Hyvinkään kaupunki

Uusi juttusarja alkaa: Hyvinkään kaupunki alkaa julkaista hyvinkääläisiä yritystarinoita

Jaa
Business Hyvinkää -sivustolla käynnistyy tänään yritystarinoiden sarja.

Mukana olevia yrityksiä yhdistää sijainti Hyvinkäällä ja erinomainen saavutettavuus niin logistiikan, asiakkaiden kuin kumppanuuksienkin näkökulmista.

Mielenkiintoisissa yritys- ja yrittäjätarinoissa nousee esille syitä, miksi yritys toimii Hyvinkäällä, millaisena yrittäjyysympäristönä kaupunki koetaan, miten yritys on kehittynyt tai kasvanut ja minkälaisia tulevaisuuden suunnitelmia yrityksillä on. Kirjoituksista ilmenee myös, mitkä ovat kaupungin parhaita puolia yrityksen ja yrittäjän näkökulmasta, unohtamatta yritysten palautetta ja kehittämisehdotuksia kaupungin suuntaan.

Tänä vuonna julkaistaan 15 yritystarinaa. Mukana on yksinyrittäjiä, paljon henkilökuntaa työllistäviä yrityksiä ja kaikkea niiden väliltä eri toimialoilta. Ensimmäisessä yritystarinassa esittelyssä on Sveitsin Hiihtokeskus ja yrittäjä Matias Petäistö.

Jatkossa tarinoita julkaistaan noin kahden viikon välein.

Tutustu Yritystarinoihin Business Hyvinkää -sivustolla:

www.hyvinkaa.fi/yritystarinoita

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Hyvinkään kaupunki
Hyvinkään kaupunki
Kankurinkatu 4-6
05800 Hyvinkää

019 459 11https://www.hyvinkaa.fi

Hyvinkää on Uudenmaan viidenneksi suurin, lähes 47 000 asukkaan elinvoimainen elämyskaupunki. Kaupunkimme tarjoaa asukkailleen ja vierailijoilleen monipuoliset palvelut ja mahdollisuudet kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hyvinkään kaupunki

Tuusulan 4H-yhdistys istutti nuorten kanssa tuhat taimea Hyvinkäällä25.5.2023 08:00:00 EEST | Tiedote

Tuusulan 4H-yhdistys järjesti Hyvinkäällä paikallisille nuorille taimien istutuspäivän 17. toukokuuta. 4H-järjestö tekee nuorisotyötä, jonka kautta lapset ja nuoret oppivat kestävään elämäntapaan liittyviä arjen taitoja tekemällä oppien. 4H-nuorisotyön tavoitteena on luoda arjen hyvinvointia. Päivä kuului Vihreä tehtävä: kestävä tulevaisuus -hankkeeseen, jonka tavoitteena on lisätä keskiuusimaalaisten lasten ja nuorten vaikuttamismahdollisuuksia ja tietoutta ilmastonmuutoksesta ja kestävästä elämäntavasta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme