. Lisäksi kiinteistössä käytettiin ohjailtavaa yleisvalaistusta, kertoo Osuuskauppa Hämeenmaan tekninen isännöitsijä Hannu Tauriainen.

Monen maun ruokatori

Myymäläuudistuksen sydän on asiakkaiden kauan odottama ja toivoma ruokatori. Oman ruokatorin saaminen Hennalan S-markettiin monipuolisti ja modernisoi kaupan palvelutarjonnan hetkessä.

Uuden ruokatorin valikoima on kattava. Tarjolla on mm. erilaisia tuore- ja savukaloja, valmisruokia, salaatteja ja grillituotteita – kuten kanoja ja lihoja. Lisäksi suunnitteilla on saada ruokatorin loppuviikon tarjontaan tuoretta, valmiiksi pakattua sushia.

Uutta tarjontaa myymälään tuo myös Food Market Herkun maistuva juustovalikoima.

Nyt tehdyssä remontissa myymälä sai täysin uuden ilmeen ja yhä kattavammat valikoimat.  

– Hedelmä- ja vihannesosasto sai uudet kalusteet ja sitä myötä uuden ilmeen, samoin juomaosasto. Valikoimia on kasvatettu koko myymälässä, ja esimerkiksi juomapuolella erikoisoluita on entistä enemmän, kertoo Sale- ja S-market-ryhmäpäällikkö Ville Kivinen.

Uudistuksen myötä Hennalan S-marketin entistä monipuolisempaa hedelmä- ja vihannesosastoa täydentää Mehustamo, josta saa raikasta tuorepuristettua mehua.

Marketpäällikkö Kaisa Strandvall on erittäin tyytyväinen Hennalan myymälän uuteen, entistä raikkaampaan ilmeeseen ja uusiin palveluihin.

– Leipä- ja heviosastoa valaisevat kohdevalot ovat upeat ja tuovat myymälään modernimpaa ilmettä. Olemme myös saaneet myymälään diginäyttöjä, joissa pyörii ajankohtaisia mainoksia ja kampanjoita.

– Niin asiakkaamme kuin me työntekijätkin olemme erittäin innoissamme uudistuksista ja hulppeasta myymälästä, Kaisa Strandvall summaa.

Yhteyshenkilöt

Osuuskauppa Hämeenmaa, ryhmäpäällikkö Ville Kivinen, 050 373 9887
Osuuskauppa Hämeenmaa, marketpäällikkö Kaisa Strandvall, 044 713 0531

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Osuuskauppa Hämeenmaa
Osuuskauppa Hämeenmaa
Apilakatu 2, PL 41
15610 Lahti

03-8130 11http://www.hameenmaa.fi

Hämeenmaa – 165 000 asiakasomistajan omistama paikallinen yritys

Osuuskauppa Hämeenmaa toimii Kanta- ja Päijät-Hämeessä, 21 kunnan alueella. Hämeenmaa on alueensa suurin yritys, joka työllistää noin 2 950 kanta- ja päijäthämäläistä. Osuuskaupan omistavat sen asiakasomistajat, ja Hämeenmaalla omistajia on jo yli 165 000. Edullisten ja luotettavien kauppapalvelujen lisäksi omistajuus palkitsee muun muassa kuukausittaisena Bonuksena. Tuloksensa Hämeenmaa käyttää jäsentensä palveluiden ja verkostonsa kehittämiseen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa Hämeenmaa

”Kuin uusi kauppa” – Metsäpellon Salen uudistus raikasti koko myymälämiljöön26.8.2020 09:30:00 EESTTiedote

Sale Metsäpellon uudistunut ilme on nykyaikaisempi ja samalla raikkaampi. Miljöön lisäksi remontissa uudistettiin palveluja: myymälässä on nyt asiakkaiden toivoma paistopiste, minkä lisäksi asiointia helpottamaan ja sujuvoittamaan saatiin kaksi pikakassaa. Remonttiavajaisia vietetään torstaina 27. elokuuta eli samana päivänä, kun Sale Metsäpelto täyttää 10 vuotta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme