HAPPYMOOR, Mobedig Oy

Uusi elämyspalvelu HAPPYMOOR.CLUB mahdollistaa omien vapaa-ajan kokemusten personoinnin

Jaa

Uusi Happymoor.club -elämyspalvelu yhdistää eri yritysten tuottamat personoituvat kokemukset yhteen kanavaan. Siellä asiakas voi muotoilla, ostaa ja ohjata personoituvia kokemuksia omalla asiakasreitillään.

Happymoor.club on Happymoor Harbour-yritysverkoston yhteinen elämyspalvelu. Se tarjoaa uudenlaisenliiketoimintamallin yrityksille ja yhteisöille luoda uutta tarjontaa ja kuluttajakysyntää yhdessä. Yritysverkosto yhteiskehittää  personoituvia kokemuksia ja asiakasreittejä, joita tuotetaan ja kulutetaan tilauksesta. 

Yksi 2010-luvun merkittävimmistä liiketoiminnan kehittämisen trendeistä on ollut asiakaskokemuksen  personointi. Kuitenkin edelleen harva fyysisessä ympäristössä palveluita ja tuotteita kuluttajille tarjoava yritys tarjoaa asiakkaille mahdollisuutta personoida omaa kokemustaan. Happymoor.club tuo personoinnin myös fyysisessä ympäristössä tapahtuviin kokemuksiin, kun yritysverkoston yritykset kehittävät omaa tarjontaansa palvelemaan ihmisten vapaa-aikaa perheenä, pariskuntana, yksin tai vaikkapa kaveriporukassa.

- Isossa elämyskohteessa voi vierailla piikkipäivänä vaikkapa 8 000 henkeä päivässä. Yrityksen ei kannata pitää esimerkiksi hyllyssä 1000 romanttista picnic-koria tai romanttisen kierroksen oppaita odottamassa mahdollisia asiakkaita, koska palveluiden ja tuotteiden kysynnästä ei ole varmuutta. Kuitenkin tällainen mahdollisuus oman kokemuksen muotoiluun kasvattaisi paitsi elämyskohteen tarjoaman kokemuksen laatua, myös keskiostosta ja suosittelua.”, kuvailee Happymoor Harbourin takana olevan alustayhtiön Mobedig Oy:n CEO Jannika Joutsenniemi, joka on ollut rakentamassa elämyksiä aiemmin muun muassa Korkeasaaren eläintarhassa ja matkailualalla. 

Happymoor Harbour- yritysverkoston yhteinen elämyspalvelu mahdollistaa personoituvien palveluiden tarjoamisen mikroyleisölle kannattavasti ja kestävästi. 

- Verkostomme kanssa paitsi yhteiskehitämme tällaisia eri kohderyhmille suunnattuja palvelukokonaisuuksia eli kokemusformaatteja ja personoituvia palveluita ja tuotteita, teemme niiden tilaamisen asiakkaille helpoksi. Kun kaikki tarjonta löytyy löytyy yhdestä digitaalisesta kanavasta, asiakas voi lisäillä aiemmin ostamiinsa kokemuksiin tarpeisiinsa ja toiveisiin sopivia palveluita myös matkan varrella.”  Joutsenniemi jatkaa.

Ensimmäisenä Happymoor.clubin valtaa Paula Norosen kirjoista ja kahdesta elokuvasta tuttu suosikkihahmo Supermarsu. Happymoor.clubista ostettu Supermarsu-kokemus muuttaa perheen ravintolareissun, hotellivisiitin tai aktiviteettipuistovierailunliikuntakeskuskäynnin Supermarsu-seikkailuksi Itämeren puolesta. Supermarsuna voi seikkailla muun muassa Sokol Hotel Triplassa.

- Haluamme tarjota jotain ihan uutta. Lapsiperheet saavat kokemuksen, jota ei ole ennen nähty tai kokeiltu. Hotellihuoneet ovat aika samanlaisia kaikki, mutta tämä Supermarsu-seikkailu tarjoaa siihen vaihtelua, kertoo Sokos Hotel Triplan hotellinjohtaja Mikaela Pomrén.

Jatkossa Happymoor.club-elämyspalveluun tulee myyntiin kokemuksia uusille kohderyhmille kuten pariskunnille, kaveriporukoille ja yksin liikenteessä oleville. Kokemukset perustuvat vahvasti tarinoihin ja personointiin. Elämyspalvelu tulee palvelemaan niin kaupunkien ja alueiden asukkaita kuin kotimaisia ja ulkomaisia vierailijoitakin..

Lisätiedot

Happymoor.club

Jannika Joutsenniemi | vastaava tuottaja, HAPPYMOOR 
| 0407003202
jannika@happymoor.com

Avainsanat

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

HAPPYMOOR, Mobedig Oy
HAPPYMOOR, Mobedig Oy

00500 Helsinki

https://happymoor.fi


HAPPYMOOR HARBOUR eli Satama on on aivan uudenlainen yhteistekemisen toimintamalli, joka yhdistää kaupungin, yritykset ja asukkaat kehittämään kaupungin vetovoimaa, viihtyvyyttä ja elinvoimaa yhteisöllisesti. Satama tarjoaa uudenlaisen alustan ja toimintamallin yritysten liiketoiminnan kehittämiseen, hyödyntämällä paikallisten luovien alojen ammattilaisten osaamista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HAPPYMOOR, Mobedig Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme