Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Uusi nuoriso- ja kansalaistoiminnan talo Haagan Lämpiö avautuu ystävänpäivänä

Jaa

Haagan Lämpiö on uusi nuoriso- ja kansalaistoiminnan talo, jonka avajaisia vietetään ystävänpäivänä 14.2. klo 15-17. Asukkailta on kerätty ideoita ja tilaan on suunniteltu toimintaa paikallisen koulun, kirjaston ja työväenopiston kanssa.

Haagan Lämpiö sai nimensä nimikilpailun tuloksena.
Haagan Lämpiö sai nimensä nimikilpailun tuloksena.

Joogaa, improja tai ompelulaneja... Näitä kaikkia Haagan asukkaat ovat ehdottaneet uusiksi toimintamuodoiksi tammikuussa toimintansa käynnistäneeseen nuoriso- ja kansalaistoiminnan taloon Haagan Lämpiöön.

Uutta tilaa on suunniteltu, rakennettu ja kalustettu syksystä 2018 alkaen. Joulukuussa 2018 Nuorisokahvila Clubi sulki ovensa ja sen jälkeen nuoriso-ohjaajat siirtyivät Pohjois-Haagan ostarille uuteen osoitteeseen. Asukkailta on kerätty ideoita ja tilaan on suunniteltu toimintaa paikallisen koulun, kirjaston ja työväenopiston kanssa.

Haagan Lämpiö nimensä nimikilpailun tuloksena, voittajaehdotuksen lähetti Sari Harsu. Idea nimeen syntyi Haagan alueen nimistön teatteriteemasta. 

Talon avajaisia vietetään ystävänpäivänä 14.2. klo 15-17 ja sinne ovat kaikki uudesta tilasta kiinnostuneet tervetulleita.

- Kyllä mä oon innoissani, naurahtaa toiminnanjohtaja Lauri Hiltunen. Toiminnanjohtaja Hiltusen kanssa on helppo mennä juttusille, joten tervetuloa ideoimaan toimintaa Haagan Lämpiöön!

Haagan Lämpiön avajaiset
14.2. klo 15-20
Näyttelijäntie 14
haaganlampio.munstadi.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Hiltunen Lauri
toiminnanjohtaja
puh. 09 310 31021, 040 6462499
lauri.hiltunen@hel.fi
kulttuuri ja vapaa-aika / nuoriso
Haagan nuorisotyöyksikkö

Jonna Pennanen
viestintäsuunnittelija
09 310 71628, 041 5121 779
jonna.pennanen@hel.fi
viestintä- ja markkinointipalvelut / kulttuuri ja vapaa-aika

Kuvat

Haagan Lämpiö sai nimensä nimikilpailun tuloksena.
Haagan Lämpiö sai nimensä nimikilpailun tuloksena.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala ylläpitää ja parantaa eri-ikäisten helsinkiläisten mahdollisuuksia henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin, sivistymiseen sekä aktiiviseen kansalaisuuteen ja tukee Helsingin elinvoimaisuutta. Toimiala jakautuu kolmeen palvelukokonaisuuteen, jotka ovat kulttuuri, liikunta ja nuoriso.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Uintilipun ostaneille kuntosalikäynti kaupan päälle - Itiksessä myös maksuttomia virtuaalijumppia16.4.2019 14:00:00 EESTTiedote

Pääsiäisen jälkeen tiistaista 23.4.2019 alkaen Itäkeskuksen, Pirkkolan ja Jakomäen uimahallien uintilipun ostaneet pääsevät samaan hintaan huhkimaan uimahallien kuntosaleille. Tarjous on voimassa kyseisten uimahallien kevätkauden 2019 loppuun asti ja koskee myös sarja- ja kuukausikortteja. Lisäksi Itäkeskuksen uimahallissa järjestetään pääsiäisen jälkeen maksuttomia virtuaalijumppia.

Helsingin mallin ensimmäinen hankekausi edisti uudenlaisen taidekentän syntymistä16.4.2019 10:38:32 EESTTiedote

Helsingin malli onnistui ensimmäisellä hankekaudellaan luomaan hahmotelman uudenlaisesta taidekentästä, joka sijoittuu ammattitaiteen ja harrastuskentän rinnalle omanaan, arvioidaan hankekauden loppuraportissa ”Toisenlainen taidemaailma. Taidelaitokset lähiöissä vuosina 2016–2018 Helsingin osallistavassa kulttuurityön mallissa”, joka julkaistaan tänään 16.4.2019.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme