Hyvinkään kaupunki

Uusi Hyvinkää-lehti jaetaan kaikille kaupunkilaisille tällä viikolla

Jaa

Hyvinkään kaupungin aiemmin julkaisemat kulttuuri- ja matkailulehti Villari sekä tekniikan ja ympäristön Rakentavasti -lehti on yhdistetty uudeksi Hyvinkää-lehdeksi. Ensimmäinen numero jaetaan kaikkiin kotitalouksiin julkisena tiedotteena tällä viikolla.

HYVINKÄÄN KAUPUNKI TIEDOTTAA
5.8.2020

Uusi Hyvinkää-lehti jaetaan kaikille kaupunkilaisille tällä viikolla

Hyvinkään kaupungin aiemmin julkaisemat kulttuuri- ja matkailulehti Villari sekä tekniikan ja ympäristön Rakentavasti -lehti on yhdistetty uudeksi Hyvinkää-lehdeksi. Ensimmäinen numero jaetaan kaikkiin kotitalouksiin julkisena tiedotteena tällä viikolla.

- Hyvinkää-lehden kautta niin asukkaat kuin vierailijatkin saavat tiivistetysti yhdessä paketissa kuvan siitä, mikä on tällä hetkellä kaupungissamme ajankohtaista ja millä tavoin kehitämme kaupunkia. Ensimmäisen lehden pääteemana on Metsäkaltevan alue ja uusi Metsäkaltevatalo, kertoo lehden päätoimittaja, Hyvinkään kaupungin viestintäpäällikkö Pi Krogell-Magni.

- Osittain aiemmin julkaistujen lehtien yhdistämisen taustalla on taloudelliset tekijät, sillä yhden lehden tuottaminen kahden sijaan on taloudellisesti järkevämpää. Samalla näemme tämän myös hyvänä mahdollisuutena tuoda esiin kaupungin tuottamien palvelujen monipuolisuutta. Lehti on konkreettinen esimerkki siitä, miten teemme asioita yhdessä, sanoo Krogell-Magni.

Kaupungin viestintä selkiytyy ja yhtenäistyy lehden kautta

Uusi lehti kertoo myös kaupungin toiminnasta laajemmin kuin edeltäjänsä, ei vain yksittäisten toimialojen kautta. Tämän toivotaan antavan kaupunkilaisille, paikallisille yrittäjille sekä vierailijoille myös aiempaa selkeämmän kuvan siitä, mitä Hyvinkäällä on tarjota.

- Uskon, että kulttuuri- ja hyvinvointipalveluiden sisällöt voivat tavoittaa uuden lehden kautta niitäkin ihmisiä, jotka eivät lähtökohtaisesti ole kokeneet Villari-lehden sisältöä omakseen, kaupungin kulttuuri- ja tapahtumapäällikkö Outi Raatikainen arvioi.

- Hyvinkää on kehittyvä ja eteenpäin menevä kaupunki. Lehdestämme saa hyvän kuvan siitä, millaisia rakennus- ja investointihankkeita on tällä hetkellä käynnissä, toteaa puolestaan tekniikan ja ympäristön toimialajohtaja Marko Hytönen.

Kaupunginjohtaja Jyrki Mattila kirjoittaa Hyvinkää-lehden pääkirjoituksessa seuraavasti:

”Luotamme yhteistyön voimaan ja teemme töitä sen eteen, että hyvinkääläiset kokevat kotikaupungin omakseen ja ovat siitä ylpeitä. Lehdessä kerrotaan keskustan kehittymisestä, uusimman kaupunginosamme rakentumisesta ja olemassa olevien palveluiden parantumisesta. Kulttuuri- ja liikuntapalveluiden kautta syntyy niitä elämyksiä ja tuttavuuksia, joiden kautta voimme kokea kotikaupunkimme omaksemme.”

Lehdestä julkaistaan myös selailtava ja saavutettava nettiversio Hyvinkaa.fi/hyvinkaalehti -sivuilla. Sen voi myös poimia mukaansa kaupungin infopisteestä Kauppakeskus Willassa. Seuraava Hyvinkää-lehti ilmestyy alkuvuodesta 2021. Kaupunki tiedottaa toiminnastaan aktiivisesti Hyvinkaa.fi verkkosivuilla sekä sosiaalisen median kanavissaan ympäri vuoden.

 

Lisätietoja
Pi Krogell-Magni, viestintäpäällikkö, Hyvinkää-lehden päätoimittaja,
p. 050 522 5953
Palaute ja ilmoitukset jakeluhäiriöistä/puuttuvista lehdistä: www.hyvinkaa.fi/palaute

Avainsanat

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Hyvinkään kaupunki
Hyvinkään kaupunki
Kankurinkatu 4-6
05800 Hyvinkää

019 459 11https://www.hyvinkaa.fi

Hyvinkää on Suomen 23. suurin ja Uudenmaan viidenneksi suurin, lähes 47 000 asukkaan kaupunki. Rakennamme ja kehitämme kaupunkia suunnitelmallisesti ja pitkäjänteisesti ja tarjoamme hyvät puitteet sekä monipuolisesti vaihtoehtoja asukkaillemme eri elämänvaiheissa. Kaupunkimme antaa mahdollisuudet elämyksiin ja kokemuksiin niin ulkoilun, kulttuurin kuin liikunnan ja urheilun saralla ympäri vuoden.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hyvinkään kaupunki

Ekologisten rakennusmateriaalien tehdasrakennus suunnitteilla Hyvinkäälle: Kaupunki päätti 4,5 hehtaarin tonttivarauksesta RETEX Panels Oy:lle22.9.2020 12:22:15 EESTTiedote

Hyvinkään kaupungin kehittämisjaosto on päättänyt kokouksessaan 21.9.2020 tonttivarauksesta RETEX Panels Oy:lle Antinsaaren yritysalueelta. RETEX Panels Oy:lle on varattu noin 4,5 hehtaarin suuruinen tonttialue, jolle on tarkoitus rakentaa noin 16 000 m2 tehdasrakennus. Tehtaassa tullaan valmistamaan kierrätettävästä tekstiilijätteestä erilaisia ekologisia rakennusmateriaaleja.

Valotapahtuma Hyvinkään Halo toteutetaan myös tänä vuonna: Kaupunkilaisia kannustetaan mukaan valaisemaan koteja ja rakennuksia18.9.2020 11:13:27 EESTTiedote

Hyvinkään Halo -valotapahtuma valaisee kaupunkia viiden päivän ajan 28.10.-1.11.2020. Toista kertaa järjestettävässä valotapahtumassa painottuu erilaisten ulkokohteiden, kuten rakennusten valaistus. Keskiviikosta sunnuntaihin ulottuvaan tapahtumaviikonloppuun kuuluu valaistuskohteiden lisäksi ulkona järjestettävää maksutonta ohjelmaa, joka mahdollistaa sen, että kaupunkilaiset voivat nauttia turvallisesti valo- ja kulttuurikokemuksesta pimeimpään vuodenaikaan. Osa kohteista pidetään valaistuna myös tapahtumaviikonlopun jälkeen marraskuun lopulle asti.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme