Espoon kaupunki - Esbo stad

Uusi liikuntalautakunta aloitti

Jaa

Uusi liikuntalautakunta kokoontui ensimmäisen kerran torstaina 23.9. Lautakunnan puheenjohtajana on Leo Heiskanen ja varapuheenjohtajana Olli Aro.

Espoon kaupungin organisaatiouudistuksen myötä syntyi liikuntalautakunta, jonka vastuulla toimii Liikunnan ja urheilun tulosyksikkö.

-        On hienoa aloittaa työskentely uuden lautakunnan kanssa ja organisaatiouudistuksemme myötä myös huippu-urheilun asema tunnustetaan. Se laajentaa ja vahvistaa liikunnan ja urheilun roolia osana elinvoimaista Espoota, iloitsee liikuntajohtaja Martti Merra.

Espoolaisille luonto, lähiliikunta ja matalankynnyksen palvelut ovat tärkeitä. Ulkoiluolosuhteet ovat Espoossa erinomaiset. Ulkoliikuntapaikkoja, ulkokuntosaleja ja tekojäitä on rakennettu vuosittain. Matinkylän jääurheilukeskus aukeaa lokakuussa, uusi uimahalli ensi vuoden huhtikuussa ja urheiluhalli Kameleontin rakentaminen Leppävaaraan on alkamassa.

-        On motivoivaa aloittaa, kun kehitteillä on jo paljon uutta. Erityisen tärkeää on saada koronan aiheuttamat haitat liikunnan ja urheilun kentältä nyt minimoitua ja lapset ja nuoret takaisin harrastamisen pariin, sanoo lautakunnan uusi puheenjohtaja Leo Heiskanen.

Harrastukset täydessä vauhdissa

Korona on aiheuttanut seuroille taloudellisia menetyksiä ja harrastajien katoamista. Yhteinen tavoite on saada lapset ja nuoret takaisin harrastus- ja seuratoimintaan sekä kannustamaan espoolaisia omissa urheilutapahtumissa.

-        Olemme tukeneet seuroja ja onnistuneet yhdessä seurayhteisön kanssa pelastamaan harrastustoiminnan perusrakenteet. Yhteistyö jatkuu tiiviinä myös lähitulevaisuudessa. Silloin olemme vahvoja, lupaa Martti Merra

Liikuntalautakunnan jäsenet ja esityslista:
http://www.espoo.fi/fi-FI/Espoon_kaupunki/Paatoksenteko

 

Lisätietoja:

Liikuntalautakunnan puheenjohtaja Leo Heiskanen, puh 040 509 6924, lexa.heiskanen@gmail.com

Liikuntajohtaja Martti Merra, puh 043 824 9586, martti.merra@espoo.fi

 

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Internationellt evenemang om artificiell intelligens samlar de främsta inom området i Esbo22.10.2021 06:30:00 EEST | Tiedote

Tillsammans med sina samarbetspartner ordnar Esbo stad ett internationellt toppevenemang kring artificiell intelligens i Otnäs den 4 november 2021. Det är möjligt att delta i evenemanget virtuellt varifrån som helst i världen. Under evenemanget försöker man hitta olika sätt hur den offentliga och privata sektorn samt forskarna tillsammans ska kunna bygga upp en hållbar framtid genom att utnyttja artificiell intelligens.

Kuudesluokkalaisten itsenäisyysjuhla järjestetään jälleen videotervehdyksenä – juhlan teemana kouluyhteisön vahvistaminen18.10.2021 12:32:27 EEST | Tiedote

Kuudesluokkalaisten perinteistä itsenäisyysjuhlaa vietetään viime vuoden tapaan virtuaalisesti. 104-vuotiasta Suomea juhlistetaan kaupungin yhteisellä videotervehdyksellä, jonka kuudesluokkalaiset katsovat omissa kouluissaan. Juhlassa nähdään myös oppilaiden tuotoksia sekä kuullaan heidän ajatuksiaan kouluyhteisöstä ja ryhmään kuulumisen tunteesta.

Sjätteklassisternas självständighetsfest ordnas virtuellt även i år, med temana gemenskap och samhörighet18.10.2021 12:32:26 EEST | Tiedote

I likhet med förra året firar sjätteklassisterna i Esbo Finlands självständighet virtuellt även i år. Det 104-åriga Finland firas med stadens gemensamma videohälsning, som sjätteklassisterna tar del av i sina egna skolor. Under festen får vi också ta del av elevarbeten och höra elevernas tankar om skolgemenskapens betydelse och vikten av samhörighet.

Tiedote Kasvun ja oppimisen lautakunnan kokouksesta 13.10.202113.10.2021 21:23:24 EEST | Tiedote

Lautakunta palautti valmisteluun perusopetuksen iltapäivätoiminnan uudet järjestämisperiaatteet Kasvun ja oppimisen lautakunta päätti yksimielisesti palauttaa perusopetuksen iltapäivätoiminnan järjestämisperiaatteet valmisteluun. Lautakunta esitti, että iltapäivätoiminnan järjestämisperiaatteiden valmistelussa huomioidaan se, että myös yritykset voivat osallistua avustettuun toimintaan, kuten Vantaalla ja Helsingissä. Iltapäivätoiminnan välipalat esitettiin hankittavan Espoon ruokapalvelujen kautta. Lautakunta katsoi, että palveluntuottajan tulisi voida valita palveluntuottajaksi myös muun kuin Espoo Catering, mikäli välipala pystytään muulla tavoin järjestämään laadukkaasti. Ostopalveluiden osuutta oli esityksen mukaan tarkoitus lisätä. Lautakunta haluaa varmistaa, etteivät ostopalvelun korit muodostu liian suuriksi, vaan mahdollisimman monella palveluntuottajalla on mahdollisuus tuottaa palvelua. Palveluntuottajilla tulisi myös olla mahdollisuus laskuttaa niin sanottu vanhempien osuu

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme