Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uusi ikäihmisten palvelu Koti TV myös Vaasaan ja Pohjanmaalle

Jaa

Tänään julkistettu uusi, valtakunnallinen ikäihmisille suunnattu palvelu koti- ja kuntoutuskanava Koti TV otetaan käyttöön myös Vaasassa. Vaasan kaupungin koti- ja laitoshoito on lähtemässä innolla mukaan palvelun pilottijaksoon, ja tarjoaa samalla palvelun koko Pohjanmaan käyttöön.

Pilottijakso alkaa 14.12.2020 ja päättyy 10.1.2021. Tämän jälkeen toiminta jatkuu yhteistyökumppaneiden kanssa 30.6.2021 saakka. Pilotin ensimmäisessä vaiheessa kerätään asiakaspalautteita ja 11.1.2021 lähtien tarjolla on myös ruotsinkielistä ohjelmaa.

– Tämä on ikäihmisten palvelu, jonka koen erittäin hyödylliseksi meillä Vaasassa ja koko Pohjanmaalla. Siksi haluamme tarjota koti- ja laitoshoidon puolesta tämän pilottiajan koko Pohjanmaan kuntien ikäihmisten ja ammattilaisten käyttöön, iloitsee koti- ja laitoshoidon johtaja Leif Holmlund.

Valtakunnallisen ohjelman ovat suunnitelleet ja tuottaneet vanhuskuntoutukseen erikoistuneet fysioterapeutit. Holmlund näkee tässä kuitenkin vahvasti myös paikallisen yhteistyön mahdollisuuden.

– Mielestäni tämä on yksi erittäin hyvä mahdollisuus vahvistaa Pohjanmaan kuntien ikäihmisten kanssa työskentelevien ammattilaisten välistä yhteistyötä, etenkin tulevaa Pohjanmaan hyvinvointialueen kuntayhtymää ajatellen. Voimme tuoda esille omaa vahvaa ammattiosaamistamme ikäihmisten kuntoutuksen ja elämänlaadun edistämiseksi, vahvistaa Holmlund.

Myös palveluntuottaja Kuntapaikka HH Oy toivoo, että kanavaa voidaan jatkossa kehittää eteenpäin yhdessä kuntien vanhustyön toimijoiden kanssa.

Palvelutuottajan tiedote 9.12.2020: Arkiliikuntaa ja muistikuntoutusta ikäihmisille – virikkeitä omalta kanavalta televisiosta

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Koti- ja laitoshoidon johtaja Leif Holmlund, puh. 06 325 1644, 0400 737 332, leif.holmlund@vaasa.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme