Uusi nimi ja brändi, luotettu ja kokenut tekijä

Jaa

Valamiksen uusi tytäryhtiö jatkaa digitaalisten palveluiden perinteikästä kehitystyötä. Haallaksen digitaaliset ratkaisut perustuvat vahvaan design-, teknologia- ja dataosaamiseen.

Haallaksen työntekijöitä
Haallaksen työntekijöitä

Laadukkaaseen designiin ja mitattavaan tietoon pohjautuviin digitaalisiin palveluihin erikoistunut Haallas ilmoitti tänään jatkavansa Valamiksen perinteikästä palveluliiketoimintaa Suomessa uuden brändinsä alla.

Haallas tuo asiakkaan käyttöön erikoisjoukon designin, ohjelmoinnin ja tiedollajohtamisen asiantuntijoita. Suunnittelijat varmistavat, että digitaaliset ratkaisut ovat laadukkaita ja kaikille saavutettavia, ohjelmistokehittäjät tuovat suunnitelmat tehokkaasti käytäntöön, ja analyytikot pitävät huolen siitä, että palveluita voidaan kehittää jatkuvasti paremmiksi datan avulla.

Haallaksen juuret ovat syvällä Pohjois-Karjalassa. Yrityksen tarina alkoi vuonna 2003, kun neljä koodaria perustivat Arcusys-nimisen yrityksen, ja alkoivat koodata IT-ratkaisuja alihankkijana. Vuonna 2010 alkoi oman tuotteen, Valamis-oppimisympäristön, kehittäminen. Vuoden 2022 alusta lähtien digitaalisia palveluita tarjoaa tytäryhtiö Haallas.

“Olemme innoissamme Haallaksen lanseerauksesta. Uskomme, että tämä tarjoaa juuri oikeat työkalut Haallaksen kokemuksen esilletuomiseksi ja liiketoiminnan nopean kasvun mahdollistamiseksi,” sanoo John-Matias Uuttana, Adelis Equity Partners, Haallas Finland Oy:n hallituksen jäsen.

Haallaksen strategiassa korostuu laadukkaiden palveluiden ja hyvän kumppanuuden ohella henkilöstön hyvinvointi.

Haallaksen vahvuus on erityisesti meidän ihmisissä, asiantuntijoissa, jotka ovat erittäin sitoutuneita toimimaan yhteisen päämäärän eteen. Henkilöstön mielipidettä kysytään ja kuunnellaan aktiivisesti, ja se otetaan huomioon liiketoimintaa ja prosesseja kehittäessä. Me haluamme pitää meidän henkilöstöstä erittäin hyvää huolta, kertoo Antti Kuivalainen, Haallaksen toimitusjohtaja.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Haallaksen työntekijöitä
Haallaksen työntekijöitä
Lataa
Antti Kuivalainen, Haallaksen toimitusjohtaja
Antti Kuivalainen, Haallaksen toimitusjohtaja
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Haallas Finland
Koskikatu 7 A
80100 Joensuu

+358 40 025 4410http://www.haallas.com

Haallas on suomalainen designiin, teknologiaan ja dataan erikoistunut yritys. Tavoitteemme on ollut aina kehittää kestäviä ja laadukkaita digitaalisia palveluita. Haallaksen pääkonttori sijaitsee Joensuussa ja muut toimipisteet Oulussa, Helsingissä ja Lappeenrannassa.

Tavoitteemme on olla yksi Suomen nopeimmin kasvavista digitaalisten ratkaisujen tarjoajista. Asiakkaitamme ovat muun muassa Metsähallitus, OP, Finnvera, THL, Hansel ja Tornator. Haluamme rakentaa työyhteisöä, joka on tekijöilleen paras.

Haallas on osa Valamis Group Oy:tä.

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.