Espoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stad

Uusi blogisivusto Espoon kaupunginkirjastolle

Jaa

Kirjavia juttuja maailman parhaalta kirjastolta. Vuoden kirjasto / Library of the Year 2019 Espoon kaupunginkirjasto uusi blogistonsa.

Espoon kaupunginkirjasto on julkaissut useamman aikaisemman bloginsa yhdistävän sivuston. Uuden kokonaisuuden nimi on Kirjava satama - Espoon kirjastot bloggaavat kirjoista ja kirjaston tulevaisuudesta. 

Kokonaan uutena blogisivustolla on kansainvälinen osio Designing Tomorrow Together


Blogin tarkoitus on:

• kirjasto-osaamisen näkyväksi tekeminen: kirjallisuustietämys, ammatillinen erityisosaaminen

• kirjastotoiminnan esittely ja raportointi, esimerkiksi toimintakertomukset verkossa

• toimia foorumina pohdinnoille, syvällisille puheenvuoroille tai ideoiden heittelylle, kokeilujen ja kokemusten jakamiselle

• toimia yhteydenottokanavana kirjastoon, erityisesti kansainvälisen yhteistyön tarpeisiin


Blogin kohderyhmänä ovat kirjaston käyttäjät, kirjastomaailma kotimaassa ja ulkomailla, päättäjät ja media.

Sivuston päätoimittaja on palvelujohtaja Ellen Karhulampi. Hänen apunaan on julkaisutoimintaa koordinoiva toimituskunta. 

Lopuksi: onko mielessäsi hyvä kirja, josta haluaisit kirjoittaa tai kannanotto kirjaston toimintaan? Huomaa, että otamme mielellämme vastaan juttuja myös vierailevilta kirjoittajilta! Siinä tapauksessa ole yhteydessä päätoimittajaan.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Palvelujohtaja, blogisivuston päätoimittaja
Ellen Karhulampi
Puh. 043 824 9265
ellen.karhulampi@espoo.fi

Kuvat

Lataa
Kirjava -satama -blogisivuston osiot
Kirjava -satama -blogisivuston osiot
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Marjut Saloniemi

Viestintäasiantuntija

Espoon kaupunginkirjasto

PL 3611

02070 ESPOON KAUPUNKI

puh. 050 3036937

marjut.saloniemi@espoo.fi

www.helmet.fi

www.kulttuuriespoo.fi

www.espoo.fi/kirjastoTilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Palvelutalo Hopeakuussa uusia koronavirustartuntoja25.1.2021 18:46:32 EETTiedote

Tiedotimme 15.1.2021 Palvelutalo Hopeakuussa ilmenneistä koronavirustartunnoista. Tuolloin koronavirustartunta oli ilmennyt yhdeksällä asukkaalla ja seitsemällä työntekijällä. Hoivakodissa tehdyissä seurantatesteissä on ilmennyt uusia tartuntoja. Tartuntoja on ilmennyt kahdessa ryhmäkodissa. Tämän hetkisten tietojen mukaan ei ole syytä epäillä koronavirusmuunnoksen mahdollisuutta. Tällä hetkellä koronavirustautitapauksia on todettu yhteensä 20:llä asukkaalla, joista viisi sairastunutta on menehtynyt. Koronavirustartuntoja on ilmennyt yhteensä yhdellätoista työntekijällä. -Esitämme osanottomme menehtyneiden asukkaiden omaisille ja läheisille, Palvelutalo Hopeakuusta vastaavan Espoon Eläkekotisäätiön toiminnanjohtaja Irene Valo ja Espoon kaupungin vanhuspalvelujen johtaja Matti Lyytikäinen sanovat. Tartunnan saaneet asukkaat on eristetty muista asukkaista ja tartunnan saaneet henkilökunnan jäsenet on määrätty eristykseen. Lisäksi hoivakodissa altistuneet henkilöt on määrätty karanteeniin

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme