InCar Oy

Uusi autopalvelukeskittymä Turkuun

Jaa

Autokorjaamokeskus InCar ja Suomen Vahinkotarkastus avaavat uuden toimipisteen Turun satama-alueelle loppuvuodesta.

Uusi, yli 1600m2 autokeskittymä Pansiontie 4:ssä tarjoaa saman katon alta vauriokorjauksen, maalauksen, lasipalvelun ja vahinkotarkastuksen palvelut sekä vaurioajoneuvomyynnin varaston ja A-Test & Consulting -korjaamolaitehuollon. ”Haluamme siirtyä askel askeleelta malliin, jossa vahingon kärsinyt löytää kaiken tarvitsemansa saman katon alta”, kertoo InCarin operatiivinen johtaja Tommi Vatén. Uusi toimipiste täydentää InCarin korjaamokenttää Turun seudulla.

Myöhemmin syksyn aikana InCar avaa uutena paikkakuntana korjaamon myös Kokkolaan. ”Kokkola kuuluu niihin alueisiin, johon strategiamme mukaisesti tulemme perustamaan vauriokorjaamo- ja maalauspalvelut palvellaksemme valtakunnallisia sekä paikallisia asiakkaitamme”, valaisee Vatén.

Lähes 20 uutta työpaikkaa

Toimipisteet luovat yhteensä lähes 20 uuttaa työpaikkaa Turkuun ja Kokkolaan. Rekrytointitoimenpiteet aloitetaan heti alkusyksystä ja paikkoja on tarjolla sekä työnjohdolle että hallin puolelle.

Vaurioajoneuvobuumi

SVT:n Turun vaurioajoneuvomyynnin varasto tullaan avaamaan kiinteistöön. Kiinnostus vaurioajoneuvoihin näkyy selkeästi autokaupassa. ”Uudella varastotilalla varustaudumme pian uudistuvan vaurioajoneuvo.fi-verkkokaupan avaamiseen”, avaa SVT:n toimitusjohtaja Janne Aho.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Tommi Vatén
InCar operatiivinen johtaja
p. 0400 707 501

Petri Isokyykö
InCar Aluejohtaja
p. 044 243 7445

Janne Aho
SVT ja A-Test & Consulting toimitusjohtaja
p. 0400 616 744

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

InCar Oy
InCar Oy
Valimotie 9-11
00380 Helsinki

http://www.incar.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta InCar Oy

Suomen suurin kolarivaurioiden korjaaja InCar Oy ja alan johtavien yrittäjien Awux-verkosto yhdistyvät6.4.2021 12:00:00 EEST | Tiedote

InCar Oy ja Awux Autopalvelut Oy ovat tehneet yhteistyösopimuksen, jolla Awux-vauriokorjaamoyrittäjät siirtyvät InCar-ketjuun muodostaen yhdessä lähes 100 toimipisteen ajoneuvojen vauriokorjaukseen ja maalaukseen erikoistuneen palveluverkoston. Uudistettu kokonaisuus palvelee yksityis- ja yritysasiakkaita jatkossa 57 paikkakunnalla ja sen liikevaihto on yli 80 miljoonaa euroa.

Incar mukana Euroopan laajuisessa ajoneuvodiagnostiikan kehityksessä16.2.2021 13:36:39 EET | Tiedote

Ajoneuvojen diagnostiikassa muutoksen tuulet Vaihdettaessa puskuria, ajovaloa tai muuta komponenttia joudutaan tietoa usein tallentamaan auton tietokoneelle. Näitä ohjelmointeja ovat myös muun muassa ajoneston, turvalaitteiden sekä komponenttisuojauksen piirissä olevat ohjainlaitteet. Koodauksen lisäksi autojen tietoihin tallentuu erilaista dataa, joka liittyy vahinkotapahtumaan. Myös näiden lukeminen oleellinen osa korjaamoiden toimintaa vakuutusyhtiöyhteistyössä. Uusi konsepti – Autojen etäkoodaus InCar on ollut vuoden verran pilotoimassa merkkitestereillä tehtyjä ohjelmointeja uudella toimintamallilla ja saavuttanut tällä lähes 100 % omavaraisuuden ajoneuvon saattamiseksi kuntoon valmistajan ohjeiden mukaisesti. Konsepti, jolla ohjelmointeja tehdään, poikkeaa täysin perinteisestä merkkiliikkeiden toimintamallista ja InCar on ainoana yrityksenä Suomessa päässyt mukaan tutustumaan tulevaisuuden malliin. Ajoneuvoihin kytkettävillä etälukulaitteilla voidaan suorittaa koodaukset keskitet