Thales DIS Finland Oy

Uusi SAP-tokenisointiratkaisu auttaa suojaamaan arkaluonteisia tietoja pilvessä

Jaa
● Thalesin SAP-sertifioitu tokenisointiratkaisu mahdollistaa datan kattavan suojauksen lukuisissa SAP-sovelluksissa. ● CipherTrust-tokenisointi ratkaisee merkittäviä pilveen siirtymisessä syntyviä tietoturvahaasteita suojaamalla tiedot käyttöoikeuksien hallinnan avulla ● Thalesin CipherTrust Tokenization -ratkaisu on saanut SAP-sertifioinnin ”Co-Innovated with SAP” -ohjelmassa

Thalesin CipherTrust Tokenization on ensimmäinen SAP-asiakkaiden arkaluonteisten tietojen suojaamiseen sopiva SAP-sertifioitu tokenisointiratkaisu. Se mahdollistaa tarkemman tietosuojan ja käyttöoikeuksien hallinnan, minkä ansiosta työkuormia ja sovelluksia pilveen siirtävät organisaatiot saavuttavat vaatimustenmukaisuuden merkittävästi aiempaa nopeammin. CipherTrust on saatavilla SAP Data Custodian -SaaS-palvelun kautta.

”SAP ympäristöjen migraatio julkipilviin on isosti käynnissä myös Suomessa. Thalesin ratkaisuilla voidaan SAP-ympäristöjen dataa näissä ympäristöissä suojata hyvin tehokkaasti”, pilvi- ja kyberturvallisuusasiantuntija Jukka Nokso-Koivisto Thalesilta sanoo. 

CipherTrust Tokenization -ratkaisun tuominen SAP Data Custodian -palveluun perustuu SAP:n ja Thalesin pitkäaikaiseen yhteistyöhön salaus-, tokenisointi- ja avaintenhallintaratkaisuissa. Organisaatiot ovat kehittäneet SAP Data Custodianin tokenisointiratkaisun SAP:n Co-innovation Labin avulla, mikä varmistaa arkaluonteisten tietojen turvallisuuden sovelluksen kaikkein keskeisimmällä tasolla. SAP-asiakkaat voivat nyt suojata yksityiset tietonsa olipa data levossa, käytössä tai jopa kehitystyön aikana.  

"Thalesin CipherTrust Tokenization -palveluun perustuva SAP Data Custodian Tokenization --ratkaisu edistää entisestään sitoutumistamme julkiseen pilveen siirtyvien asiakkaidemme yksityisten tietojen turvaamiseen. Molempien kumppanien vahvuuksien avulla on luotu kattava ja luotettava ratkaisu asiakkaille, joiden on käsiteltävä sovelluksissaan arkaluonteisia tietoja" sanoo Wasif Gilani, SAP Data Custodianin Chief Product Owner.

Vaativien turvallisuusmääräysten vaatimustenmukaisuuden ylläpitäminen   

 Nykypäivänä yritysten on varmistettava arkaluonteisten tietojen, kuten henkilökohtaisten tunnistetietojen (PII) ja maksukorttitietojen (PCI) yksityisyys ja turvallisuus. Erityisesti Schrems II -päätös velvoittaa kaikkia eurooppalaisia yrityksiä arvioimaan yksilöllisesti kaikkia tiedonsiirtoja EU:n ulkopuoliseen maahan vaatimustenmukaisuuden varmistamiseksi. 

Thalesin ja SAP:n uuden kumppanuuden ansiosta asiakkaat voivat määritellä tietoturvan sovelluksessa kenttäkohtaisesti Data Custodian -käyttöliittymän mallien mukaisesti. Kenttätason suojaus suojaa yksityiset tiedot ennen kuin ne kirjoitetaan tietokantoihin, mikä yksinkertaistaa tietokantojen pääsyn valvontaa ja varmistaa PII- ja PCI-määräysten noudattamisen. 

"Nykyaikaiset yritykset ymmärtävät kuinka tärkeä on kattava kyberturvallisuusratkaisu, joka suojaa arkaluonteisia tietoja koko niiden elinkaaren ajan, jo varhaisimmista tietojen syntyhetkistä lähtien. SAP-kumppaneidemme kanssa kehitetty uusi CipherTrust Tokenization -ratkaisu antaa käyttäjille varmuuden siitä, että heidän tietonsa ovat aina turvassa, jopa kaikkein detaljoiduimmalla kenttätasolla. Jatkamme yhteistyötä SAP:n kaltaisten yritysten kanssa kehittääksemme pitkälle integroituja ratkaisuja, jotka varmistavat tietoturvan kaikille pilvikäyttäjille”, sanoo Thalesin salaustuotteiden varatoimitusjohtaja Todd Moore.  

Thalesin CipherTrust Tokenization -ratkaisu on saatavilla heti kaikkien SAP Data Custodianin tukemien SAP-sovellusten suojaamiseen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Thales DIS Finland Oy
Thales DIS Finland Oy
Myllynkivenkuja 4
01621 VANTAA

09 89411http://www.thalesgroup.com

Thales (Euronext Paris: HO) on globaali teknologiajohtaja kolmella alalla: puolustus ja turvallisuus, ilmailu ja avaruus sekä digitaalinen identiteetti ja turvallisuus. Se kehittää tuotteita ja ratkaisuja, jotka auttavat tekemään maailmasta turvallisemman, vihreämmän ja inklusiivisemman.

Konserni investoi lähes 4 miljardia euroa vuodessa tutkimukseen ja kehitykseen, erityisesti avainalueille, kuten kvanttiteknologiaan, Edge-laskentaan, 6G:hen ja kyberturvallisuuteen. Thalesilla on 77 000 työntekijää 68 maassa. Vuonna 2022 konsernin liikevaihto oli 17,6 miljardia euroa.

Suomessa Thalesilla on yli 400 työntekijää ja kaksi toimipistettä. Yhtiö tarjoaa Suomessa palveluja ilmailun, tietoliikenteen, liikenteen, digiturvallisuuden ja tunnistautumisen sekä puolustusteollisuuden alalla.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Thales DIS Finland Oy

Kyberkonfliktissa käänne Ukrainasta koko Eurooppaan29.3.2023 10:08:17 EEST | Tiedote

Ukrainan konfliktiin liittyvissä kyberhyökkäyksissä tapahtui merkittävä käänne vuoden 2022 kolmannella neljänneksellä. Venäjän ja Ukrainan kybersodankäynnistä siirryttiin selvästi Euroopan laajuiseen korkean intensiteetin hybridi-kybersotaan. Kyberhyökkäykset kohdistuvat erityisesti Puolaan, Baltian maihin ja Pohjoismaihin. Yhä useammin ne keskittyvät kriittiseen kansalliseen infrastruktuuriin, esimerkiksi ilmailuun, energiasektoriin, terveydenhuoltoon, pankkeihin ja julkisiin palveluihin.

Luottamus hybridityön turvallisuushaasteiden ratkaisemiseen lisääntyy21.9.2022 12:47:58 EEST | Tiedote

• 84 prosenttia IT-ammattilaisista luottaa ainakin jossain määrin, että organisaation järjestelmät mahdollistavat turvallisen ja helpon etätyön. Vuotta aiemmin sama lukema oli 56 prosenttia. • Etätyön riskeistä hyvin huolestuneiden IT-ammattilaisten määrä on vähentynyt 31 prosenttiin aiemmasta 39 prosentista. • Monivaiheisen todennuksen käyttö sisäisesti yleistyy, mutta huomattava osa yrityksistä ei silti hyödynnä sitä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme