Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Uusi nuoriso- ja kansalaistoiminnan talo Haagan Lämpiö avautuu ystävänpäivänä

Jaa

Haagan Lämpiö on uusi nuoriso- ja kansalaistoiminnan talo, jonka avajaisia vietetään ystävänpäivänä 14.2. klo 15-17. Asukkailta on kerätty ideoita ja tilaan on suunniteltu toimintaa paikallisen koulun, kirjaston ja työväenopiston kanssa.

Haagan Lämpiö sai nimensä nimikilpailun tuloksena.
Haagan Lämpiö sai nimensä nimikilpailun tuloksena.

Joogaa, improja tai ompelulaneja... Näitä kaikkia Haagan asukkaat ovat ehdottaneet uusiksi toimintamuodoiksi tammikuussa toimintansa käynnistäneeseen nuoriso- ja kansalaistoiminnan taloon Haagan Lämpiöön.

Uutta tilaa on suunniteltu, rakennettu ja kalustettu syksystä 2018 alkaen. Joulukuussa 2018 Nuorisokahvila Clubi sulki ovensa ja sen jälkeen nuoriso-ohjaajat siirtyivät Pohjois-Haagan ostarille uuteen osoitteeseen. Asukkailta on kerätty ideoita ja tilaan on suunniteltu toimintaa paikallisen koulun, kirjaston ja työväenopiston kanssa.

Haagan Lämpiö nimensä nimikilpailun tuloksena, voittajaehdotuksen lähetti Sari Harsu. Idea nimeen syntyi Haagan alueen nimistön teatteriteemasta. 

Talon avajaisia vietetään ystävänpäivänä 14.2. klo 15-17 ja sinne ovat kaikki uudesta tilasta kiinnostuneet tervetulleita.

- Kyllä mä oon innoissani, naurahtaa toiminnanjohtaja Lauri Hiltunen. Toiminnanjohtaja Hiltusen kanssa on helppo mennä juttusille, joten tervetuloa ideoimaan toimintaa Haagan Lämpiöön!

Haagan Lämpiön avajaiset
14.2. klo 15-20
Näyttelijäntie 14
haaganlampio.munstadi.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Hiltunen Lauri
toiminnanjohtaja
puh. 09 310 31021, 040 6462499
lauri.hiltunen@hel.fi
kulttuuri ja vapaa-aika / nuoriso
Haagan nuorisotyöyksikkö

Jonna Pennanen
viestintäsuunnittelija
09 310 71628, 041 5121 779
jonna.pennanen@hel.fi
viestintä- ja markkinointipalvelut / kulttuuri ja vapaa-aika

Kuvat

Haagan Lämpiö sai nimensä nimikilpailun tuloksena.
Haagan Lämpiö sai nimensä nimikilpailun tuloksena.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala ylläpitää ja parantaa eri-ikäisten helsinkiläisten mahdollisuuksia henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin, sivistymiseen sekä aktiiviseen kansalaisuuteen ja tukee Helsingin elinvoimaisuutta. Toimiala jakautuu kolmeen palvelukokonaisuuteen, jotka ovat kulttuuri, liikunta ja nuoriso.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Satakielikuukausi hyllar språklig mångfald18.2.2019 11:47:53Tiedote

Flerspråkighetsmånaden Satakielikuukausi hyllar modersmålet, flerspråkighet och språklig mångfald. Festivalen, som i år firas för femte gången, inleds på den Internationella modersmålsdagen 21.2 och avslutas på Världspoesidagen och Internationella dagen mot rasism, och den breder ut sig till kulturcentrum, bibliotek, skolor och hem. Flerspråkighetsmånaden utmanar alla att reflektera över modersmålets och språkens betydelse genom konsten, möten och gemensamt görande. Festivalen firas även på andra håll i Norden under namnet Multilingual Month.

Satakielikuukausi juhlii kielellistä moninaisuutta18.2.2019 11:44:22Tiedote

Äidinkieltä, monikielisyyttä ja kielellistä moninaisuutta juhlistavaa Satakielikuukautta vietetään tänä vuonna viidettä kertaa. Kulttuurikeskuksiin, kirjastoihin, kouluihin ja koteihin levittäytyvä verkostofestivaali alkaa kansainvälisenä äidinkielen päivänä 21.2.2019 ja päättyy maailman runouden päivän ja maailman rasisminvastaisen päivän tapahtumiin 21.3.2019. Satakielikuukausi haastaa tarkastelemaan äidinkielen ja kielten merkitystä taiteen, kohtaamisten ja yhdessä tekemisen kautta. Festivaalia on vuodesta 2017 alkaen vietetty myös muissa Pohjoismaissa nimellä Multilingual Month.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme