Suur-Seudun Osuuskauppa SSO

Uusi ekologinen Sale Hiidensalmi avataan Lohjalla

Jaa
Sale Hiidensalmen avajaisia vietetään lauantaina 11.2.2023 klo 10 alkaen. Myymälän suunnittelussa on jo rakennusvaiheessa otettu huomioon vastuullisuus ja ekologisuus. Sale tarjoaa asiakkailleen monipuolisen valikoiman, runsaasti take away -tuotteita ja laajat aukioloajat, palvellen niin lähialueen asukkaita kuin satunnaisia ohikulkijoita.

”Uuden yksikön myötä haluamme tarjota lisää laadukkaita nopean asioinnin mahdollisuuksia ja täydentää palvelutarjontaa. Unohtamatta henkilökuntaa – ihmiset tekevät kaupan ja uuden kaupan myötä voimme jälleen tarjota lisää hyviä kohtaamisia”, kertoo SSO:n toimitusjohtaja Tapio Finér.

”Myymälä on Sale-konseptin suurimman kokoluokan yksikkö. Myymälä on myyntipinta-alaltaan noin 650 neliötä ja tuotevalikoimaltaan se tarkoittaa noin 10 000 tuotteen laadukasta valikoimaa. Uudesta kaupasta löytyy uusia palveluita tuorepuristetusta mehusta, paistopisteen uunituoreisiin herkkuihin, unohtamatta asiointia helpottavia itsepalvelukassoja sekä Postin pakettiautomaattia. Pihalle suunnitteilla on myös myöhemmin käyttöön otettava sähköautojen latauspiste. Asiakkaiden toiveesta myymälä palvelee laajoin aukioloajoin joka päivä klo 7–23.”, kertoo ryhmäpäällikkö Joni Toivonen.

Uusi myymälä työllistää noin 15 henkilöä, henkilökunta odottaa innoissaan uuden myymälän avajaisia. ”Lähialueen asukkaat on otettu alusta asti mukaan uuden Salen suunnitteluun ja asiakkaiden toiveita on huomioitu tuote- ja palveluvalikoiman suunnittelussa. Lähikoulujen 6. luokat otettiin mukaan Salen oman paikallismerkin suunnitteluun ja asiakkaat saivat äänestää syntyneistä ideoista omaa suosikkiaan. Myymälässä komeileva paikallismerkki, ”Silta Saleen”, on syntynyt suunnittelukilpailuun osallistuneen Lohjan Laurentius-koulun 6B -luokan idean pohjalta. Luokan kilpailutyön on piirtänyt oppilas Elias Saarinen.”, iloitsee myymäläpäällikkö Pipsa Wigren. 

Luontoa säästäen nyt ja tulevaisuudessa

”Ekologisuuden osalta asetimme uudelle kaupalle erittäin kunnianhimoiset tavoitteet. Teimme jo suunnitelmien yhteydessä tarkat laskelmat rakentamisen vaikutuksista luontoon. Vain ottamalla nämä seikat jo rakennusvaiheessa huomioon, voidaan niiden vaikutus myös minimoida. Rakennusmateriaalit on valittu huolella: esimerkiksi käytetty puu on kestävistä lähteistä ja sertifioitua. Itse myymälä käyttää uusiutuvaa- ja itsetuotettua energiaa tuulivoiman, hyötykäyttöön valjastetun lauhdelämmön sekä myöhemmin asennettavien aurinkopaneelien avulla, jolloin kiinteistön arjen ylläpidosta saadaan täysin päästötöntä. Se on iso juttu, joka näin osaltaan toteuttaa SSO:n asettamaa hiilinegatiivisuustavoitetta vuoteen 2025 mennessä”, kertoo SSO:n liikepaikkapäällikkö Mika Tolppola.

Yhteyshenkilöt

SSO:n toimitusjohtaja Tapio Finér, p. 040 540 2006
liikepaikkapäällikkö Mika Tolppola, p. 050 466 8252
ryhmäpäällikkö Joni Toivonen, p. 044 770 5452

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO
Suur-Seudun Osuuskauppa SSO
Prismantie 2
24800 Halikko

07530301000http://www.sso.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suur-Seudun Osuuskauppa SSO

SSO haluaa osaltaan lisätä tietoisuutta luonnon monimuotoisuudesta - SSO tuo Original Sokos Hotel Rikalaan puuhakirjan täydeltä sanataidetta ja lähiluontotietoa lapsiperheasiakkaille21.5.2023 12:00:00 EEST | Tiedote

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO toteutti yhdessä Original Sokos Hotel Rikalan kanssa luovan luontovihkosen, joka tuo sanataiteen keinoin lähiluontoa tutuksi hotellin lapsiperheasiakkaille.Luontovihko otetaan käyttöön Original Sokos Hotel Rikalassa 22.5., kansainvälisenä luonnon monimuotoisuuden päivänä.

SSO:n ABC-latausasemien määrä lisääntyy vauhdilla12.5.2023 09:00:00 EEST | Tiedote

S-ryhmän osuuskauppojen valtakunnallisen ABC-latausverkoston rakentaminen alkoi keväällä 2021, ja vuoden 2022 lopussa se on jo yli 200 latausaseman laajuinen. SSO:n alueen ensimmäinen ABC-lataus avattiin tammikuussa 2023 ABC Piihoviin ja sittemmin Saukkolan Salelle. Nyt toukokuussa vuorossa ovat ABC Lohja sekä ja Sale Hiidensalmi. Suomen vilkkaimman väylän ykköstien varrelta ABC Lohjalta löytyy nyt huipputehokas 800 voltin latausasema. Lohjan ABC-latausasemalla vietetään avajaistapahtumaa 13.5.2023 klo 11-15.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme