Vihannes-Laitila Oy

Uusi toimitusjohtaja vauhdittaa Vihannes-Laitilan kasvua

Jaa
Jari Paavola on nimitetty Vihannes-Laitila Oy:n toimitusjohtajaksi 2.9.2019 alkaen. Paavola tuo Vihannes-Laitilaan vahvaa johtamiskokemusta, jota hän on kartuttanut mm. Haloila Oy:n toimitusjohtajana vuosina 2007–2019.
Jari Paavola
Jari Paavola

Kotimaiset kasvikset kiinnostavat kuluttajaa

Uudessakaupungissa toimiva Vihannes-Laitila-konserni on alansa johtava vihanneskauppaa harjoittava yhtiö Suomessa. Toimintaympäristön muuttuessa Vihannes-Laitila on uusien haasteiden ja kasvumahdollisuuksien edessä.

– Kuluttajien kiinnostus kasvisruokaa ja ympäristöä kohtaan lisääntyy jatkuvasti. Tämä heijastuu koko alan potentiaaliin kasvaa ja kehittyä, Paavola toteaa.

Vihannesten kulutuksen kasvu mahdollistaa myös Vihannes-Laitilan kasvun.

– Yritys on uuden vaiheen edessä, mikä edellyttää myös organisaation rakentamista uudelle tasolle, Paavola tiivistää.

Yhteistyö ja avoimuus toiminnan kärkenä

Paavolan mukaan yhteistyö on avainasemassa Vihannes-Laitilan kasvutavoitteiden saavuttamisessa.

– Kaupan keskusliikkeet, tukkukauppiaat sekä elintarviketeollisuus ja muut kumppanit ovat meille erittäin tärkeitä, joten panostamme yhteistyön kehittämiseen jatkossa entistä enemmän.

Vihannes-Laitilan omistaa noin 80 varsinaissuomalaista ja satakuntalaista perheviljelijää. Tuotteita ostetaan yli 100 sopimusviljelijältä. Paavola korostaa myös sopimusviljelijöiden tasapuolisen kohtelun sekä toiminnan avoimuuden ja läpinäkyvyyden merkitystä.

Vuonna 1984 perustettu Vihannes-Laitila siirtyi viljelijöiden omistukseen vuonna 1999. Konserniin kuuluu emoyhtiö Vihannes-Laitila Oy:n lisäksi tytäryhtiöt Juurespaja Oy ja Kiinteistö Oy Laitilan Trekoli. Lisäksi Vihannes-Laitila Oy omistaa 40 % Juuresvakka Oy:stä.

Lisätietoja:

Jari Paavola, 0500 784 060

Kuvat

Jari Paavola
Jari Paavola
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Vihannes-Laitila Oy
Kalannintie 896
23600 Kalanti

028482800https://www.vihanneslaitila.fi/

Uudessakaupungissa toimiva Vihannes-Laitila-konserni on alansa johtava vihanneskauppaa harjoittava yhtiö Suomessa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vihannes-Laitila Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme