Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uusi koronatartunta Onkilahden yhtenäiskoulussa – 64 altistunutta asetettu karanteeniin

Jaa

Onkilahden yhtenäiskoulussa koulussa (1-9) on todettu yksi positiivinen koronatartunta 25.2. Mahdollisia virukselle altistuneita on yhteensä 64, joista oppilaita 52 ja aikuisia 12.

Altistuneet on saatu hyvin kartoitettua ja heidät on asetettu asianmukaiseen karanteeniin terveysviranomaisten ohjeiden mukaan. Kaikkiin karanteeniin joutuneisiin on saatu yhteys. Tilanteesta on tiedotettu erikseen kaikkien oppilaiden huoltajille sekä henkilökunnalle Wilmassa.

Oppilaiden perheitä sekä henkilökuntaa on kehotettu tarkkailemaan oireita, toimimaan koronaohjeistusten mukaan ja huolehtimaan siitä, että kouluun tullaan vain täysin terveenä.

Tiedotimme 28.2. aikaisemmasta tartunnasta, jonka vuoksi altistuneita oli yhteensä 29, joista oppilaita 22 ja aikuisia 7. Tällä hetkellä Onkilahden yhtenäiskoulussa on yhteensä 93 altistunutta.

Tiedote 28.2.2021: Koronatartunta Onkilahden yhtenäiskoulussa – 29 altistunutta asetettu karanteeniin

Tietoa koronaviruksesta

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Elise Hytönen, vt. rehtori
Puh. 040 822 8803
elise.hytonen@edu.vaasa.fi

Markku Nirkkonen, apulaisrehtori
Puh. 040 542 3240
markku.nirkkonen@edu.vaasa.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme