Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Uusi nuoriso- ja kansalaistoiminnan talo Haagan Lämpiö avautuu ystävänpäivänä

Jaa

Haagan Lämpiö on uusi nuoriso- ja kansalaistoiminnan talo, jonka avajaisia vietetään ystävänpäivänä 14.2. klo 15-17. Asukkailta on kerätty ideoita ja tilaan on suunniteltu toimintaa paikallisen koulun, kirjaston ja työväenopiston kanssa.

Haagan Lämpiö sai nimensä nimikilpailun tuloksena.
Haagan Lämpiö sai nimensä nimikilpailun tuloksena.

Joogaa, improja tai ompelulaneja... Näitä kaikkia Haagan asukkaat ovat ehdottaneet uusiksi toimintamuodoiksi tammikuussa toimintansa käynnistäneeseen nuoriso- ja kansalaistoiminnan taloon Haagan Lämpiöön.

Uutta tilaa on suunniteltu, rakennettu ja kalustettu syksystä 2018 alkaen. Joulukuussa 2018 Nuorisokahvila Clubi sulki ovensa ja sen jälkeen nuoriso-ohjaajat siirtyivät Pohjois-Haagan ostarille uuteen osoitteeseen. Asukkailta on kerätty ideoita ja tilaan on suunniteltu toimintaa paikallisen koulun, kirjaston ja työväenopiston kanssa.

Haagan Lämpiö nimensä nimikilpailun tuloksena, voittajaehdotuksen lähetti Sari Harsu. Idea nimeen syntyi Haagan alueen nimistön teatteriteemasta. 

Talon avajaisia vietetään ystävänpäivänä 14.2. klo 15-17 ja sinne ovat kaikki uudesta tilasta kiinnostuneet tervetulleita.

- Kyllä mä oon innoissani, naurahtaa toiminnanjohtaja Lauri Hiltunen. Toiminnanjohtaja Hiltusen kanssa on helppo mennä juttusille, joten tervetuloa ideoimaan toimintaa Haagan Lämpiöön!

Haagan Lämpiön avajaiset
14.2. klo 15-20
Näyttelijäntie 14
haaganlampio.munstadi.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Hiltunen Lauri
toiminnanjohtaja
puh. 09 310 31021, 040 6462499
lauri.hiltunen@hel.fi
kulttuuri ja vapaa-aika / nuoriso
Haagan nuorisotyöyksikkö

Jonna Pennanen
viestintäsuunnittelija
09 310 71628, 041 5121 779
jonna.pennanen@hel.fi
viestintä- ja markkinointipalvelut / kulttuuri ja vapaa-aika

Kuvat

Haagan Lämpiö sai nimensä nimikilpailun tuloksena.
Haagan Lämpiö sai nimensä nimikilpailun tuloksena.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Helsinki on elämyksellinen ja vetovoimainen kaupunki täynnä tekemistä ja osallistumisen mahdollisuuksia. Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala tarjoaa kaupungin asukkaille ja vierailijoille vuodessa yli 20 miljoonaa kokemusta – taidetta, tapahtumia, kursseja, harrastuksia, tiloja, ulkoilualueita ja palveluja liikkumiseen sekä tukea kulttuurille ja kansalaistoiminnalle.

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala muodostuu viidestä palvelukokonaisuudesta: kirjasto, kulttuuri, liikunta, nuoriso ja hallinto. Toimialan 1 800 työntekijää ylläpitää ja parantaa helsinkiläisten mahdollisuuksia hyvään elämään ja aktiiviseen kansalaisuuteen. Helsingissä on helppoa ja houkuttelevaa lähteä liikkeelle. Joka päivä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Vuotalon katukulttuuripäivä 7.9. on osa Helsinki Design Weekiä ja Euroopan kulttuuriympäristöpäiviä19.8.2019 11:00:00 EESTTiedote

Vuotalon katukulttuuripäivä 7. syyskuuta on osa Helsinki Design Weekiä ja Euroopan kulttuuriympäristöpäiviä, tutkien ympäristön haltuun ottamista taiteella. Päivän aikana on Mimmit ry:n työpajoja ja katutaidekierroksia, ulkoilmaelokuva, breikataan pihalla ja Vuotalon julkisivussa on nähtävillä Andy Bestin ja Merja Puustisen teos Strange Fruits. Päivän huipentaa rap-artisti Asteen konsertti.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme