S-Pankki Oyj

Uusi podcast vastuullisesta sijoittamisesta aloittaa

Jaa

#RahanVastuu-podcast käsittelee rahaan, vastuuseen ja sijoittamiseen kytkeytyviä ajankohtaisia teemoja vastuullisuusasiantuntija, tietokirjailija Tiina Landaun ja sijoitusjohtaja Mika Leskisen voimin. Podcastin tarjoaa S-Pankki.

Mika Leskinen ja Tiina Landau juontavat RahanVastuu-podcastia.
Mika Leskinen ja Tiina Landau juontavat RahanVastuu-podcastia.

Suomenkielinen podcast-tarjonta vankistuu, kun vastuullisuusasiantuntija ja tietokirjailija Tiina Landaun sekä sijoitusjohtaja Mika Leskisen tähdittämä #RahanVastuu-podcast aloittaa marraskuussa.

Landau ja Leskinen ovat molemmat pitkän linjan asiantuntijoita vastuullisuuteen ja erityisesti vastuulliseen sijoittamiseen liittyvissä kysymyksissä.

“Uusi podcastimme pureutuu siihen, millaisia vaikutuksia rahalla ja sen käyttämisellä on kestävään tulevaisuuteen. Toivon, että keskustelumme herättelevät kuuntelijoita pohtimaan sitä, millainen valta ja vastuu rahalla on”, Tiina Landau kertoo.

S-Pankin sijoitusjohtaja Mika Leskinen kertoo, että podcast-jaksoissa tarkastellaan ajankohtaisia ilmiöitä ja niiden taustoja.

“Pyrimme tuomaan keskusteluun uusia näkökulmia, jotka jäävät toisinaan julkisuudessa pimentoon. Lisäksi tavoitteenamme on auttaa jäsentämään vastuullisuuteen liittyvää keskustelua, joka saattaa toisinaan vaikuttaa sekavalta”, Leskinen sanoo.

Podcastin ensimmäisessä jaksossa tarkastellaan tekoälyn hyödyntämistä vastuullisuuskysymyksissä, vegaanisijoittamista sekä uutta kirjaa vastuullisesta sijoittamisesta.

Podcast on kuunneltavissa Spotify-palvelussa ja myöhemmin Apple Podcasts- ja Google Podcasts -palveluissa. Lisäksi jaksot ovat katsottavissa myös YouTube-videopalvelussa S-Pankin kanavalla. Löydät jaksot osoitteesta s-pankki.fi/podcastit.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Mika Leskinen ja Tiina Landau juontavat RahanVastuu-podcastia.
Mika Leskinen ja Tiina Landau juontavat RahanVastuu-podcastia.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

S-Pankki Oyj
S-Pankki Oyj
Fleminginkatu 34
00510 Helsinki

+358 50 573 5855http://www.s-pankki.fi

S-Pankki on suomalainen pankki, joka haluaa mahdollistaa vähän rahakkaamman huomisen jokaiselle lompakon paksuudesta riippumatta. Meillä asiantuntemus tarkoittaa sekä talouden että ihmisen ymmärtämistä: osana S-ryhmää tunnemme 3,1 miljoonan asiakkaamme arjen. Uudistamme pankkialaa tarjoamalla ylivoimaista helppoutta ja hyötyä pankin ja kaupan palveluita yhdistämällä. www.s-pankki.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta S-Pankki Oyj

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme