Good Point Consulting Oy

Uusi isännöintialan toimija ISLI isännöintiyritykset ry haluaa kehittää koko alaa

Jaa

ISLI isännöintiyritykset ry on uusi toimija järjestökentässä. ISLI haluaa positioitua isännöintialan muutosjohtajaksi. ISLI:n tavoitteina on tuoda alalle uutta näkökulmaa ja avoimuutta, sekä tukea alan yrityksiä palvelujen kehityksessä.

Uuden etujärjestön hallituksen puheenjohtajaksi on valittu yksi sen perustajista Seppo Tahkola, ja toimitusjohtajaksi on nimetty Tero Heikkilä. Molemmat ovat isännöintialan kokeneita toimijoita. 

- Alalla tarvitaan eteenpäin katsovaa ja innovatiivista toimijuutta, jotta varmistetaan omistaja- ja asukastarpeita vastaavien palvelujen kehitys, ISLI:n hallituksen puheenjohtaja Seppo Tahkola toteaa. - Erilaiset vahvistuvat ilmiöt ja ympäristö asettavat isännöintiosaamiselle uudenlaisia vaatimuksia. Haluamme omalta osaltamme vahvistaa hyvän isännöinnin merkitystä, Tahkola jatkaa.

Kaupungistuminen, väestön vanheneminen, ympäristötavoitteet ja vastuullisuus muokkaavat toimintaa useilla toimialoilla, niin myös isännöinnin alalla. Digitalisaatio luo mahdollisuuksia uusille palveluille ja läpinäkyvyydelle. 

ISLI:n perustajat näkevät, että alan järjestökenttään mahtuu uusi aktiivinen toimija. Heikkilän mukaan alaa hyödyttää entistä rikkaampi yhteistyö ja avoin, osallistava keskustelu. 

- Yksin ei tarvitse yrittää pärjätä kiristyvässä kilpailussa ja toimintaympäristön muutoksessa. Rakennamme ISLI:stä isännöintialan foorumin, jossa voidaan törmäyttää kokemuksia ja näkemyksiä. Tarkoitus on saada aikaan koko alalle hyödyllistä ideointia ja kehitystä, joka koituu ennen kaikkea asiakkaiden eduksi, toimitusjohtaja Tero Heikkilä painottaa.  

ISLI:n perustajat toivottavat jäseniksi yrityksiä, joita kiinnostaa yleisesti melko konservatiiviseksi mielletyn alan toiminnan kehitys ja rakentava, lisäarvoa tuova uudistaminen. 

www.isli.fi 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Puheenjohtaja
Seppo Tahkola
seppo.tahkola@kiinteistotahkola.fi
040 586 1581

Toimitusjohtaja
Tero Heikkilä
tero.heikkila@isli.fi
0400 160 342

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Good Point Consulting Oy
Iirislahdentie 34 D 1
02230 Espoo

ISLI isännöintiyritykset ry

www.isli.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.